BuzzerBeater Forums

BB România > NT S50

NT S50 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Otis
This Post:
00
305245.1
Date: 06/15/2020 14:43:57
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
campania in turneul de consolare se anunta a fi una cu incercari dar cu suficient potential.

Desi timpul disponibil pentru BB a scazut, NT nu a avut doar de suferit, cel mult postez mai rar si la subiect.


Dupa 3 sezoane ca selectioner pot sa zic ca incep sa se vada rezultatele pe partea de antrenament. iar astazi s-a vazut si pe teren.

orice user experimentat stie ca experienta pe care o castigi jucand meciuri cu miza in egala masura esti constient ca lasi o amprenta care poate fi decodaa de altii.


astea fiind zise, noi in continuare nu putem ataca cu real succes pe motion, dar avand in vedere directia in care s-au dezvoltat Sorin Vasile, Costel Campean si as zice chiar si Nicolau si Ichim, acum incepem sa avem mugurii unei echipe care poate castiga jucand outside cu o echipa de nivel egal. inainte puteam outside doar contra echipelor slabe si niciun user serios nu se lasa pacalit de asta.

in continuare limitarile exista, dar suntem suficienti de credibili incat sa ni se dea GDP contra noastra ca urmare a unui risc asumat iar nu a unei certitudini de gaga.

astea fiind zise azi am castigat la 5p cu Austria. foarte important sa nu pierdem unul sau ambele meciuri inainte de dezvaluirea restului programului fiindca asta ne-ar plasa sub linia de calificare

da, terenul propriu a contat, da, consumand ceva entuziasm a meritat fiindca am castigat la diferenta mica, in final a fost bine ca nu ni s-a dat ghiceala si ca ne-am impus.

meciul #2 cu Cehia e exopnential mai greu fiindca e in deplasare. pe partea de forme....not great. iar asta va dura un pic. multi dintre userii cu juc nt au dificultati sezonul asta cu formele si ne va costa inevitabil.

in mod normal putem tolera o infrangere. pt calificare tb 2 infrangeri sau 3 plus cosaveraj enorm.

mai vedem care e treaba dupa antenament.

altfel antrenamentul de finalizare al generatiei in curs merge excelent. am reusit sa convingem userii externi sa dea si stamina la jucatorii lor. in toate privintele sunt sanse ca daca reusim sa trecem de un tur si sa incepem cap de serie mai ridicat, fortarea unei calificari la euro (in premiera) devine posibil.


Hai Romania!

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
305245.3 in reply to 305245.1
Date: 07/20/2020 14:00:26
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
sper ca acest mesaj va gaseste bine (in vremuri de COVID)


am scris mai putin din varii motive dar cel mai important e ca am castigat pe lniie meciuri usoare. meciuri fara istoric. cea mai mare morala a fost ca putem sa jucam si altfel decat LI LP si ne apropiem de nivelul aferent rankului. victoria in prima etapa la mustata contra austriei si-a spus cuvantul. pana la final doar malaesia ne va pune probleme dar nua vem nevoie de acea victorie. poate diseara cu irlandezii va fi putin stres.

dar in orice caz obiectivul e sa ne calificam si sa jucam un meci acasa, iar fata de sezonul trecut, sa si avansam un tur.

altfel antrenamentul merge bine. juc RO sunt la useri RO. mai important decat orice, generatiile urmatoare acum sunt la varsta medie 23-24 si deja se apropie momentul de upgrades serioase.

hai romania

From: Otis

To: Otis
This Post:
11
305245.5 in reply to 305245.1
Date: 08/03/2020 16:05:58
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
meci #8 sfarsit faza grupe turneu de consolare.

dupa cum poate oricine sa observe am ajuns la entuziasm maxim si nu e niciun secret ca azi am dat normal. repet. orice user cu experienta ar fi dedus asta. nu e niciun secret.
am dat normal ca sa avem avantajul terenului propriu si in turul urmator. obiectivul e sa castigam in primul tur ca apoi in al doilea sa avem prima sansa.

este de apreciat ca am reusit sa mentinem nivelul de performanta, la 2 ani fata de ultimul turneu, desi intre timp am avut caderi masive pe titulari. Constatin joaca ocazional iar neamtu abia mai prinde echipa fiindca se degradeaza.

iar in mod evident, partea cea mai frumoasa e ca in 2 sezoane o sa avem jucatori si mai buni care vin din urma, jucatori care vor intra in lot nu doar fiindca unii imbatranesc. am ajuns sa avem o baza solida. constanta. relativ flexibila. chiar si cu 1 daca nu 2 jucatori vedeta. mergand inainte consider ca nu putem cobora sub rank 35 si intram in urmatoarea calificare la euro cu sanse. nu favoriti, dar saltul de la loc 4 in grupe la loc 2 cu noroc e unul realizabil.

asteptam adversarul pentru primul tur. indiferent cine va fi noi avem sanse. pentru un meci de la egal la egal iar asta in sine e motiv de bucurie.

