BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הלאומית עונה 23

הנבחרת הלאומית עונה 23

Set priority
Show messages by
From: Oakley

This Post:
11
238509.176 in reply to 238509.172
Date: 4/26/2013 11:34:22 AM
Overall Posts Rated:
1616
לשני שליש מצוות האימון של כביכול מכבי ת"א( מצטער, לא יודע את שמך),
התחשק לי להגיב.
קודם כל, משכורת לא בהכרח משקפת, ויש גם את גורם הכושר משחק.
לגבי מרגלית, אין צורך בו לנבחרת כאשר כושרו לא אידאלי, ועל כן בזמן נתון, יתכן שיש גבוה טוב יותר. עוד סיבה אפשרית הינה שהיכולות שלו לא מתאימות לשיטת המשחק; בשילובים מסויימים, משכורת כזאת יכולה לנבוע גם מריבאונד והגנה פנימית סביב ה 18, וקליעת פנים נמוכה של בערך 15. במידה ואהוד מחליט לשחק לוק או לואו, גבוה כזה פחות אפקטיבי.
לגבי רוזנבלאט, הידע שלי לגבי תכונותיו נובע מהפעם האחרונה שיצא לשוק, והמשכורת משקרת יחסית לתרומתו לקבוצה. שחקנים כמוהו יכולים להיות היתרון בשימוש נכון בטקטיקה.
ולאחר כל הרשום מעלה, רק לציין שרובנו לא יודעים את תכונות השחקנים, ולכן צריך לסמוך על המאמן; מאמן הנבחרת, לדעתך, טועה, אתה יותר ממוזמן להביע זאתבבחירות לאימון הנבחרת. יתרה מזאת, אני מניח שאהוד היה יכול לענות לך על זה בפרטי.
רק לציין, אני לא מגן/חבר/עושה מילואים/שורף דגים על שפת הכנרת עם אהוד, לגמרי נייטרלי לגביו או לגביך.
סתם התחשק לי להגיב....

From: Ofer

This Post:
00
238509.177 in reply to 238509.175
Date: 4/26/2013 11:35:19 AM
Overall Posts Rated:
7979
fair enough

עדיין חושב שעדיף לשאול בפרטי אבל כל עוד הכוונות טובות הכל טוב :)

From: 1melond

This Post:
00
238509.178 in reply to 238509.176
Date: 4/26/2013 11:38:23 AM
melons
III.5
Overall Posts Rated:
5252
חד, חלק ברור וענייני
כדור גדול ממני.
אהבתי.

From: ron1243

This Post:
22
238509.179 in reply to 238509.178
Date: 4/26/2013 12:09:45 PM
Overall Posts Rated:
168168
לא מבין את כל ההתלהמות הזאת סביב הבנאדם- כולה שאל למה השחקנים האלה נמצאים עכשיו בנבחרת, הסביר למה הוא שואל ורצה לקבל תשובה. אני יודע, ואני בטוח בזה שהוא לא התכוון לשאול שום דבר ממקום של חוצפה, זלזול ביכלת הבחירה של אהוד כמאמן הנבחרת, או אפילו כביקורת. אם אני קראתי נכון, הוא פשוט תהה לעצמו והחליט שהת'רד בפורום של נבחרת ישראל הוא המקום הנכון ביותר לברר את העניין. נשמע לי לגיטימי לגמרי.

בכל מקרה, בנוגע לשני השחקנים- כמו שנאמר, מרגלית אכן היה בכושר רע במהלך העונה ולכן לא זומן. בנוגע לנחום- מדובר בשחקן עם יכולות גבוהות מאוד, שנותן הכל מהכל. זה שחקן מגוון מאוד שמביא דברים שאין להרבה שחקנים אחרים, ככה שהמשכורת משקרת. כמובן שאני לא אומר שהוא מגיע עכשיו על תקן סופרסטאר בנבחרת, אבל הוא בהחלט שחקן שראוי להיכנס לנבחרת והוא מוכלל ב"סגל הנבחרת המורחב" כמו שנהוג לקרוא לזה.

From: Ehud

This Post:
00
238509.180 in reply to 238509.179
Date: 4/26/2013 2:35:52 PM
Overall Posts Rated:
274274
בהחלט קצת הר מעכבר. לכולם מותר לשאול שאלות וכל עוד הכל נעשה ברוח טובה אז עוד יותר טוב.

בניית הסגל הייתי דיי מצומצמת, בשביל שנוכל לזמן בהמשךנעוד שחקנים בלי לנפות יותר מידי.

לגבי השחקנים המדוברים, התשובות שנתנו פה מדוייקות.
מרגלית הוא פאוור מצוין שלא היה בנבחרת כל עוד לא הציג כושר משחק ראוי. אני שמח שהוא התיישר.

לגבי רוזנבלאט, כל מה שנאמר פה נכון, הוא גם השתפר העונה במקומות הנכונים, גם היה בכושר טוב בזמן הנכון, גם לא הגיע לנבחרת בשביל להוביל.

