BuzzerBeater Forums

BB România > NT sezonul 48

NT sezonul 48 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Otis
This Post:
00
302347.1
Date: 11/28/2019 15:33:06
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
am sa fac un fel de reply la ce am scris anul trecut.

categoria 1: echipe NT care abia au 10 jucatori cu salarii de peste 100k/juc
categoria 2: echipe NT care au 5 titulari peste 150k/juc si un lot de 100k/juc
categoria 3: echipe NT care au un lot intreg de 150k/juc
categoria 4: echipe NT care au aproape toti titularii pe la 200k si un lot de 150k/juc.
categoria 5: echipe NTcare au toate secundarele pe care ti le poti dori pe salariile din categiriile 3 si 4
categoria 6: echipele de elita care au tot ce vrei.

CAT1 sunt micronatiuni
CAT2 sunt tari mai mici cu cativa useri dedicati
CAT3 cam la fel doar ca macar aia au luxul de a mai schimba jucatorii in functie de forme. daca esti top heavy si 1 sau 2 jucatori nu sunt in forma buna echipa NT o ia in nas saptamana respectiva
CAT4 sunt echipele de top 35-20
CAT 5 sunt 20-10
si cat 6 sunt aia care castiga si cu rezervele.

pe scurt, asta e primul sezon intr-o lunga vreme in care nu avem macar un jucator, fie el si chel pe secundare care sa atinga 200k salariu.
la nivelul nostru, de NT de categoria 4 spre 3 :-/, nu trebuie sa ne facem griji sa fim scoutati pe skills ca e destul de clar ce plusuri si ce minusuri avem asa ca am sa vorbesc in linii mari despre ce se gaseste in lot.



in realitate la timpul prezent suntem in categoria 2.
observatii
-cel mai scump jucator -196k Lazar- nu are secundare, dar nici nu are minusuri. ca o nuanta. ca un jucator nu are secundare doar il face neatractiv NT. ca are un minus (od 1 js1 pa1 sau altceva de genul) il face inutilizabil pt NT. lazar e ok dar e rezerva rezervei. pe merit dar nimic mia mult.
-al doilea salariu apartine lui Radu 184k. a dus mult timp nt in carca. e ultimul sezon pt el iar tinerii de interior ar mai necesita un an ca sa-l egaleze. cumva tranzitia macar aici e realizata.
-dar in rest chiar avem doar 6 titulari cu salariu intre 170 si 200. si 5 pozitii din lot sunt ocupate de juc sub 100k. orice lipsa de forma la titulari sau rezerve ne costa.
-partea buna e ca avem totusi 2 jucatori din acei 5 care sunt titulari de nivelul echipelor ami bune ca noi. asa ca asta ne da ocazia sa mia surpridem din cand in cand.

continuand


potrivit bazei noastre de date nu avem mai mult de 1-2 jucatori care azi sunt intre 25 si 29 care sa poata intra in lot, in afara de cei existenti. va trebui sa continuam sezonul asta cu 8 jucatori de 33-34 de ani si la anul sa nu ne facem de ras.

din fericire am trecut printr o epurare masiva de batrani. am promovat jucatori care ar tb sa joace in meciuri oficiale pana la sfarsitul campaniei, daca jucam eliminatorii.

astfel varsta lotului, desi toti au crescut cu un an a coborat la 31.3


sistemul de ferme care a fost pus pe picioare ne va furniza un titular NT abia la sfarsitul sezonului viitor sau mai devreme daca progresul generatiei e mai slab decat asteptat. iar tinerii de azi din ferme vor fi buni abia in 4 sezoane. deci anul acesta tb sa scoatem tot ce se poate pentru avea un statut respectabil

fermele nu au generat inca acel titular fiindca am facut o mica pauza pentu a creste secundare. am putea adauga singurul juc cu varsta intre 22 si 24 care nu doar azi dar vreodata ar prinde nt dar e deja sub monitorizare cosntanta asa ca mia bine pastram inca un loc liber in lot pt cazul in care tb salvati jucatori sau adusi rezerve in caz de urgenta.

progresul real pe partea de ferme a fost ca anul trecut am asigurat peste 5 jucatori Hof care au ajuns la echipe romanesti cu conditii optime de antrenament. antrenor nivel 6. gym, YT pt un sezon si asa mai departe. practic, in proportie de 90% acesta va fi nucleul echpei nationala peste 5 sezoane. viitorul chiar suna bine.