hai Romania

From: Otis

This Post:
00
305245.7 in reply to 305245.6
Date: 08/10/2020 14:07:23
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
asa este....

meciul de azi reprezinta nu doar o victorie dar si un punct de reper pentru NT. noi avem o nationala solida optimizata la maxim. diferenta intre noi si adversarii nostri de azi e ca ei joaa constant euro, iar noi n-am prins euro in ultimele 30 de sezoane (cel putin).

astea fiind zise, astazi am dat CT. lucru evident din ratingurile de joc pt oricine care intelege sistemul de entuizasm la NT. desi am castigat la 16p, meciul era foarte strans in q4. ne am distantat la final. la normal efectiv ar fi fost bambilici. iar de jucat altceva doar de dragul de a nu fi ghiciti e greseala de liga inferioara.

realitatea e ca si ritmul lor de joc ne-a ajutat. mai putine posesii au conservat avantajul nostru pe aparare ca urmare a CT, dar in mod realist. daca si noi dadeam normal iar ei LI ei aveau avantajul.

Serbia a avut 2 juc pe tl in ultimele 2 saptamani iar realitatea e ca noi inca aspiram sa avem jucatori precum ei. ce i drept acei jucatori erau optiuni secundare ca sa se mai diversifice tactic, dar macar pe juc de baza, pt tactici realiste, nu la doamne -ajuta am fost comparabili.

motivul pt care am ales sa fortam azi este in final simplu. o victorie de acest gen ne ridica in clasamentul general, desi depinde de multe, iar asa poate prindem cap de serie nr 4 sau 3, in loc de 5, iar la anul incepem calificarile euro cu sanse un pic mia mari.

nationala e intr-o perioada de echilibrare. am supravietuit pierderile pe fond de varsta, de scazut nu scadem minim 4 sezoane, dar ce e bine e ca de sezonul urmator 1-2 jucatori pot deveni titulari iar in inca 2 mandate primim primii juc pe care i-am coordonat de la zero. cu aceia deja putem emite pretentii iar ca sa si atingem trebuie sa fim constanti la acest nivel, fara strambe.


in turul urmator jucam cel mia probabil cu bosnia care va castiga lejer, bosnia care in ultimele 4 sezoane a cochetat cu rank 14-7-6 mondial iar pt cine a mai prinus ce jucatori au mai fost vanduti o sa inteleaga si de ce. ar fi frumos la noroc sa trecem de ei dar in mor realist nu se poate. pacat ca nu am avut un cosaveraj mai bun sa urcam si sa jucam acasa dar ne multumim cu ce avem.

hai Romania!

From: cristian12

To: Otis
This Post:
00
305245.8 in reply to 305245.7
Date: 08/10/2020 14:13:29
sighet united
II.4
Overall Posts Rated:
4848
Second Team:
Marmatia
felicitari pentru victorie si calificare!

From: Starstr3k

To: Otis
This Post:
00
305245.9 in reply to 305245.7
Date: 08/10/2020 14:59:51
B.C Steaua Bucuresti
II.1
Overall Posts Rated:
9797
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
Felicitari pentru victorie!

From: Otis

To: Otis
This Post:
22
305245.11 in reply to 305245.7
Date: 08/18/2020 03:23:31
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
a trecut meciul cu bosnia.

diferenta foarte mare a fost data de faptul ca am dat CT saptamana trecuta. ghiceala era la plesneala.

daca aveam entuziasm maxi, cu un CT, lucrurile erau mia stranse dar nu poti compara o echipa jucand la maxim doar ca sa fie egala cu una care joaca lejer. ratingurile pe care le-au scos pe aparare jucand lejer (ce i drept cu entuziasm maxim) sunt next level.

in orice caz, a fost inca un sezon de succes la NT. am reusit si sa trecem de prima faza a fazei elimnatorii. o imbunatatire fata de capaniile anterioare.

in multe privinte lucrurile chiar arata bine. jucatorii tineri continua sa creasca. desi unii nu o sa fie gata sezonul urmator, deja ne putem baza pe ei in meciurile usoare.

nu poate fi subestimat cat de important este ca putem juca outside din cand in cand. am adaugat 2 juc de exterior cu JR foarte mare si deja parem credibili. pana prind si aparare si stamina va mai dura. alti jucatori de varsta medie pe exterior continua sa creasca, dar se vad deja primele roade ale antrenorilor care si au dedicat echipele pentru binele NT.


terminam aceasta campanie cu rank 33. o pozitie mai buna pt o evnetuala campanie de euro. lucruile merg in directia potrivita


astfel, multumuesc tutuor care au contribuit si acest sezon la cresterea si evolutia nt. pornind de la cei care au antrenat, continuand cu cei care au depus eforturi sa readuca jucatori romani in tara si sa ii tina in forma, iar nu in ultimul rand, si celor care ne au sprijinit cu mesaje si ganduri bune.


sa fiti sanatosi si hai Romania