אני אגיד רק שזה שהוא מהקבוצה שלי רק עיכב לו את המינוי כשרוב הצוות איתו אני מתייעץ לפני כל משחק ביקש שאני אזמן אותו עוד לפני שהוא זומן...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: LA-Nir
This Post:
00
238509.181 in reply to 238509.180
Date: 4/27/2013 9:26:47 AM
Overall Posts Rated:
343343
אני יכול להעיד שקני לחץ על אהוד לזמן את רוזנבלאט שאהוד עצמו לא רצה כל כך לעשות את זה אבל הוא באמת היה בכושר המתאים בזמן שרוב הגארדים שלנו היו בכושר רע ובנוסף יש לו כמה תכונות שמוסיפות לו ערך מוסף

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Tzachi

To: Ehud
This Post:
00
238509.182 in reply to 238509.180
Date: 4/27/2013 1:37:13 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
II.2
Overall Posts Rated:
530530
תודה על התשובות, רק כדי להדגיש - הכל היה לגמרי ברוח טובה, הנבחרת הצליחה בצורה באמת יפה העונה וזה כמובך בזכותך :)
ותודה גם לרון על ההגנה עליי - לא ציפיתי להתנפלות הזו וחשבתי שהמקום ההגיוני לשאול בו שאלות על הנבחרת - זה תרד הנבחרת...
שבוע טוב לכולם :)

This Post:
00
238509.183 in reply to 238509.1
Date: 6/4/2013 3:01:28 AM
Overall Posts Rated:
274274
טוב

לפני הקמפיין הבא שלנו בעונה 24, ברצוני לסכם את מה שעברנו בעונה 23 ברמת הנבחרת.
אני אחלק את הסיכום שלי לכמה חלקים

משחקים - תוצאות
במבחן התוצאה, כשלון.
לא עלינו שלב, למרות שזה היה מאוד קשה לעלות שלב, אבל בהחלט ציפיתי שנוכל לסיים במקום השלישי, מה שלא קרה. סיימנו כמו הדירוג שבו הגענו לבית, במקום הרביעי.

התחלנו את הקמפיין עם 4 משחקים קלים על הנייר, ועברנו את כולם בהצלחה, עם צבירת התלהבות כששיחקנו לרוב כלפי חוץ.

בשלב זה הנבחרת היית במצב טוב, עם כושר משחק משביע רצון שלרוב היה עדיף על היריבות.

ואז התחילו המשחקים הקשים. התחלנו סדרה של 3 משחקים נגד סלובקיה רוסיה וסלובניה.
בדיעבד לקחנו הימור גדול מידי מהר מידי שגמר לנו את הסיכויים להתקדם. אבל כמו שכולם יודעים, בשביל הישגים גדולים לפעמים צריך ללכת על מהלכים גדולים - ואנחנו ניסינו ללכת על מהלך גדול.

התחלנו את הסדרה של המשחקים האלו בקראנץ' אקסטרימי מול אחת הנבחרות הטובות בעולם, סלובקיה, כשהגענו עם כושר משחק מעט פחות טוב מהיריבה. הציפייה היית שהפרש 2 גישות עלול לחולל סנסציה ולגרום לכל הבית הזה להיכנס לסחרור.

התוכנית היית לנסות לנצח את המשחק הראשון, לעלות רגוע בשני תוך מחשבה שסלובניה תבזבז התלהבות בדרך ולבצע קראנץ' נוסף מולה סלובניה במשחק השלישי ובכך לנסות לעלות ולשפר את הדירוג של הנבחרת.

זאת היית התוכנית ולצערי היא התפנצ'רה מאוד מהר בכך שהפסדנו במשחק הראשון ובזבזנו את כל ההתלהבות שלנו. זה הוביל לכך שהיינו בלי התלהבות ובלי סיבה ליריבות שלנו לבזבז התלהבות והדרך משם למקום הרביעי היית דיי ברורה.

אז לסיכומו של עיניין, בדיעבד אני חייב להודות שטעינו, גם אני וגם כל מי שחשב יחד איתי. אבל אני כן הייתי מרוצה מהתהליך בו חשבנו על הקמפיין כקמפיין והערכנו את כל האפשרויות שלנו לסיים במקום גבוהה והלכנו על האפשרות שהיית ניראת לנו הכי טובה. בדיעבד זה דיי קל להגיד שזאת היית טעות.

שחקנים

צר לי להיות איש הבשורות הרעות אבל אנחנו בבעיה.
אנחנו מאוד מנסים לקדם כשרונות עולים, יש אולי סיבה למעט אופטימיות בעתיד, אבל בעתיד הקרוב אני דיי פסימי.
ניראה שמשהו מתפספס אצלנו בשלב מסויים באימונים כשבנבחרות רבות אחרות שחקנים ממשיכים להשתפר עד גילאים יחסית מבוגרים (29 אפילו) - בפועל העונה אנחנו נפרדים מ 2 שחקנים שליוו את הנבחרת הרבה שנים. וסנבאוור נפרד מהנבחרת כשהוא בן 34 אוטוטו, וגם שולמן בן ה34 כבר לא יזומן ככל הניראה כשירידת התכונות אצל שניהם כבר ניראת לעין.

