BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > Архів новин

Архів новин (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
264427.6 in reply to 264427.5
Date: 10/23/2014 07:27:39
Overall Posts Rated:
14561456
Ласкаво просимо в сезон 28! (Частина 1)
Сказав: BB-Marin 16.07.2014 22:02:50

Драфт у BuzzerBeater є дуже важливою частиною гри, і через це, він має бути оновлений. Першою захоплюючою зміною є зміна, яка зробить 19 річних гравців більш бажаними для вибору на драфті. Додатковий рік, 19 річні гравці, провели у Вузі і отримали виплату дивідендів, що дозволило їм тренуватися трохи більше часу, і досягнути вищого рівня підготовки до драфту. Це означає, що їхній звичайний максимальний рівень скіла був підвищений з “Пристойного” до “Хорошого”! Це безумовно, підвищить їхні місце у виборі драфту на декілька місць, чи не так?

Іншою зміною у Драфті є включення 5 нових глобальних скаутських опцій. Нові опції є аналогічними до вже існуючих “Комбінованої розвідки” та “Масового огляду” опцій, так як вони також коштують 10 очок, кожна, і як “Масовий огляд”, вони показують важливу інформацію про усіх доступних драфтунів. На цьому їхня схожість закінчується, так як ці нові опції дають можливість, побачити реальні навички драфтунів. Нові опції, дозволяють скаутам провести деякий час, спостерігаючи за конкретними вправами, для усіх гравців, і повідомити про дві навички за вправу. Гравці погодилися продемонструвати свої навички, в цих тренуваннях, для того щоб зробити себе більш бажаним, але вправи є спеціально підібрані, так вони не розкриють занадто багато для певних типів гравців. Ось повний список вправ і навички , які вони показують:

- Хапай та кидай: розкриває Кидок у Стрибку та Підбирання
- Додатковий пас: розкриває Кидок з Дистанції та Пас
- Дриблінг у пості: розкриває Ведення та Кидок Зблизька
- Пресинг гравця з м''ячем: розкриває Зовнішній Захист та Блокування
- Прохід: розкриває Прохід та Внутрішній Захист

Крім цього, наші Supporters, тепер можуть насолоджуватися, новим доповненням до Зали Слави – оптимальним набором навичок їхніх зірок у залі слави. Ці хлопці, звичайно, заслуговують того, щоб їх запам’ятали, як зірок свого часу, для команд, які увіковічнили їх у своїх залах слави.

Поряд з цими новими можливостями, ми підготували для вас ще дві зміни, які пов’язані одна з одною: з цього моменту, гравці з високим рівнем витривалості, будуть мати трохи краще допустиме відхилення при високих щотижневих хвилинах, на відміну від їх колег з низьким рівнем витривалості. Ця зміна, має сенс, тим більше, що ми часто бачимо, що гравці з високою витривалістю награють більше хвилин в офіційних матчах. Крім того, ми знизили ефективність тренування ігрової форми. Це буде не тільки компенсувати, позитивний ефект першої зміни, але і також повинно перешкоджати командам, які відмовилися від тренування гравців, а використовують порожню розстановку з невеликими складами.

This Post:
00
264427.7 in reply to 264427.6
Date: 10/23/2014 07:28:19
Overall Posts Rated:
14561456
Ласкаво просимо в сезон 28! (Частина 2)
Сказав: BB-Marin 16.07.2014 22:01:45

У зв’язку з вищезгаданим, ми щасливі, що маємо можливість зробити оголошення на 29 Сезон: більше не буде порожньої розстановки. Ми розробили і в даний час тестуємо ( в матчах Приватної ліги), код відміни пустої розстановки, який, ми сподіваємося, якщо пройде успішно тестування, буде реалізований для усіх типів матчів на початку 29 сезону. Це дасть достатньо часу, щоб ті, хто використував порожню розстановку, могли підкоректувати свої склади. Щоб дізнатися більше інформації, читайте форум тут.

Щодо інших новин, вітаємо U21 команду USA, яку тренує E.B.W., з виграшем титула чемпіона світу після перемоги над España U21, яку тренує iversen, у фіналі з рахунком 85-78. Національні команди готуються до їх майбутньої поїздки в Чилі на наступний чемпіонат світу!

