Talentinho (92835)
share
Manager: 3point king
Country: Nederland
League: DBA Pro A
Rival: Nightearls
World Rank: 411
Country Rank: 2
Last Online: 10/17/2019
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Back on top!
Posted on 09/25/2017

Zoals koning Louis dat altijd zo mooi deed, zo deed 3point king het ook op de Grote Markt afgelopen zondag. Zou hij vandaag met een kater wakker zijn geworden? We blikken terug op gisteravond:

Het was een mooie, zomerse avond. Er was meer publiek bijeen gekomen dan toen FC Groningen de beker wist te winnen. Het warme weer van de middag begon langzaam weg te trekken, terwijl 3PK het bordes op stapte. Het publiek stond rijen dik, tot aan het terras van de 3 Gezusters. Menig persoon verplaatste zich van achter de terrasverwarmer naar de hossende menigte. Dit was het moment, waar al bijna 3 jaar weer op werd gewacht. De politie had geleerd van het voorgaande kampioensfeest, er waren al speciaal straten afgezet om de toegestroomde fans de juiste richting op te krijgen.

En hij nam het woord:

''Ik mag het niet zeggen van mijn vriendin maar ik doe het toch!

WE ZIJN DE BESTE!

WE ZIJN DE BESTE!

WE ZIJN DE BESTE VAN WIE?

WE ZIJN DE BESTE VAN ROTTERDAM!

WE ZIJN DE BESTE VAN ...

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement