Яд ме е честно да си кажа! Яд ме е, че загубихме вчерашния мач, яд ме е, че не стигнахме финал, яд ме е, че по такъв начин завършихме сезона.
Моя е може би вината, че не успяхме да продължим, заради формата на Ицков, точно в най-важния мач от сезона, за което се извинявам. Въпреки че не знам дали пак щяхме да победим като гледам как са ни помляли, но със сигурност щеше да е различно.
Колкото и да е неприятно, не трябва да се отказваме! Дано от другия сезон отново имаме 4-5 човека, които да готвят играчи за младежкия отбор и да ги тренират с удоволствие и желание. Показахме, че с общи усилия можем да поемем инициатива и да сглобим здрав и балансиран отбор. Една капка повече късмет да имахме съм сигурен, че щяхме да надминем очакванията на повечето хора, които се интересуват от националните отбори.
Поздравления и на теб, и на всички, които тренираха през изминалите 4 сезона. Ще си позволя една фраза на известен шоумен - "За мен беше чест!"
Аз няма да спирам в утопията да тренирам за U21, така че още от следващия сезон хващам двама тулупи и след 4 сезона ми се иска да направим още по-силен и конкурентен отбор от този.
Поздрави!
Last edited by nikito at 5/12/2020 8:25:21 AM