Звичайно, ми повинні привітати Sahand і його команду I Love Tehran з перемогою в BuzzerBeater’s Best проти darkonza і його команди Młoty Stargard в чудовому фінальному матчі. Sahand виграв трофей вперше, і він став другим іранським менеджером, який виграв BBB після Misagh Alizade, який зробив це декілька сезонів тому.

Переможцями прогнозів B3 цього сезону є американський менеджер CoachSK, Captain Tsubasa з Румунії та австрійський менеджер LA-Fairness. Безкоштовні Supporters вже знайшли щасливих переможців, і ми сподіваємося, що вони будуть ними користуватися!

Наостанок ми хотіли би подякувати усім користувачам які приймають участь в Утопії та зробили її такою успішною. Спасибі усім за те що прочитали це і удачі в новому сезоні!

П.с. Ми залишили невеличкий сюрприз для вас на сторінці перегляду матчу (верхній лівий кут)

This Post:
00
264427.8 in reply to 264427.7
Date: 10/23/2014 07:28:48
Overall Posts Rated:
14561456
Албанська мова доступна
Сказав: BB-Marin 14.08.2014 11:39:33

Завдяки нашому працьовитому мовному адміну LA-Xhoen-Albania NT, тепер ми маємо нову доступну мову: Албанська (Shqipe)! Це було досить давно, коли ми останній раз додавали нову мову, і ми дуже пишаємося тим, що маємо нову зараз. Це велике досягнення, яке, безумовно, допоможе нашим албанським користувачам почувати себе як вдома в BB, спасибі LA-Xhoen- Albania NT! Продовжуй цю хорошу роботу!

This Post:
00
264427.9 in reply to 264427.8
Date: 10/23/2014 07:29:23
Overall Posts Rated:
14561456
Ласкаво просимо в сезон 29: Сезон оновлення тренування! (Частина 1)
Сказав: BB-Marin 22.10.2014 21:30:23

Тренування завжди було важливою частиною BuzzerBeater; це аспект гри, який забезпечує багато фану, а інколи і розчарування. Це, звичайно, пов''язано з нашою довготривалою системою тренувань, яка обмежує тренування у дуже вузькому переліку позицій. Більше цього не буде. Тренування зі зміною позицій тепер у минулому. Ласкаво просимо в нову еру тренування! Наприклад, з цього моменту, ви можете тренувати своєму Центровому Пас або Зовнішній Захист, при цьому він може грати на своїй оптимальній позиції. Але, ця нова можливість застосовуватиметься з певними штрафами: втратою в ефективності тренування 10%, якщо ви будете використовувати цю опцію. Ефективність додатково знижуватиметься на 10% для кожної наступної нової позиції, відносно старих варіантів. І ще, "старі" типи тренування, звичайно, як і раніше доступні і мають таку ж ефективність як і раніше. Ці комбінації просто розширили спектр позицій вже існуючих типів тренувань. У випадку, якщо вам щось не зрозуміло, не соромтеся перевірити сторінку тренування і переконайтеся у цьому самі.

Не будемо забувати про наших Supporters! Цього сезону, у нас є дійсно особлива функція для вас: АвтоТоваркоПризначник! Ця нова функція призначає вам товариські зустрічі всього одним кліком. А якщо немає вільних команд, це допоможе вам знайти суперника по товариському матчу, швидко і легко, розіславши максимальну кількість запрошень, і знову завдяки лише одному кліку. Звичайно, ви можете обмежити час матчу, місце проведення (вдома чи у гостях) або ж за рейтингом. Щоб переконатися, що наша функція збирання прапорців не стане легкодоступною або зайвою, ця функція буде функціонувати лише з командами з країн, чиї прапорці ви уже зібрали. Це безсумнівно, підвищить привабливість Supporter!

Країна Утопія, експеримент який дійсно вийшов успішним. У наступному сезоні, ми заповнимо Вищу лігу Утопії з живих команд, і боти стануть минулим. Так як це є найбільш конкурентноспроможна країна, в BuzzerBeater, ми хочемо зберегти це, забезпечивши більш високу швидкість підвищення/пониження між лігами. Ми збираємося змінити систему матчів на виліт у всіх лігах Утопії починаючи з цього сезону. На практиці це означатиме, що з цього моменту, замість команд що зайняли 6 і 7 місця, що грають у матчах на виліт, тепер будуть грати команди що зайняли 5 і 6 місця. Команди з 7 і 8 місць в свою чергу боротимуться так само. Це безсумнівно додасть інтересу, так як тепер буде ще важче утриматися від вильоту. З іншої сторони, підвищення стане трошки лекшим.