From: Otis

To: Otis
This Post:
00
302347.2 in reply to 302347.1
Date: 11/28/2019 15:46:58
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
PG : pozitie safe pt 2 sezoane dar dupa aia prapastie

un an mai tarziu profetia se adevereste. mai avem doar un an ramas de titulari care sa nu scada.
un an de scadere accelerata
apoi pensie.

din nefericire situatia nu s-a schimbat mult. avem 2 pg in crestere. unul in estonia care macar are aparare si suficiente skills de nt. este in lot incepand cu anul acesta. Artemon Ichim [player= 44566783]. trebuie doar sa creasca la passing si va fi macar peste jucatorul de anul trecut. la cum stau lucrurile Artemon ar tb sa fie titular in functie de imprejurari
intre timp jucatorul de care am vb si anul trecut continua sa creasca Nicolau (45365812). Nicolau e genul de jucator pe care as vrea sa l avem in viitor. el va ajugne rezerva de pg de NT dar mai mult n-are cum. oricum. pozitia sa in echipa NT e safe pentru urmatorii 6 ani, pana vin cei din urma si el ajugne la varsta de pensionare.

SG cea mai slaba pozitie a NT atat in prezent cat si in urmatoarele 3 sezoane

lucruriel nu s-au schimbat. l-am pierdut pe anghel filip care a jucat mai mult decat ar fi trebuit. cumva aici e si punctul forte ca echipa, Adrian Neamtu (39014388). pe cat de bun si dezvoltate e rezervele sale sunt fie lipsite de secundare cum e Scutaru (41426143) sau lipsite de secundare si batrani Corbu (38213858)
Scutaru e cu 3 ani mai tanar ca neamtu. va rezista lejer la nt urmatorii 4 ani dar ar fi de preferatsa avem ceva mai bun pe teren. in plsu trebuie apreciat efortul depus de ucluj care l-a antrenat pe skill principal la 28 de ani si l-a tinut si cu stamina si libere la nivelul necesar. isi va termina cariera ca o rezerva pe care sa te poti baza.

viitorul acestei pozitii nu a venit fiindca m-am concentrat pe secundare in loc de finalizarea cat mai rapida pt NT. (46146193). pana la anul va fi gata pentru a fi parte din lot. odata ce neamtu va deveni doar rezerva vasile va fi pe deplin pregatit si unuld in punctele forte ale echipei

SF miezul echipei NT, sau altfel zis perla coroanei in materie de player development
acum un an il laudam pe neamtu dar realitatea ca din cauza anumitor skilluri nu l pot folosi ca sf la acest nivel. am avut de castigat prin mutarea pe pozitia sa naturala. iar din fericire am sesizat la timp potentialul de a converti un PF in SF si fara se declansam limita de potential. Vasile Stoica (44566709)

Iarasi meritul lui BV Piostons. aceasta pozitie va fi acoperita 6 sezoane pana cand va veni din generatia urmataore jucatorul cel mai aproape de a fi difference maker. pana atunci Stoica va juca titular. mai necesita un an intreg si suficient skilluri de exterior dar orice minus il are pe exterior il are ca plus pe interior si cumva ne tine peste linia de plutire la o pozitie la care adversarii deasupra noastra in clasament stau foarte bine


Last edited by Otis at 11/28/2019 15:47:16

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
302347.3 in reply to 302347.2
Date: 11/28/2019 16:00:34
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
PF nu la fel de rau ca SG, dar aici putem compensa jucand ce avem pe C

