BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: symbi
This Post:
00
148707.2 in reply to 148707.1
Date: 06/30/2010 13:55:16
Overall Posts Rated:
100100
Po chvýlke čakania je tu moja reč.

V prvom rade chcem upozorniť že sú to posledné volby do ktorých som sa prihlásil.
Určite si večšina z vás všimla že neodvádzam 100% prácu pri kormidle, ktorá je spôsobená nedostatkom času.

Nechcem sa moc rozpisovať, nakoniec sami musíte zhodnotiť či moja práca pri NT bola podla vaších predstáv.

Myslím že je vhodnejšie si niektoré veci radšej vydiskutovať vo fore, uvítam vaše návrhy a nápady na vylepšenie NT.

Čo sa týka prípadných dalších kandidátov, pokial by sa našiel niekto kto má dostatok skúseností som ochotný z volieb odstúpiť a prenechať mu volnú cestu ku kormidlu.

Tolko zatial k mojej reči, viacej v diskusii na fore.

From: KifaH
This Post:
00
148707.3 in reply to 148707.2
Date: 06/30/2010 15:36:18
Overall Posts Rated:
3737
Zdravím Slovensko :)

Po dlhých desiatich sezónach sa opäť uchádzam o post NT manažéra slovenského tímu.
10 sezón trvalo, pokým sa mi podarilo dosiahnuť v osobnom a pracovnom živote to, že budem mať dostatok času na prácu, život, GM povinnosti a konečne aj na povinnosti NT manažéra.

Čo by som chcel ako NT manažér robiť?
Chcel by som nadviazať na skvelú prácu predchádzajúcich manažérov. V spolupráci s psychom hľadať a vychovávať nové talenty tak, aby slúžili v budúcnosti NT a hlavne, aby ho pokiaľ možno posilnili.

Čo sa týka taktiky, moje preferované taktiky sú asi dostatočne známe, no neznamená to, že vždy sa bude hrať takto. Nakoniec, taktika sa určuje dvojakým metrom. Ak sme silnejší, hráme svoju hru, ak sme slabší, treba sa prispôsobiť.

Čo sa týka komunikácie, myslím, že v tom nebude problém. Pokiaľ niekto sledoval moju kandidatúru v čechách, určite vie, že komunikácia bola základným pilierom kandidatúry. Voľby som nakoniec prehral, vyhral Vajkéz, ktorý manažoval skvele, no bohužiaľ vyhorel na komunikácii. Nebyť toho, mohol chyby ospravedlniť a mal by šancu aj v ďalších voľbách.(nechcem urážať, ani provokovať, len vyslovujem názor. Viem, že okolnosti boli ešte zložitejšie.) Bol by som veľmi rád, keby sa mi podarilo oživiť fórum podobne ako sa to podarilo práve čechom. To by som aj považoval za najväčší úspech.

Verím, že som vás oslovil a ak máte otázky, nech sa páči, spýtajte sa ma v debatnom vlákne :)

From: Matej_B
This Post:
00
148707.4 in reply to 148707.1
Date: 06/30/2010 16:41:57
Overall Posts Rated:
264264
Úvod
Prečo kandidujem? Lebo to chcem skúsiť! Dlho som premýšľal, či to vôbec má zmysel a či náhodou nerozdelím hlasy medzi dvoch kandidátov a tým sa dostane ku kormidlu niekto tretí, "nevhodný" kandidát. Ale ako pozerám históriu, nemal by to byť problém. Chcem do volieb vniesť trochu vzrušenia a myslím si, že to komunite len prospeje :)

Prednosti
V súčasnosti pôsobím v Extralige ako služobne najmladší manažér, pričom moji hráči brali najmenšie platy a napriek tomu som sa udržal v hre (ak bude niekto namietať, že to bolo tesné a mal som štastie, ja si to nemyslím). Toto sú podľa mňa dôvody, prečo sa môžu voliči nazdávať, že ako manažér NT by som to mohol zvládnuť takticky.
V súčasnosti mám asi najlepší prehľad o našich mladých hráčoch, o ich tréningu a budúcnosti (samozrejme okrem trénera ;-). Vytrénoval som hráča pre Lotyšskú U21 (víťaz turnaja útechy), veľmi som pomáhal pri tréningu Boguského, ktorý je ťahúňom našej U21 a mám tam už aj ja svojho odchovanca.
Komunikácia s manažérmi - ako skaut som mal tú česť komunikovať z viacerými majiteľmi slovenských nádejí. Myslím, že to nebolo až tak zlé :) Snaha o zlepšenie komunikácie z mojej strany bola (napr. príprava štatistík pre pohár, návrhy súťaže okolo NT/U21...) ale nejako sa komunita nezapojila.
Ešte chcem dodať, že komunikácia so Psychom je veľkou výhodou - je to môj splubývajúci na intráku a dokonca kolega v práci :)

Slabšie stránky
Možno mi ľudia môžu vyčítať menej skúseností - no ja si myslím, že postupne som ich nabral dosť. Pravidelne sledujem Globálne fórum, sledujem NT zápasy a snažím sa analyzovať rôzne "prekvapivé" výsledky. Stručne, určité skúsenosti tu už určite sú. Ak vás nejaké moje slabšie stránky napadnú, píšte otázky na fóre.

Vízia
Predošlé volebné obdobia hodnotím kladne. Preto nemá zmysel niečo výrazne meniť. V podstate už teraz v spolupráci s Psychom pripravujeme hráčov aj pre NT, čiže moje plány a predstavy o hráčoch sú už trochu jasné. Presadzujem prístup podobný tomu "českému" - nie totálne monštrá, ale všeobecne rozvinutí hráči, ktorí sú udržateľní v živých tímoch. Samozrejme sa mi zdá prehnané, aby mal hráč všetky skilly minimálne 7 a podobne. Tu sa ďalej nebudem rozpisovať, skôr čakám otázky v debatnom fóre. Ak by som sa už dostal ku kormidlu, určite by som chcel zotrvať pár volebných období, každopádne, nie je vylúčené, že prenechám žezlo niekomu inému.
V komunikácii by som chcel urobiť najviac práce. Je potrební zatraktívniť NT, lebo takto to ďalej nepôjde. Určité predstavy som už na fóre prezentoval...

Záver
Voľte podľa najlepšieho svedomia, nech vyhrá ten najlepší! Dúfam, že to niekto prečítal až sem :D Tie gramatické chyby (ak tam nejaké sú) sú tam len pre udržanie pozornosti ;-)