This Post:
00
264427.10 in reply to 264427.9
Date: 10/23/2014 07:29:58
Overall Posts Rated:
14561456
Ласкаво просимо в сезон 29: Сезон оновлення тренування! (Частина 2)
Сказав: BB-Marin 22.10.2014 21:25:00

До нас дійшла інформація, що перепродаж став дуже поширеним явищем серед команд топ-рівня. У той час, як ми не хочемо зменшувати трансферну активність, ми не можемо закривати очі на те, що відбувається, і тому ми вирішили підняти податок на продаж гравців. Ці нові податки не вплинуть на більшість нормальних команд, але це зробить перепродаж набагато менш прибутковим, або взагалі збитковим!

В новинах минулого сезону, ми оголосили, що працюємо з кодом "відміни пустої розстановки", який, на жаль, виявився трохи непередбачуваним і ненадійним під час тестування. Тому, ми вирішили дати йому ще трохи часу, щоб переконатися, що це дійсно стабільна і готова функція для використання в усіх типах матчів. Ми хотіли б скористатися цією можливістю, щоб подякувати нашим Supporters, які пожертвували своїми особистими матчами в приватних лігах, щоб допомогти нам в тестуванні нового коду.

З інших новин, США здобуває успіх за успіхом. Перемога і здобуття титула чемпіона світу U-21 командою в минулому сезоні, забезпечило мотивацією керівництво національної збірної США, на чолі з magiker, яка виграла Кубок Світу 101-89 (boxscore), проти Китаю. Вітаємо тренера, комюніті, і всіх менеджерів гравців. У цьому сезоні прийшов час час для збірних U-21, щоб в Новій Зеландії поборотися за титул Кубку світу.

LA-matijag21, представник адміністрації ББ і сербського комюніті, здобув перемогу в BuzzerBeater''s Best Tournament з своєю командою KK Zvezda je zivot, проти польської команди KS Goldena під управлінням kozlik4. Підсумковий рахунок 98 - 86 (boxscore), в фінальній грі. Це перша перемога в БББ для LA-matijag21 і Сербії.

Переможцями конкурсу БЗ прогнозів у цьому сезоні є французький менеджер straka59, другий Sant з Ізраїлю, і розділили третє місце “The Best BB GM” з УКРАЇНИ і dejan9445 з Сербії. Безкоштовними Supporters вже нагороджено щасливчиків, і ми сподіваємося що вони будуть насолоджуватися ними!

This Post:
00
264427.11 in reply to 264427.10
Date: 09/16/2016 06:50:01
Overall Posts Rated:
14561456
Ласкаво просимо в 30 сезон! (Частина 1)

Починаючи з цього сезону, BB Федерація Баскетболу запроваджує невеличку зміну проведення фіналів ліги. Зараз, у команд є фінансовий стимул зіграти вирішальну третю гру, через додатковий дохід, який отримають обидві команди. Дохід призводив до того, що переможець першого матчу, часто навмисно програвав другий матч для того, щоб грати третій матч на домашній арені та отримати гарантовану перемогу.

Тому в цьому сезоні дохід від глядачів у третьому матчі замінюється на нагороду як для переможця ліги так і для команди віце-чемпіона, незалежно від того чи була вирішальна третя гра чи ні. Розмір винагороди є близьким до середнього доходу за третій матч, тому команди нічого не втрачають з цією новою системою. Також, ми розглядаємо зміни домашньої переваги у фінальних матчах, і ми сподіваємося зробити це на основі думок\ідей співтовариства. Будь ласка, перевірте ваші форуми, для жвавої дискусії щодо нових варіантів.

Починаючи з перших товариських зустрічей цього сезону пуста розстановка, нарешті, залишиться у минулому. Деякі ліниві менеджери почали виставляти неповні склади для своїх тренерів, які робили все можливе, щоб справитися з цією неповною інформацією, але це дійсно не баскетбол,тому фанати почали скаржитися на це. Тепер, якщо менеджер встановлює склад з трьома або більше порожніми стартовими позиціями, тренер оголосить склад недійсним і сформує нову розстановку з повним стартовим складом.