דווקא במקום שולמן המאוד מיוחד קיבלנו מחליף מצוין - אבירם בר הוא פאוור / סמול מגוון במיוחד שיכול להיכנס לנעלים של שולמן.

במקום וסנבאור לא הגיע עדיין מחליף ראוי לצערי.
מה שמביא אותי לאחת הבעיות הגדולות ביותר שלנו בסגל - רכז.
אין לנו רכז ברמות הגבוהות ביותר כמו שיש לנבחרות רבות. בובליל, הדיי מבוגר הוא הדבר הקרוב ביותר שיש לנו והוא מוסר מצויין ברמה המקומית אבל לא ברמה העולמית.
חוץ ממנו יואב מלמיליאן הוא התקווה העולה, הוא מתקדם ומשתפר יפה מאוד אבל הוא עדיין לא ברמות הכי גובוהות שהנבחרת צריכה בשביל להגיע לצמרת. אני מקווה שבעונה הבאה הוא ימשיך להתקדם ולהגיע לרמה שאנחנו צריכים שהוא יגיע אליה.
אבל זה לא מספיק, יהיה קשה לבנות רק על 2 רכזים ולא ניראה שיש לנו באופק עוד משהו. אני מזכיר שברדפורד נמצא למכירה ואם מאמן ישראלי חביב יקנה אותו ויעלה אותו בהגנה אז אנחנו נתחזק גם שם.

אני אציין כמה שחקנים צעירים שנכנסים לסגל הרחב של הנבחרת. המאמנים שלהם מאמנים אותם בקצב מרשים והם קיבלו בסוף העונה דק' ראשונות בנבחרת. בתקווה שבעונה הבאה הם יכנסו וישתלבו בתפקידים מרכזיים יותר...

יואב מלמיליאן - התקווה שלנו בעמדת הרכז, כבר דיברתי עליו
אבירם בר - גם עליו כבר דיברתי. שולמן 2.0
רז ניסמפור - גבוהה מרשים שאמור להתאים למנוע החדש. משתפר בקצב מצויין
אשר ארגוב- קומבו גארד נדיר - הוא עוד עלול לפתור לנו את הבעיות בעמדת הרכז ולהחליף את וסנבאור, אבל זה תלוי באיזה כיוון המאמן יבחר באימון שלו
להב שחף - סנטר מאוזן במיוחד. המאמן שלו לא מעוניין לאמן אותו וכרגע כשהוא בכושר טוב הוא מהאופציות הטובות יותר שלנו מתחת לסלים. מקווה שהוא יצא למכירה ושהמאמן הבא שלו יתן לו עוד פוש אחד קטן
בגדדי - משתפר באופן קבוע - לא מאמין שהוא יהיה בנבחרת בעונה הבאה באופן קבוע אבל מדובר בשחקן שבנוי לתפארת ועם שיפורים נוספים הוא יתרום לנו רבות

כולם מוזמנים להגיב ואני מקווה שיהיה לנו קמפיין מוצלח יותר בעונה הבאה.

From: Noam Zaig

To: Ehud
This Post:
00
238509.184 in reply to 238509.183
Date: 6/4/2013 4:24:17 AM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
דיברת על כיווני האימון שהצעירים יקבלו- האם נעשה ניסיון לדבר ע םהמאמנים שלהם בנוגע לתוכניות לגביהם? הרי אני מניח שלמאמן לא תהיה בעיה לחשוף את התוכנית אימונים שלו בנוגע לשחקן בסגל, ובוודאי שלא בפני מאמן הנבחרת שלו. אין כאן מידע סודי או רגיש. זה יכול לחסוך לך המון סימני שאלה בנוגע לכמה שחקנים פה.

This Post:
00
238509.185 in reply to 238509.184
Date: 6/4/2013 5:52:34 AM
Overall Posts Rated:
274274
כמובן, אנחנו, בעיקר גל, בקשר עם המאמנים שמשתפים פעולה

This Post:
00
238509.186 in reply to 238509.184
Date: 6/4/2013 5:56:49 AM
Overall Posts Rated:
5858
מן הסתם יש דיבורים ויהיו דיבורים, אבל מאמנים לא תמיד משתפים פעולה ולפעמים הם רוצים לעשות דברים אחרים
זה לא כל כך פשוט- מדברים עם המאמן וזה מסתדר

זה עבודה קשה ולפעמים צריך להילחם בשביל דברים בסיסיים

ואני מאמין שזה המקום להודות לאהוד ולכל צוות הנבחרת שעובדים קשה כדי להגיע להישגים וכדי לבנות פה משהו- זו עבודה רבה ואנחנו צריכים להעריך

בהצלחה לנבחרת ולכולם בעונה 24