BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > kupayı kim alır

kupayı kim alır

Set priority
Show messages by
This Post:
00
37940.103 in reply to 37940.102
Date: 7/24/2008 12:51:48 PM
Overall Posts Rated:
3434
evet çok zevkli ve çekişmeli geçen bir maçtan sonra kupa sahibini buldu. rakibimi aldığı galibiyetden dolayı tebrik ederim...

This Post:
00
37940.105 in reply to 37940.104
Date: 7/24/2008 1:33:02 PM
Overall Posts Rated:
22
gerçekten de maç çok çekişmeli geçti.
maçı izlerken reset'in içeri bak kırkısrakın da koş ve vur oynadıklarını zannetmedim doğrusu. İkisinin de savunmaları odaklandıkları alanda çok güçlüydü. bu yüzden kırkısrak biraz daha içeriden reset ise biraz daha dışarıdan oynamak zorunda kaldı. 2-3 ün de yardımıyla gelen rebo lardaki üstünlük maçı eaglesight a kazandırdı.
B3 turnuvasındaki ilk bileti cebine koyan kırkısrak 'ı kutluyorum...

run out pants to sniff?
This Post:
00
37940.106 in reply to 37940.100
Date: 7/24/2008 2:53:14 PM
Overall Posts Rated:
227227
böyle demeyi hiç sevmem ama '' ben demiştim'' ::D

eren hocam tebrik ederim!! :)

maça çıktıkları taktikler tam beklediğim gibiydi... kırkısrak eagles ı n kazanacağı yönündeki tahminim bu taktikten geçiyordu :)

bende nefret ederim ama diyeceğimm ben demiştimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))

herkese teşekkür ederim sadece sonuca baktım şimdilik insan böle bir maç günü uyuya kalır mı kalıyor işte:((((

maça baktım da herhalde izlesem kalp krizi filan yaşarmışım ben kaçtıkça yakalamış son poeriyoda rahat grimişm anında eşitliği sağlamış mothinlo hocam emin değilim ama galiba doğukanı değilde doğuşu kasdetmiş oda mükemmel oynamış ama son çeyreğe kadar üçlük atmamış son çeyurekte herhalde kondisyon farkıyla rahat üçlükler bulmuş(2 tane).

taktiğe gelince KF yerine bir tane UF koydum sonrada 131 çıkmasını bekledim buda ribaundlarda üstünlüğü bana getirdi sanırım gerçi ziya daha çok oynamış ama top tutmadaki üstünlüğüm faullere yansımış buda reseti oyun planını biraz bozmuş.

not: reytingler işe yarıyor o kadarda değil baksanıza :)))

Last edited by aquila at 7/24/2008 3:26:33 PM

This Post:
00
37940.107 in reply to 37940.106
Date: 7/24/2008 3:46:00 PM
Overall Posts Rated:
11
bir takım nasıl olur da 48 dakikalık maçı sadece ve sadece 6 faul ile tamamlar ? Böyle birşey olabilir mi? Hakemlerin yanlı tututmu maçın seyrine etki etmiş bence,şike var tahkime gitmelisin Reset hocam, bu kadar açık bir takım kayırılmaz ...

şaka bir yana iki takımı da bu güzel maç için tebrik ederim . ayrıca seni de kazandığı kupa nedeniyle ayrıca kutlarım...

bu arada Doğuş'u J. Urquijo dışardan çok iyi tutuyordu, o atabildiği üçlükler (2 tane)de yedek SG R. Bisset girdiğinde oldu. hatta son period R. Bisset oyundayken baya bir sayı attı Doğuş. Ama bence oyunun hep senin elinde olmasını sağlayan Moutlinho hocama kesinlikle (maalesef) katılıyorum Doğukan 'dı.

Sanırım maçın kaderini 1-3-1 seçimi belirledi.