Ми б хотіли скористатися цією можливістю, щоб подякувати усім менеджерам, які допомогли протестувати та перевірити Код відміни пустої розстановки у матчах Приватних ліг, протягом останніх двох сезонів. Така самовіддача дійсно показує дух і серце нашої BuzzerBeater спільноти. Дякуємо!

У міжсезоння, тренери ББ взяли участь у науковій конференції на тему: "Тренування не на профільній позиції". Як деякі з вас, можливо, вже помітили падіння ефективності за тренування не на профільній позиції зараз на 10% є більш ефективним! Звичайно, це допоможе нашим менеджерам тренувати гравців більш легко.

Пошук на трансферному ринку тепер став трохи легшим: ми додали опцію досвід гравця, те чого хотіли багато менеджерів протягом тривалого часу. Наші Supporters також отримають невеличке оновлення, тепер вони можуть шукати гравців спираючись на суму їх навичок! Три нові опції включають в себе:"Навички Захисника","Навички Форварда","Загальна Сума Навичок". Пошук чудових Легких форвардів став набагато швидшим та зручнішим.

This Post:
00
264427.12 in reply to 264427.11
Date: 09/16/2016 06:55:31
Overall Posts Rated:
14561456
Ласкаво просимо в 30 сезон! (Частина 2)
Сказав: BB-Marin 23.01.2015 0:44:28

Протягом першого місяця нашого ювілейного 30 сезону, ми вирішили дозволити деякі незначні зміни назви команди абсолютно безкоштовно. Зверніть увагу на те, що це може стосуватися лише зміни одного або двох символів у назві команди, і тому якщо ви плануєте радикально змінити назву вашої команди, то вам всеодно доведеться заплатити, і зробити це можливо лише протягом першого тижня сезону. Будь ласка зв'яжіться з нашими EGM або з BB-Marin через BB-пошту, і введіть вашу нову назву команди в темі повідомлення. Це дозволить позбутися безглуздих помилок, які були допущені при реєстрації команди

Тепер у вас мабуть є декілька запитань стосовно змін та можливостей, які стали доступні цього сезону. А можливо у вас є думки щодо інших речей пов''язаних з BuzzerBeater, які ви соромитесь висловити? Можливо ви просто хочете краще познайомитись з нашим персоналом. Отже, ми вирішили провести"День запитань до BB-шніків" на нашому форумі! Так, BB-Marin буде намагатися дати відповідь на усі ваші запитання, і в цьому йому будуть допомагати наші EGM-Nickleon та EGM-Perpete. Нова тема буде створена на BB-Global (Англійський) починаючи з полудня (CET) середи 28 січня,тому не пропустіть це!

З глобальних новин, ми б хотіли привітати США U21 і менеджера E.B.W. з перемогою у другому чемпіонаті світу поспіль і четвертому загалом. У фінальному матчі США перемогли сильну команду Італії 98 - 93. Тим часом, найкращі національні збірні світу в даний час готують свій багаж для поїздки до Англії, де пройде наступний чемпіонат світу.

БББ турнір був виграний 猛牛 під керівництвом менеджера “loved by the buffalo,” який став третім китайським менеджером що зміг виграти цей турнір, в фінальному матчі обігравши stajan з його командою “ragin stajans” 82 - 98. З цим титулом Китай став країною з найбільшою кількістю переможців БББ (5 загалом).

У конкурсі прогнозів Бз цього сезону переможцями стали: сербський менеджер predrag83, Calvados з Латвії та LA-Fairness з Австрії, які розділили друге місце. Безкоштовні Supporters вже отримано переможцями, і ми сподіваємось, що вони будуть насолоджуватися ними!

Щодо решти наших менеджерів, ми бажаємо вам всього найкращого в 2015 році, і багато удачі у ваших BB справах!

