Hali!
Elég jó csapatod van, és ahogy láttam még a II-ből kieső csapatnál is erősebb vagy...
Ahhoz képest hogy a 2. teljes szezonod lesz nagyon jó csapatod van!
Erős nyugati 8-asba kerültél, előző szezonban nagy harc volt a 3-6. helyekig (mint láthattad 12 győzelemmel lettem 3. és a 6.nak 11 győzelme volt). És ahogy látom most az 1-7. helyig nagy küzdelem lesz a helyezésekért. Én előző szezonban a 6. helyre vártam magam, végül 3. sőt nagydöntőbe is sikerült eljutnom. És a kupában a 6. forduló volt a végállomás.
Lehet megveszem majd az ECS-det:)))
Most hirtelen nem is tudom mit mondjak a sorsolásomról...
Az első három igen kemény mérkőzés lesz a Vadkanok, a Lethal Dunkers és a Dombóvár ellen. Padragkút kicsit kilóg ebből a 8asból szerintem ő lesz itt a 8. Az első 7 hely megjósolhatatlan...
A keleti 8asba került a II-ből kieső csapat, hát nem tudom nem tűnik olyan acélosnak, lényegesen gyengébb 8as mint a nyugati. A Ryuodou Ninja is csak nemrég kezdte a játékot...
A kupában viszont könnyű ellenfelet kaptam szerencsére, egy IV.osztályú csapatot.
Ahogy megnéztem senkinek nem volt igazán jó draftja ebben a csoportban ez meglepő. Én hetente 40k-t "pazaroltam" rá és kaptam 1 szupersztár IR-t meg két elég béna ECS-t. Mindhármat gyorsan piacra is dobtam. Viszont a vasárnapi kiárustások után vennem kell min. 2 18 éves nagyon magas centert a 224 cm magas Vjunovas mellé. (már vannak is jelöltek:)
Sok sikert mindenkinek a bajnokságban, és a kupában egyaránt!