lucrurile s-au schimbat sensibil aici.
cel mai bun jucator din echipa NT a ajuns sa fie Dehlean (42983939). pachet complet. niciun minus. plus pe toate secundarele. pur si simplu solid pe principale.
avem mare noroc ca acest jucator e crescut cum e crescut (de un fost castigator b3). in egala masura inceputul de sezon pt noi e compromis ca este accidentat 2 sapt. dar urmatorii 6 ani cu el pe teren o sa fie o placere. sensibil peste ce am avut si peste ce a ramas in lot.
Paul Dicu (44566701) a fost reolcat si acum primeste antrenamentul de care are nevoie, gratie lui Sighet. pana la sfarstul sezonului ar trebuie sa l surclaseze pe bogrdan radu care era de facto pf pt noi. doar ca fata de el are si mai multa aparare exterioara cat si skilluri pt atac exterior pe masura titularului
Robert Bârsan (44567668) de asemenea preluat de sighet. cumva suntem safe ca doi jucatori isi primesc acelasi antrenament de care au nevoie sa exceleze. ca salarii la anul amandoi vor fi 150 respectiv 200 fiecare. asta alaturi de titular o sa avem cea mai adanca pozitie din lot. atat pt atac interior cat si exterior.

o diferenta foarte mare si aproape neasteptata de la un an la altul. premise existau dar asteptarile ca ei sa fie si antrenati si relocati, cu atat mai mult la un user roman erau minime

C cea mai competitiva pozitie.

intre timp concurenta s-a cam diluat. Bogdan Radu (39768111) a imbatranit. e in ultimul an de NT.
Ilie (39768202) in continuare ramane titular incontestabil. daca inainte el parea cel mai solid dintre cei 3 pivoti pe care i-am tot avut in lot acum e head and shodlers peste restul. a mai si crescut o treapta de secundare si e mereu in forma necesara. mai avem luxul de a ne abza inca 2 ani ca titular. apoi dvine mai greu

Stefan Matei (44566806) a facut saltul la echipa mare. cumva un jucator solid. fara minusuri. cu ceva secundare si cu loc de crescut in urmatorul an. cu mici finisaje va ajunge sa egaleze pe principale actualii titulari. dar din pacate ceilalti sunt vizibil peste ca secundare si vom resimti o cadere cand Ilie si Radu vor parasi echipa.

iar nu in ultimul rand Matei lazar (42199325). cel mai dezvoltat juc pe principale. slava cerului ca nu are minusuri ca altfel era noul Gratian Muntean (Hat tip pt cine tine minte acele vremuri). in conditii normale el e rezerva rezervei. acea poltia de asigurare inc az de accidentari si forme slabe. cumva lipsa de secundare nu e asa mare gaura pt echipa cand ele sunt pe banca si prind doar 10min pe teren. doar sezonul asta va juca by default in fata lui matei, dar altfel ambii se bat pentru rolul de rezerva a rezervei fiindca radu e back up.
anul viitor pe vremea asta radu e out si matei ar prelua rolul de rezerva.

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
302347.4 in reply to 302347.3
Date: 11/28/2019 16:10:50
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
ca o nota generala. lotul a intinerit sensibil de mult. cu o singura exceptie nu vad niciun jucator nou ajungand la echipa pana la sfarsitul mandatului urmator.
spre deosebire de u21 la nt nu prea au cum sa survina surprize peste noapte. toti jucatorii care au fsot monitorizati in ultimii 4 ani au fost monitorizati si acum.
2 mandate de u21 slabut si drafturi cu multi jucatori ratati ne-au adus intr-o pozitie delicata.
abia generatia de azi de 21 si cea de 20 ne vor oferi posibil 7 jucatori de nt.

acum inevitabil in 5-6 sezoane daca nu vin altii din urma astai oricum os a joace nt daca sunt antrenati fiindca cei batrani cam atat mai au in ei 6 sezoane. dar acei 7 jucatori de care vorbesc sunt antrenati in conditii ideale si cu angajamente si eforturi depuse pe masura.


fata de anul trecut in echipa 2 nou veniti au proprietari romani. mergand inainte cam doar asta va fi cazul. suntem pe faza si cu banii necesari sa recuperam doi hof care sunt potriviti de acest nivel dar din imprejurari au ajuns in asia si viitorul lor e incert.


pe scurt, nationala e un pic subtiata momentan si va resimti niste socuri in 2 ani, dar in 5 va excela.
dar si asa, pt moment multi jcuatori din lot sunt tineri, cresterea interna va dicta foarte mult mersul echipei. asa ca stam foarte bine pe termen mediu. iar pe termen lung va fi cumva o supraponere a celor care aazi inca cresc cu acea mega generatie de 20-21 si cumva acela va fi sezonul in care vom avea sanse nu doar de a iesi din grupa dar poate sa terminam top 4 la euro. one can only hope.


pana luni voi reveni cexpunerea referitoare la ce urmeaza sezonul acesta, turnerul de consolare.


