BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > Новата инфраструктура - мнения и опит

Новата инфраструктура - мнения и опит

Set priority
Show messages by
From: Garich
This Post:
00
298557.1
Date: 02/19/2019 09:21:34
Overall Posts Rated:
3333
Ако някой вече се е възползвал от нововъведенията може ли да сподели впечатленията си.

Цитирам правилата:

1. Спортна Зала - тренировките са трудни, но една добре обзаведена спортна зала ще мотивира играчите да прекарват допълнително време в тренировки, давайки лек тласък на редица умения. Ефектът е много сходен на вече съществуващите кръстосани тренировки, всъщност, спортната зала дава на отбора ви повече "позиции" за кръстосани тренировки. По-високи нива на спортната зала предлагат повече персонални треньори и допълнително оборудване, давайки на отбора дори още повече "позиции" за кръстосани тренировки.

2. Тренировъчно Игрище - ползване на ценно време от тренировките в наказателни удари винаги е трудна сделка, като повечето отбори избират да го направят в паузата между сезоните, когато така или иначе е по-трудно да се постигнат нормални минути за тренировка. Тренировъчното игрище ще позволи на играчите да работят върху наказателните си удари през сезона, в допълнение на нормалната тренировка. Ефектът въобще не е толкова голям колкото една пълна седмица с тренировки на наказателни удари, но поне тези седмици няма да бъдат необходими толкова често колкото сега.

3. Медицински Център - добрият лекар се нуждае от цялата възможна помощ, която може да получи! Допълнителен персонал, специална диагностика и оборудване за терапии, и т.н... Ефектът от Медицинския център е доста недвусмислен: колкото по-високо е нивото, толкова по-бързо е оздравяването.

4. ТВ&Радио Център - няма по-добър начин да увеличите вълнението за предстоящия мач чрез медиите! Ако имате ТВ и радио предавания, рекламиращи постиженията на отбора, минали и настоящи, то феновете ще купуват повече стоки, ще толерират загубите по-лесно и ще празнуват победите по-дълго. Но имайте предвид, има ограничения върху това колко високо може да се покачва духа на феновете. Освен това, продажбите на сезонни билети също ще имат добър тласък, особено с по-високи нива.

5. Магазин за Стоки - ако имате луксозен магазин на видно място, то продажбите на стоки ще имат тласък. Също както инвестирането в хубав дизайн за залата, магазинът ще отнеме дълго време за да възвърне първоначалната инвестиция, но след това той ще генерира чиста печалба.

Разходите за построяване и поддръжка са еднакви за всяка сграда. Първото ниво струва $500 000 за да се построи, следвано от $300 000 за второ ниво и $200 000 за трето ниво. Освен това, всяко ниво носи седмичен разход от $5000 за поддръжка. Тези нива могат да бъдат премахнати и половината от инвестираните средства ще бъдат възстановени.

From: uBAH

This Post:
00
298557.3 in reply to 298557.1
Date: 02/23/2019 05:03:45
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
В общо линии вече се чудят какво да добавят в играта, за да поддържат иновативността и интереса. Лично за себе си, не намирам смисъл да инвестирам в подобни подобрения. Ако трябва да дам коментар за всяка една от сградите, на прима-виста бих казал следното:

1. Ако удоволствието в играта ти е да тренираш играчи и си склонен да даваш много пари за талантливи играчи и високи нива персонал, то би намерил смисъл да инвестираш и в това.

2. Отборни тренировки провеждат, ако не тренираш младоци. В този ред на мисли, тази инвестиция не си струва, тъй като със средни нива персонал и съответните специалности, което не е толкова скъпо, можеш да поддържаш добри форми през сезона в комбинация с вдигане на нивата на издържливостта и наказателните удари само от тренировки.

3. Това е може би най-смислената инвестиция, макар че не е ясно точно колко по-бързо ще е възстановяването. При всички положения, ако и тук имаш персонал с високи нива и специалитети, което отново не е скъпа инвестиция, можеш да минеш и без медицинския център.

Последните две може да имат някаква възвръщаемост в такава перспектива, в която не знаеш дали още ще играеш играта, така че за мен твърдо не си струва да се инвестира това.

This Post:
00
298557.4 in reply to 298557.3
Date: 02/25/2019 07:40:42
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
И аз засега мисля да се въздръжа и да почкам да видя с времето кво ще кажат тия дет са и ще се преебат като хвърлят 1 имане за тия козметики, дали си струва или не ;)