This Post:
00
264427.13 in reply to 264427.12
Date: 09/16/2016 06:59:39
Overall Posts Rated:
14561456
Ласкаво просимо в 31 сезон! (Частина 1)
Сказав: BB-Marin 03.05.2015 3:13:05

Нинішня система вільних агентів була серйозно переглянута. Досі лише один критерій був використаний для визначення чи буде гравець в кінцевому підсумку на трансферному ринку в якості вільного агента, або буде звільнений: зарплата гравця. В результаті, виявилося, що більшість вільних агентів були старими гравцями, або моноскільними гравцями. Молоді, високопотенціальні гравці з широким спектром навичок були втрачені назавжди. Тому, ми вирішили замінити існуючу систему на іншу, яка включає в себе більший діапазон параметрів вільного агента, а саме: вік, потенціал, і загальна сума навичок, це все дозволить дійсно хорошим гравцям продовжувати грати, а не бути звільненими. Старі гравці мають більш високу схильність бути звільненими і насолоджуватися своїми кровно заробленими грошима, а це означає, що для того, щоб бути вільним агентом, вони повинні мати широкий спектр навичок. В свою чергу молоді гравці компенсовуватимуть свою меншу суму навичок, більш високим потенціалом. Це, безсумнівно, змінить діапазон і вибір вільних агентів на ринку, перш за все у віковому параметрі та з деякими розбіжностями в ціні.

Як маленька зміна для усіх наших користувачів і для того, щоб підвищити видимість наших форумів, ми вирішили додати лічильник непрочитаних повідомлень на форумі, поруч з посиланням “Форум“, так як це зроблено для повідомлень ВВ-Пошти. Сподіваємося, це допоможе користувачам відстежувати їх обговорення на форумі. Ще однією маленькою зміною є зміна розрахунку податку на надвитрати, який в даний час розраховується на основі середнього доходу для кожного сезону (а не лише на основі останнього матчу), щоб зробити податки справедливими в усіх випадках. Крім цього, категорія: “Команда зіграла добре в останньому матчі ліги “ на сторінці Фан-сектор, більше не враховуватиме матчі міжсезоння, що приводить дану категорію у відповідність з її ім'ям.

Наші Supporters отримують покращення сторінки “Історія команди“, нова колонка містить статистику перемог і поразок команди в цілому і по всіх типах матчів. Чудовий кусочок статистики, щоб показати його своїм друзям і колегам-конкурентам.

This Post:
00
264427.14 in reply to 264427.13
Date: 09/16/2016 07:05:47
Overall Posts Rated:
14561456
Ласкаво просимо в 31 сезон! (Частина 2)
Сказав: BB-Marin 03.05.2015 3:11:46

Невелика зміна була зроблена і в процесі реєстрації нових команд: тепер нові користувачі можуть вибрати приблизний початковий рівень ліги в своїх країнах. Новачки можуть використовувати стару систему, яка використовувалася досі для усіх нових команд, і яка відправить їх в середину ліг низького рівня, але нова система дає вибір: низький рівень, лігу заповнену ботами, що в більшості випадків гарантує швидке просування і красиву лінію прогресу, або високий рівень, ліга заповнена менеджерами (звичайно при їх наявності, топ ліги відключені), яка гарантує жорстку конкуренцію з самого початку а також ризик вильоту з ліги. Ми сподіваємося, що ця система дозволить новим користувачам знайти кращий варіант для них, коли вони будуть реєструватися, щоб почати грати в ББ.

"День запитань до BB-шніків" був добре сприйнятий нашими користувачами в минулому сезоні, тому ми вирішили провести ще один такий день. BB-Marin, а також йому допомагатимуть наші EGMи, EGM-Nickleon і EGM-Perpete, намагатимуться дати відповідь на усі ваші запитання так швидко як зможуть. Нова тема буде створена на форумі BB-Global (Англійська) починаючи з полудня 6 травня, і триватиме до полудня наступного дня, тому переконайтеся, щоб ви не пропустили цей день!

З глобальних новин, ми хотіли б привітати Китайську національну збірну і менеджера 尤利安敏兹 з перемогою на ЧС проти збірної США з рахунком 98 - 82. Також, кращі молодіжні національні збірні в ББ готуються до поїздки у Тайвань де буде проходити наступний ЧС.

БББ був виграний командою KK Mordor, під керівництвом LA-Saur0n, який став другим сербським менеджером що здобув цей трофей після перемоги у фіналі над cla3000 і його командою Høsten BK, з результатом 105 - 91.

