Ilves alustas hästi ja Santamarina uskus vist kuni kolmanda veerandi lõpuni, et nad on võiduks suutelised. Aga vastase mäng jäi iga veerandiga üha rohkem kängu ning mingi hetk õnnestus minu võistkonnal kõik. Viimasel veerandil said juba varumehed mänguaega.
Tore hooaeg oli. Eelmine hooaeg sai mäletatavasti võidetud põhihooaeg, aga PO jaoks väsis võistkond ära. Seekord otsustasin just lõpu eel oma liigutused teha ning Koppeli ost tasus ära. Raskeim mäng oli poolfinaalis Staabiga (arvasin, et mul on 40-60 võimalused seal) ning oma esimesest liigafinaali jõudmisest tuli ka esimene liigavõit (see tundus juba tõenäolisem sündmus eriti peale seda kui tagameeste vormid olid kõigil 9-d peale eelmist trenni).
II liigas siis näeme. Siin ma saan aru, et jäi paljudele kripeldama. Aga nagu Miku juba ütles, siis meie tabelipoolel on üks II liiga äparduja + 3 IV liiga õnnestujat ehk jõuvahekorrad võivad hoopis teised olla. Ning Ilves on pikalt ju vasakpoolset tabelit valitsenud ... ei usu, et siin Mikul lihtne saab olema. Seda enam, et Ründajad ja teised ka pingutama hakkavad.
Jõudu ja õnnestumisi!