BuzzerBeater Forums

BB Andorra > Regles de les Eleccions

Regles de les Eleccions (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
158902.2 in reply to 158902.1
Date: 10/06/2010 03:47:54
Overall Posts Rated:
796796
Regles oficials per les eleccions a seleccionador

Cada usuari pot presentar-se només en un país, que no ha de ser necessàriament aquell en el qual està registrat.

El guanyador de les eleccions es decidirà pels vots dels usuaris de BB. Només es podrà votar en les eleccions del país on s'està registrat.

S'espera que en els fòrums hi hagi un apassionat debat sobre els candidats. Abans de la segona volta, només es permetran dos fils oberts al fòrum. Un serà només per als discursos dels candidats i l'altre per un debat lliure. Discutir sobre les eleccions fora d'aquests fils està prohibit. Els candidats que demanin el vot per BB-mail o en altres fils seran desqualificats.

Tres dies abans del final de les eleccions, a les 6 a.m, hora central europea, les eleccions passaran a una segona volta, amb els cinc candidats més votats, més els que hagin empatat amb ells, més els que hagin aconseguit almenys el 5% dels vots totals. Arribats a aquest moment, no es podran presentar noves candidatures.

Després d'això, cada un dels candidats que continuï en competició podrà obrir un fil propi per a la seva candidatura.

Els GM poden presentar-se a les eleccions, els BB no. No pots ser seleccionador sub-21 i absolut al mateix temps. Els GM no podran moderar els fils de les seleccions si es presenten a elles.

El guanyador de les eleccions ostentarà el càrrec durant dues temporades. En la primera es competeix per continents i en la segona tindrà lloc la Copa del Món.

Durant el mandat, la popularitat del seleccionador es mesura a la pàgina principal de la selecció nacional. Estem considerant la possibilitat de permetre a la comunitat cessar a seleccionadors molt impopulars si això beneficia la Selecció Nacional i a la comunitat en conjunt.

Aquestes regles poden semblar una mica dures, però pretenen que les eleccions es desenvolupin amb normalitat i les coses no se’ns vagin de les mans. L'incompliment d'aquestes normes poden comportar la desqualificació, multes o càstigs, arribant fins i tot, en casos molt greus, al baneig del joc. Si us plau, intentem que el debat es desenvolupi amb netedat i justícia, mantenint l'esperit de BB i de la seva comunitat.