From: Otis

To: Otis
This Post:
00
302347.5 in reply to 302347.1
Date: 11/29/2019 09:02:43
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
la framantarea expresa a lui Dacian am sa elaborez un anumit aspect care paote le scapa unora cand antreneaza pentru NT dar in egala masura acei useri nu exista dat fiind ca am imagine de ansamblu de cine ce detine. dar de amorul artei am sa explic ce inseamna jucator de NT/


-cel mai scump jucator -196k Lazar- nu are secundare, dar nici nu are minusuri. ca o nuanta. ca un jucator nu are secundare doar il face neatractiv NT. ca are un minus (od 1 js1 pa1 sau altceva de genul) il face inutilizabil pt NT. lazar e ok dar e rezerva rezervei. pe merit dar nimic mia mult.



cum am zis si mai sus si anul trecut:
-principalele sunt skillurile esentiale pentru ca un jucator sa poata juca pe acea pozitie. adica daca un jucator e luat in calcul sa joace PG< atunci pentru el passing va fi skill principal.
in general skillurile principale.
-secundarele sunt skilluri care nu fac obiectul principal al unui jucator. daca esti jcuator de interior (IS ID RB SB) pentru tine secundare sunt skillurile de exterior (JS JR OD HA DR PA). le scriu in ordinea din joc pentru a nu intra in dezbatere inca de care sunt mai importante
- explciatie ce inseamna are/n-are secundare.
un jucator are secundare aca e macar 5-6 pe fiecare skill secundare.
per a contrario un jucator nu are skill secundar daca are 4 sau mai putin si a fortiori faptul ca are skill 1 pe un secundar inseamna fara doar si poate ca nu are secundare
- prioritizarea unei secundare variaza in functie de preferintele fiecaruia dar la sfarsit de zi anumite chestii sunt unanim acceptate, si anume:
-orice secundara cu 1 e o problema
-pentru un pivot daca ar fi sa alege o ordine pt cele 6 secundare de exterior, categoric OD si Pass sunt mai importante decat DR si JR, orice altceva e gri sau relativ



regula in general este ACCESORIUM SEQUITUR PRINCIPALE - accesoriul urmează principalul.
altfel zis mai pe babaeste degeaba ai secundare daca n-ai principale.

acest lucru e aplciabil al club, doar n-o sa joci un PG pe C fiind are skill exterior mai mare.
astfel, macar la nivel basi de echipa de club e bine sa acumulezi cat mai mult principal pentru fiecare pozitie. in termeni tactici, daca tu ai mai mult skill principal pe pozitile tale decat adversarul atunci se numeste ca ai avantaj pe RAW SKILL

daca ambele echipe sunt egale ca raw skill, excluzand variabile cum ar fi tactica aleasa, forme, etnziasm, diferenta se va face de cine are secundare mai bune

dar atentie, si de aici tin sa subliniez asta pentru dacian, un secundar care lipseste, sau altfel denumit drept minus este o cauza de a aexclude un jucator din considerare pentru pozitia aceea. atat la club cat si la NT.

acum vorbim explicit strict pt jucatori de interior.
daca un pivot are nivel 2-3 la JS (and to a lesser degreeJR) inseamna ca de fiecare data cand ela runca de la semi distanta el va risipi o posesie. o probabiliate de 1 la suta este pur si simplu prea slab in condtiile in care posesiile la nivel nt sunt putin si importante
daca un pivot are nivel 2-3 la Passing el poate sa iti genereze de la 1-2 la 7 turnovers intr-un meci. avand in vedere ca diferenta la acest nivel poate fi de cateva puncte un tunrover direct inseamna nu doar probabilitate mai mica de a marca ci inseamna procentaj zero la suta pe acea posesie. altfel zis, cai sin baschetul obisnuit mai bine arunca cel mai prost la cos decat nici sa nu apucam sa aruncam la cos.
iar daca acele minusuri mai sunt cum sunt (iti bulesc cel putin la nivel vizibil 6-7 posesii) cel mai toxic e daca un pivot are nivel 2-3 la OD

la acest nivel te trezesti cu adversari care au skill exterior masiv si efectiv pot sa ti calce in picioare pivotul tau cu od 1 pe anumite tactici. nu doar ca te calca in picioare super adversari dar cotnra id iti poate marca si unul cu secundare de bun simt.

