BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.27 > Απολογισμός σαιζόν 27 για τις ομάδες μας!

Απολογισμός σαιζόν 27 για τις ομάδες μας!

Set priority
Show messages by
This Post:
11
259639.1
Date: 06/22/2014 05:22:26
Overall Posts Rated:
4747
Καλημέρα παιδιά!
Συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχία του ομίλου να είναι τόσο ζωντανός και αμφίρροπος μέχρι τελευταία στιγμή.

Αγωνιστικά:
Πρωτάθλημα:
Η σαιζόν για την ομάδα μας τελείωσε με νίκη, και τελική θέση την 5η σε έναν όμιλο φωτιά. Ξεκινήσαμε κάπως απελπισμένα, χωρίς να πιστεύουμε τις δυνάμεις μας, αλλά οι παίκτες μας έφεραν τα πάνω κάτω και τελικά αντί να παλεύουμε για τη σωτηρία φτάσαμε σε σημείο να λυπόμαστε που δεν μπήκαμε στην τετράδα, ενώ στιγμιαία ακούστηκε και κάτι για 3η θέση.
Πολλά μπράβο σε όλους τους παίχτες που αγωνίστηκαν, όσο αγωνίστηκαν, χωρίς την παραμικρή ενίσχυση από πέρσι. Μας έκαναν περήφανους. Ελπίζουμε να τους ανταμείψαμε με καλές προπονήσεις, εμπειρία και δύναμη για τις επόμενες σαιζόν.
Ως προς τον αρχικό στόχο, τον υπερβήκαμε και χαιρόμαστε γι' αυτό.

Κύπελο:

Ήμασταν όσο τυχεροί χρειάστηκε για να πετύχουμε και το στόχο του κυπέλου, αλλά πάλι ευχαριστούμε τους παίκτες μας, γιατί απέκλεισαν δυνατότερους αντιπάλους, και ταυτόχρονα χειρίστηκαν επιτυχώς τους διπλούς αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελο.

Οικονομία:
Με τέτοιες αγωνιστικές επιτυχίες αναμενόμενο ήταν να έχουμε οικονομική ευημερία. Ανεβάσαμε και το γήπεδό μας περισσότερο από το αναμενόμενο. Απομένει να το ξεπληρώσουμε την επόμενη σαιζόν με 1-2 sold out και να ετοιμαστούμε για το μεγάλο άλμα της 29ης σαιζόν.

Ευχαριστούμε όλους τους manager που κρατήσανε ζωντανό το forum, που συμπαραστάθηκαν στην τεράστια προσπάθεια του Νίκου να μας προσφέρει τέλειες αγωνιστικές αναλύσεις.

Καλές επιτυχίες σε όλες τις ομάδες που έχουν ακόμα επίσημους αγώνες!!


This Post:
00
259639.2 in reply to 259639.1
Date: 06/23/2014 11:20:23
Iraklis Blue Devils
IV.6
Overall Posts Rated:
1616
Καλησπερα στο τελος τις κανονικης και για εμας περιοδου.

Τα μπραβο σε ολους της ομαδες που κρατησανε ζωντανο και ομορφη αυτη την αγωνιστικη περιοδο.Δεν ξερω πως και εαν θα συνεχισουμε ολοι ...ισως και περισσοτεροι ...στο φορουμ . Ομως καλο ηταν οσο κρατησε .

Στα του απολογησμου...δεν εχω και πολλα.Η ομαδα ξεκινησε με ενα ροστερ καλο αλλα μετα απο 2 λαθη μου , το ενα εφερε το αλλο ( πωληση πρωτα του Giampiero Salucci μετα απο αστοχη κινηση απο το κινητο..εαν δεν ξερεις τι πατας , και μετα απο εκνευρισμο και ισως κακη χρονικη στιγμη του Alexis Sakelaris ) αποφασησα να αποδεχτο την μοιρα μου , αλλα παντα με πνευμα ανταγονισμου . Εκανα μια νεα ομαδα και με καποιες κινησης θα προσπαθησω να μεινω στην κατηγορια την επομενη χρονια.Οικονομικα ειμαι στα - αλλα δεν συντρεχη λογος ανυσηχιας , μιας και το ροστερ δεν ειναι με υψηλο κασε . Το κυπελο ποτε δεν το εδωσα σημασια αλλα παντα το ειχα για δοκιμες ...ασχολιαστο.

Καλα να περασουμε και στους εναπομηναντες αγωνες και καλα μπανια μιας και πολλοι ισως να βλεπουν LIVE αγωνες απο την παραλια..οχι εγω..πονηρουλιδες.


Σεμνα και ταπεινα
Ο Οργισμενος Μακεδονας.


Last edited by jack214 at 06/23/2014 11:20:58

This Post:
00
259639.3 in reply to 259639.2
Date: 07/08/2014 12:46:01
Overall Posts Rated:
7070
Τέλος της Σεζόν 27, η οποία ήταν σίγουρα η καλύτερη μου στο παιχνίδι. Αρχικά, κατάφερα να τερματίσω με το καλύτερο ρεκόρ στον όμιλο αλλά και να φτάσω στους τελικούς όπου βέβαια δεν διεκδίκησα κάτι. Παράλληλα, κατάφερα να προπονήσω τους παίκτες μου όπως ακριβώς ήθελα και η ανταμοιβή δεν άργησε να έρθει αφού ο νεαρός Φάνης Γκιουζελίδης είναι μέλος της Εθνική Νέων. Όσα χρήματα έβγαλα πήγαν στο γήπεδο το οποίο θέλει βελτίωση, όμως είναι σε σαφέστατα καλύτερο επίπεδο απ'ότι στην αρχή της σεζόν. Τέλος, νομίζω πως η ομάδα μου είναι πλέον έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα στην 3η κατηγορία και αναμένονται μεταγραφές αεροδρομίου μιας, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ η ομάδα που κατέβηκε από την 3η κατηγορία δεν αποτελεί, προς το παρών τουλάχιστον, ιδιαίτερη απειλή, όμως ο φίλτατος Νίκος και οι γνωστοί άγνωστοι αποτελούν σημαντική απειλή. Είδωμεν....

The enemy of good is...the better!
This Post:
11
259639.4 in reply to 259639.3
Date: 07/08/2014 19:41:55
Overall Posts Rated:
4141
Στοχος επετευχθει.Οπως ειχα πει πριν την αρχη της χρονιας,ηθελα να συμμετασχω στον τελικο του ομιλου μας και απο κει και περα οτι προκυψει,στο σουτ χαθηκε η εισοδος στον τελικο!!!Εχω θεσει ως στοχο τον τελικο φετος αλλα οπως βλεπω πρεπει να κανω μια διαχειριση στα οικονομικα της ομαδας και δεν ξερω εαν θα προλαβω το τρενο ρης ανοδου απο εφετος,ιδωμεν!!!