Kao što sam i predvidio ,utakmice za opstanak su zola i phill soul odigrali tako da sve riješe već u dvije utakmice ali su zato utakmice polufinala bile jako napete......
13.3.2010 20:25:59-------- Osijek Long Rangers --------57 - 101----- Philly Soul UZO bez imalo napetosti je to privedeno kraju i sigurna pobjeda i ostanak u 3-1 ligi
13.3.2010 21:02:59 --------KK Jugoplastika --------------83 - 94-------dugave PF strašna utakmica zbog koje sam se jako znojio kao i protiv jugoplastike za sva vremena ali smo ipak u završnici uspjeli sve staviti na svoje mjesto i velikim koracima grabimo prema drugoj ligi,čestitke kolegi dikcu na fer i poštenoj borbi do samog kraja...
13.3.2010 21:03:59 --------Resident Evil ------------------93 - 96------INa-boys PF -- stvarno infarktna utakmica u kojoj se rezultat vagao čas na jednu stranu čas na drugu do samog kraja mogli su pobijediti i jedni i drugi , i tek u produžecima se saznao drugi finalist,ovogodišnjeg play offa u ligi 3-1
13.3.2010 21:35:59 --------CRVENI YORK ---------------112 - 91------Roboti UZO isto kao i za prvu utakmicu za ostanak u ligi kolega zola je to rutinerski odradio i rješio neizvjesnost ostanka u lizi
a sada veliko finale i nadam se da bum ja taj koji bude slavio nakon njega,utakmica istine za mali klub iz predgrađa metropole ,koji postaje svakom danom sve veći i sve agresivniji ,koji protivnicima tjera strah u kosti pri samom spomenu njegovog imena i oni se unaprjed predaju, pa se tako i nadam da bude i nakon ovih utakmica finala konačna promocija
d u g a v a u drugu ligu
ale,ale " d u g a v e "
druga ligo mi stižemo
Last edited by marijoh (NTscout) at 3/13/2010 8:58:05 PM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!