From: Otis

To: Otis
This Post:
11
302347.6 in reply to 302347.5
Date: 11/29/2019 09:15:10
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
continuand explicatia pentru OD mic ca fiind problema maxima.

printre tacticile jocului o sa vedeti pe forum ca se face referire si la "patient with a repositioned shooter" care in plus fata de patient obisnuit presupune ca permuti jucatorii pe teren pentru a profita de un adversar care are un minus pe secundare sau secundare la limita.

(107422109) in acest meci adversarul a bagat un jucator slab ce e drept dar eu la fel am plasat un marcator zdrava de data acea JS JR 18 18 dar cu IS 8 (sanse inexistente de a marca pe interior contra unui pivot in drandu lumii) marcatorul meu a dat 43 de puncte si n-a marcat mai mult ca nu era nevoie

acolo se poate critica bine bine...ce-mi arati meci contra unui jucator clar la un nivel mai mic. fine. uite urmatorul:

(107422229) in acest meci pivotul advers a fost pitit pe SF si amaratul meu de pensionar cu JS JR 19 10 a marcat 60 de puncte contra sa.

iar in ambele meciuri echipa care a castigat era aproape cu jumatate mai mica ca salarii decat celalalta.


iar acum sa vorbim de meciuri serioase unde atacatorul avea JS 18 cu JR 14 ca skilluri secundare, pe lagna principale la nivel de NT
(100821618) in acest meci adversarul avea si salariile mai mari si un total de 3 pivoti prin rotatie cu salarii de aproximativ 180k fiecare. pivotul meu a dat 46 de puncte in 28 de minute, jumatate de meci scotand de pe teren titularul in 13 minute si marcand apoi in egala masura contra unui alt pivot cu acelasi salariu. aici va pot spune cu certitudine si Jibou sa confirme ca ei nu avea OD mai mult de 2-3 si 5-6 fiecare.



chestiile astea se intampla la club unde abia fiecare are 1 juc fiecare mai asa de doamen ajtua. la nivel NT jucatori din astia ca cei pe care i-am descris ca agresau pivoti cu secundare minus poate nici nu ies de pe bara.


astfel, acesta e motivul pt care orice manager cu experienta va cauta sa evite pe transfer list si la NT sa evite selectionarea jucatorilor cu minusuri, in special minusuri atat de mari.

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
302347.7 in reply to 302347.6
Date: 12/02/2019 04:49:37
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
inainte de a incepe prezentarea meciurilor de anul acesta vreau sa le explic tuturor in ce fel de turneu sunt si care sunt posibilitatile la inceputul fiecarui mandat

textul sursa (http://buzzerbeater.com/community/rules.aspx?nav=National...)



in primul an de mandat, respectiv sezoanele pare pt NT si impare pt U21:
-fiecare echipa nationala participa la turneul de calificare continental, pt noi asta inseamna Calificari EURO
-daca termini pe 2 mergi la euro alaturi de alte 12 echipe. turneul se joaca in propriul format iar miza e urmatorea: finalistii merg la mondiale direct. iar echipele care au termiant de facto pe 3 si 4 (adica cei care au pierdut in semi final) si 5 si 6 (adica primii din gruap care au ratat semi finale) merg in turneul de lucky loser altfel denumit drept 2nd 2nd Chance qualifiers

in al doilea an de mandat:
- are loc turneul 2nd chance; acele 4 echipe care au intrat in turneul de consolare se bat alaturi de echipe similare de pe alte continente timp de 3 saptamani pt a vedea cine castiga acel turneu si merge la mondiale.

