BuzzerBeater Forums

BB România > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
44
307356.2 in reply to 307356.1
Date: 12/16/2020 15:29:37
B.C Steaua Bucuresti
II.1
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
Vă salut,

numele meu este Edward, alias StarStr3k și candidez pentru postul de manager al echipei noastre U21.

Motivația din spatele acestei candidaturi stă în ultimele 6 sezoane pe care le-am dedicat complet creșterii de jucători U21 și pentru naționala mare.

De asemenea, în tot acest timp am fost și voi rămâne apropiat al ambilor selecționeri, de la care am învățat mecanismele specifice unei echipe NT (consum de entuziasm, scouting, sisteme de antrenament și multe altele).

Am încercat să aduc un plus echipei U21, contribuind săptămână de săptămână la scoutarea jucătorilor din echipele adverse U21 si NT. Astfel am ajutat cum am putut pe cei care dadeau in final ordinele, iar asa am ajuns sa ma familarizez si mai bine cu nivelul si ce misca la U21. În fiecare an in draft am ajutat cu identificarea de jucatori fiind un back up pentru cei doi selectioneri in primele zile de draft, pana sa fie totul inventariat in NTSO.


Am investit masiv în realizarea de jucători U21 și voi continua acest lucru, momentan doar cu echipa din Utopia, deoarece prima echipă va produce în curând 3 jucători de cel mai înalt nivel pentru naționala mare. Înteleg si stiu ce trebuie facut si sper ca in pozitie de selectioner sa ajut si mai multa lume sa faca asta. doar asa putem sa ajungem sa avem jucatori 110tsp la u21 sau 150 la nt


Lipsa de trofee la nivel de club este un punct minus, dar experiența ca asistent o consider ca un mare plus fiindcă la nivel de U21/NT antrenamentul si tactica sunt mai valoroase, spre deosebire de club unde conteaza mai mult partea financiara si cladirea echipei in timp.

Cred in continuitate in pozitia de selectioner, de aia m-am oferit catre Jokeru sa continui munca sa, fiind familiarizat cu absolut toți jucătorii ce au astăzi 21 de ani, chiar dacă nu am avut o legătură directă cu fiecare dintre userii ce îi antrenează.

Anunț de pe acum, ca dorinta mea este sa câstig 2 mandate in speranta ca pana atunci se vor forma alti useri, asa cum m-am format si eu, care sa continue acest proiect.



Le mulțumesc tuturor ce mi-au citit mesajul, sper să realizăm ceva notabil împreună.


O seară placută!

Hai România!!

This Post:
33
307356.3 in reply to 307356.1
Date: 12/17/2020 05:13:06
Asociatia de Tineret ONIX
II.2
Overall Posts Rated:
3131
Salutare, dragi colegi,
E mai interesanta victoria atunci cand exista concurenta. Ca atare, ma voi inscrie si eu de dragul vostru, al celor care ati investit timp si resurse in mentinerea unui nivel de performanta ridicat (in limita posibilitatilor). Astazi consider ca se intrunesc cateva conditii pentru a accelera scoutingul si a continua pe o linie relativ ascendenta evolutia nationalei mici.

Va imbratisez pe toti si am convingerea ca votul vostru va aduce la conducerea nationalei cea mai buna optiune!