BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
311830.2 in reply to 311830.1
Date: 10/06/2021 15:25:49
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11521152
Second Team:
Jirkov
Rozhodl jsem se pokračovat i třetí období v řadě, byť je to role nevděčná a v době ubývajících uživatelů a klesajícího zájmu o hru i o NT jako takové je stále náročnější najít dostatek manažerů kvalitně trénujících pro NT.

Aktuálně nás čekají 2 úkoly, jeden krátkodobý, pokusit se s hotovou generací uhrát nějaký hodnotný výsledek primárně na ME. Nechci slibovat nějaké nereálné věci, první krok je pokusit se o postup ze skupiny, kde nás čeká tvrdý boj s Řeckem, Slovenskem a Rumunskem a druhé postupové místo za favorizovanou Litvou, která ME pořádá. Pokus se to povede, tak uvidíme, jaké budou ambice v další fázi i podle toho, jakou náladu bychom si uchovali.

Mnohem více si ale slibuji za několik sezón od mladé generace, kterou trénujeme s mnohem kvalitnějším zázemím i upraveným rozložením skillů. Síla tohoto nového týmu by se mohla začít projevovat někdy mezi sezónama 59-61 a trvat několik období. Doufejme, že v této generaci se nám povede vytrénovat spoustu hráčů TSP 150+, v aktuálním týmu je jediným takových hráčem Šimon Dlabač.
Uvidíme, kolik manažerů se ještě zapojí do tréninku v této generaci a kdy prohlásíme generaci za ukončenou. Pak si zase dáme pár (spíše více) ročníků pohov, manažeři, kteří budou mít pauzu v tréninku pro NT by se v mezičase měli snažit našetřit co nejvíce prostředků a bychom se plnou silou zase po čase nastartovali trénink další generace.

Ve vlákně pro předvolební diskuzi (311831.1) se mě můžete ptát na cokoli, co vás napadne, budu připraven se vám snažit na všechny otázky odpovědět.