-iar dupa 3 saptamani mondiale

- in paralel are loc turneul de consolare. toate echipele care au ratat calificarea pentru eur (sau echivalent) cat si cele care au fost infrante in 2nd chance joaca aici. practic toata lumea in afara de cei de la mondiale. cu rezerva ca cei care au prins acel turneu pornesc cu un mic dezavantaj ca sa dea mai multe sanse echipelor mai mici.


astfel niste observatii rapide:
daca te califici la euro, echipa ta nationala sare in clasamentul mondial fix in top25. sunt nationale mai bune in afara europei dar cele mai multe sunt aici.
daca te califici prinzi turneul de 2nd chance esti in zona 20
iar daca esti in turneu de consolare este de la 25 in jos. daar, rankul mondial tine cont de performantele tale din ultimii ani deci saltul sau caderea e ami putin dramatic pt echipele constante.

altfel zis cand o sa jucam primul meci in consolare cu letonia care e rank 16 sa stiti ca jucam contra celui mai mare cap de serie posibil in turneu in acest stadiu

turneul de consolare e ca un campioant unde se joaca 8 meciuri. doecamdata avem daor 2 programate fiindca se astapta alaturarea echipelor care ies diin 2nd chance turnament

From: Otis

To: Otis
This Post:
11
302347.8 in reply to 302347.7
Date: 12/02/2019 05:00:22
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
Meci 1 vs Letona
din pacate am scris mai sus ca sunt momentan cea mai buna echipa din turneu.
sunt foarte bogati in baza de selectie incat isi permit sa folsoeasca doar 111 juc in lot momentan ca spre final sa adauge jucatori "surpriza" in lot.
reamintesc ca adaugarea in lot nu afecteaza entuziasmul, scoaterea din lot da.

au mai jucat contra noastra acum 2 ani.
(49726)

au jucat neutru fiindca erau echippa mai buna si n-aveau de ce sa atace concentrat pe o zona. au scos aparare cu o trapta peste noi in cdt in care ei au jucat TIE. pentru cine nu stie entuziasmul afecteaza sevver apararea si recuperarile. din acest motiv toate meciurile nt in final de sezon, nu doar pt noi dar si pt altii in situatii similare, arata ca o echipa de divv 2 desii avem juc buni, si anume entuziasm 1.

ei pe entuziasm rezonabil si TIE au scos ce au scos.

acum din fericire lucrurile sunt echilibrate ca e primul meci si daca ne bat nu ne bat mar.
dar avem o serie de proobleme.

1) Dehlean inca e accidentat. PF de baza cum am zis mai sus.
2) pupaza peste colac si Dicu e iesit din forma, ceea ce inseamna 2 juc absenti pe aceeasi pozitie; macar il avem pe barsan dar el inca nu e gatapt a juca in meciurile cu adversari mai buni ca noi
3) practic vom juca cine e mai in forma dar vom pierde masiv pe secundare pe banca.

din cei 10 jucatori care ar tb sa joace azi doar 6 sunt in forma strong. restul respectabil. e pacat dar odata cand ajungem la nivelul dorit o sa avem si forme mai bune in speranta in care acei useri vor avea si pshilog si doctor pt minute si atentie mai mare la cat ii joaca pe jucatorii lor.


astea fiind zise.
zero sanse sa incearce sa ne ghiceasca tactica. n-au nimic de castigat, doar de pierdut, asa ca nici noi nu ne vom feri ofensiv. vom salva entuziasm ca ecartul intre noi si ei e prea mare. si obiectivul e sa pierdem la diferenta cat mai mica fiindca la sfarsitul celor 8 meciuri din grupe cosaverajul e principalul factor de departajare.

pentru calificare nu poti avea mai mult de 3 infrangeri si cosaveraj echilibrat spre pozitiv.
deci o infragere la 15 p ar fi un rezultat foarte bun avand in vedere adversarul si imprejurarile.