У конкурсі прогнозів Бз цього сезону переможцями стали: сербський менеджер Matya, alireza7 з Ірану та Revolver Ocelot з Італії. Безкоштовні Supporters вже отримано переможцями, і ми сподіваємось, що вони будуть насолоджуватися ними!

Ми бажаємо вам всього найкращого в новому сезоні!

This Post:
00
264427.15 in reply to 264427.14
Date: 09/16/2016 07:13:41
Overall Posts Rated:
14561456
Ласкаво просимо в 32 сезон: Активних ставок! (Частина 1)
Сказав: BB-Marin 05.08.2015 17:46:57

Функція Активних ставок буде нагадувати вам про майбутні торги на гравців і персонал, відображаючи той аукціон, що закінчиться найшвидше. Торги відображаються і діляться на дві категорії: торги де ви недавно робили ставку, і для Supporters торги на гравців або персонал додані у ваші закладки. Вікно "Активні ставки" відображається на усіх сторінках під вікном "Ваша наступна гра", якщо у вас є хоча б один активний аукціон і буде обновлюватися автоматично, навіть якщо ви не перезавантажите сторінку. Частота оновлень зростає з наближенням закінчення торгів, щоб ви точно не пропустили важливого гравця або персонал, який ви так довго шукали. Для покращення огляду за торгами і ставками ми оновили сторінку "Ставки", додавши в неї дві нові таблиці - "Завершені нещодавно аукціони" і "Аукціони гравців та персоналу що наразі додані до закладок".

Абсолютно нова сторінка "Історія тренувань гравця" тепер доступна для наших Supporters, перейти на неї можна через сторінку "Тренування", клікнувши на ім'я гравця що вас цікавить, або через випадаюче меню зі сторінок, що відносяться до гравців. Ця сторінка допоможе вам з сезону в сезон стежити за прогресом гравців, спрощуючи планування майбутніх тренувань.

У саму суперечливу зміну минулого сезону, нову систему вільних агентів, внесені невеликі зміни - зменшені критерії виходу гравців на ринок. Ця зміна була реалізована після ретельного аналізу ринку гравців. Аналіз показав, що невелике збільшення числа вільних агентів не сильно позначиться на цінах, надавши нашим менеджерам трохи більший вибір гравців з високим потенціалом. З метою зниження затримок та оптимізації, ми видалили чимало ліг, видаливши цілі дивізіони в країнах, де вони не потрібні. Наприклад, ми видалили всі 6-ті ліги, а також деякі 5-ті. Дані країни навряд чи відчують різницю, хіба що більш швидке оновлення, і ми зможемо оперативно додати видалені ліги, якщо виникне така необхідність. Також з минулого сезону з'явилася можливість шукати гравців на трансферному ринку по "Загальній Сумі Навичок" (ЗСН), але ЗСН не була представлена на сторінці гравця. Тепер цей недолік виправлено;)

This Post:
00
264427.16 in reply to 264427.15
Date: 09/16/2016 07:15:20
Overall Posts Rated:
14561456
Ласкаво просимо в 32 сезон: Активних ставок! (Частина 2)
Сказав: BB-Marin 05.08.2015 17:44:39

З глобальних новин, ми вітаємо французьку U21 і їх менеджера bonato_2000_French_U21_NT з перемогою на чемпіонаті світу проти США U21 з рахунком 94 - 67, у грі яка довела, що вони були найкращою командою у світі. Тим часом, найкращі національні команди, зараз готують багаж для поїздки в Австрію, де пройде чемпіонат світу національних збірних в цьому сезоні.

БББ знову виграла команда KK Mordor, під керівництвом LA-Saur0n, який став третім менеджером в історії турніру БББ, що виграє другий сезон поспіль цей турнір, після перемоги у великому фіналі проти Codemasters, з кінцевим результатом 97- 94 у дуже напруженому матчі.

У конкурсі прогнозів Бз цього сезону переможцями стали: американський менеджер Erald Coil, другий Lakeris з Латвії, і сербський Lale (Serbia U21 Coach) третій. Безкоштовними Supporters вже нагороджено переможців, і ми сподіваємось, що вони будуть насолоджуватися ними!

Ми бажаємо вам всього найкращого в новому сезоні!

Advertisement