This Post:
00
37940.109 in reply to 37940.108
Date: 7/24/2008 5:18:40 PM
Overall Posts Rated:
3434
size bir anlamda katılıyorum 3-2 alan oynasaydım ki son güne kadar öle oynamayı düşünüyordum iyi veya kötü tamamen farklı bir oyun oynanırdı. dışardan daha çok sayı yer ribaund larda fark olmazdı sonuç değişirdi yani..

benim 1-3-1 alan oynamamdaki düşüncem rakibi içeriden oynamaya zorlamaktı ki bunuda başardık fakat içerden şut yüzdesinin bu kadar yüksek olması hiç beklemediğim bir durumdu ve ilk çeyrekte 21 sayı yiyerek maçın gidişatı belli oldu..

beni en çok şaşırtan olay ise böyle önemli bir maçın son 7 dakikasının 5 dakikasında yedek takımla oynamamız oldu.. malesef 2 sayı önde iken yedek şg ım savunma yapamadı 3 hucumdan üst üste 9 sayı yiyerek maçı bitirdik. fakat eaglesight hocamıda kutlamak lazım dışarıda zorlandığı zaman içeriyide kullanabilen domine oyuncular yetiştirmiş. BEİ turnuvasında başarılar diliyorum..

bende artık tbl playoff larında şansımı deniyeceğim :))

From: zafoo
This Post:
00
37940.110 in reply to 37940.108
Date: 7/24/2008 5:19:03 PM
Overall Posts Rated:
00
Bence maci ozetleyen rakamlar; eagles'in bu kadar sayisindan toplam 9 asist cikmasi, serbest atislardaki 16 sayilik eagles ustunlugu ve "bir oyuncu 8 dakika oynayarak bir maci ne kadar batirabilir?" sorusuna yanit veren Bisset'in performansidir.Her iki takima da tebrikler...

This Post:
00
37940.111 in reply to 37940.109
Date: 7/24/2008 7:02:24 PM
Overall Posts Rated:
1010
hocam 2. paragrafın maçı özetlemiş... kırkısrak ın maçlarını hep takip etmişimdir... ve bu takım ''koş ve vur'' oynuyor ama maçlarını 3 lükler ile değilde 2 sayılık atışlar ile kazanıyor...

This Post:
00
37940.112 in reply to 37940.107
Date: 7/25/2008 11:24:44 AM
Overall Posts Rated:
227227
hocam o top tutmaları boşuna geliştirmedim ben 6 faul bile çok olmuş :))

ee ne edeyim hocam artık finalist elendim diye avunacaksın

doğukana gelince hocam bence normal performansının daha altında bir yüzdeyle oynamış gibi geldi bana ama maçı siz izlediniz haklısınızdır.

açıkcası 131 çıkacağı tahmin ettiğimden seyhmuz-ziya ikilisini oynattım 32 çıkacağı düşünseydim ziya-tolga ikilisi oynatırdım o zamanda KF bölgesinde de daha çok sayı bulurdum

ya dış atışı yüksek olan oyuncular içeriden daha rahat şut bulabiliyorlar 3lüğe göre bunu ilk farkeden mouthinlo hocamdı o yüzden kısaların dışaıdan şutu olmayan adamları almaya başladı

ama dediğim gibi farketmiyor 3-2 alan oynansaydı bu seferde 3lüklerle maçı götüreceğime inanıyorum

reset hocam bende snei tebrik ediyorum çok güzel maç olmuş . herhalde fark 131 çıkman ve benim UF yi KF de oynatmam sebebiyle olmuş tabi herkesin unuttuğu nokta var evsahibiydim ama seninde isteklilik fazlaydı ne kadar etkilemiştir orasını bilemeyeceğim

mouthinlo: hocam globalde kupa finali için en azından ev shaibi avantajının kaldırılması hakkında fikir başlığı açbailirsen sevinirim

not: hakkettim kazandım ben demiştim texasstorm hocamın dediği gibi :))

Advertisement