From: Otis

To: Otis
This Post:
11
302347.9 in reply to 302347.8
Date: 12/02/2019 13:44:57
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
personal imi este foarte greu sa explic rezultatul de azi.
noi am jcuat acasa, ceea ce e un avvantaj destul de mare. nu suficient incat sa acopere faptul ca noi am dat TIE si ei Normal.

am avut numar egal de posesii, adica aruncari la cos ajustat cu libere impartit 2 fiindca 2 libere inseamna o posesie.
practic noi am fost mai eficienti ca in loc sa marcam din actiune am marcat de la libere iar ei ne-au faultat in draci.


altfel, pe rebounding am avvut un avantaj. am estompat sansele al ami multe atacuri. asta plus ritm mai lent a impins diferenta pe eficienta nu pe probabilistica.

altfel, relativ egal Turnover vs steals.

as zice calitativ am avut offensive flow mai mare si asta s-a vazut si in cosuri asistate.

pe scurt as zice ca Ilie si-a castigat match up direct marcand echivalentul a 17 sin 27 si in rest ne-am aparat suficient de bine.
deci in final categoric ritmul mai lent cu avantajul de recuperari ne-a ajutat decisiv.

avem 1-0 in clasament si o sansa reala de a ne califica.

super, nush ce sa zic!

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
302347.10 in reply to 302347.9
Date: 12/02/2019 14:45:12
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
am analizat indeaproape, m-am cosultat si cu altii comparand alte meciuri plus verificat skillurile la mai putin de jumatate din echipa.

fata de ce am zis un cumuli de factori tb laut in calcul.
mentionez ca orrice plus e contracarat de un minus dar per total vorbesc de net pozitiv.
ambele echipe au acut entuziasm 5. astfel normal contra TIE, desi in mod normal functii cu un impact mare au fost multiplicate contra aceleasi baze de entuziasm *adica 5) si la randul sau baza e fost foarte mica. altfel zis

normal vs tie cand ambele echipe au enth 10 da niste diferente mari de performatna ntre echipe
diferenta scade cand se da normal vs tie cand ambii au 5;
si probabil diferenta normal vs tie cand ambii au entuziasm 1 tinde spre zero.


concluzie 1. probabil ca acea diferenta de consum de entuziasm nu a avut un pimpact mare asa ca am jucat de la egal la egal. morala de tinut minte pentru inceput de turnee viitoare.

apoi. avantajul terenului propriu se mentine indiferent de entuziasm. din ce inteleg si experienta ema avantajul terenului propriu nu e influentat de alti factori asa ca pe acesta il percep ca un avantaj net favorabil noua (concluzie 2)

fata de ultimele meciuri am ales sa joc cu Scutaru SG care e aproape PG si am imbunatatit vizibil offensive flow.
subliniez ca offensive flow nu e skill care se compara cu offensive flow advers ci este doar o componenta in atac. asa ca ecuatia ar fi OFF flow+ insode/outside off CONTRA inside/outside deff al adversarului.
asta, plus faptul ca am ales sa jucam lent (fapt care imbunatateste caltiatea aruncarilor, dupa cum scrie in regulament) ne-a permis sa fim foarte puternici contra unei aparari de inceput de sezon ( aparare pe entuziasm 5)


postez din manual pt cine nu stie despre ce vorbesc:
Offense
Offenses generally have an inside/outside/neutral focus and a faster/slower/normal pace compared to the base offense. They are not all equally faster/slower, as they're approximations of real offenses. A slower pace will often result in higher-quality shots, but occasionally will result in bad shots at the end of the shot clock.


iar aceasta uber eficienta s-a resimti in q3 unde am marcat 7 posesii la rand ca urmare a unei pase. acolo de la meci egal am sarit la avans de 13p


per total victoria de azi e neasteptata. am invatat ceva la care tb sa ma mai gandesc si care voi folosi drept tema pentru extra sezon. o sa incerc sa joc amical contra unor din cei impotriva carora vom juca anul acesta. si sa speram ca sunt al fel ca entuziasm

foarte important, am batut o ecihpa cu rank mare, asta ne va ajuta si pe noi ca rank.

si mai important. am salvat una din cele 3 infrangeri la care speram sa ne limtam.
peste doua saptamani vedem restul programului.

iar cel mai important, dupa saptamana viitoare vom avea potential maxim mergand in restul turneului.

e foarte bine!


From: cristian12

To: Otis
This Post:
22
302347.11 in reply to 302347.10
Date: 12/02/2019 16:43:33
sighet united
II.4
Overall Posts Rated:
4848
Second Team:
Marmatia
Felicitari pentru victorie!