BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
1010
303287.2 in reply to 303287.1
Date: 02/25/2020 23:51:12
Kerlci
SKL
Overall Posts Rated:
14971497
Second Team:
Kerlci II
Pozdravljeni

Dve sezoni sta naokoli in ponovno kandidiram za mesto selektorja članske reprezentance.

Mislim, da smo v zadnjih dveh letih stopili korak naprej in v reprezentanco prinesli svež veter. O tem, kakšno obširno menjavo generacije smo naredili, priča dejstvo, da je v zadnjih dveh letih v reprezentanci debitiralo kar 16 novih igralcev, od kadra izpred 2 in več sezon nazaj pa računamo zgolj še na 5 ali 6 igralcev.

Trenutni plan dela je po mojem mnenju dober in se ga moramo držati še naprej. Po hitrem pregledu igralcev bi dejal, da je bil letošnji trening vsesplošno uspešen in da se bodo nekateri igralci pridružili reprezentanci še hitreje kot sem pričakoval. Več o tem v prihodnjih dneh.

Rezultati bodo prišli kot posledica dobrega dela. Letošnji spored za evropsko prvenstvo je že znan in o pričakovanjih se bom tudi razpisal v prihodnjih dneh. V preteklih dveh letih smo igrali solidno, žal pa nam je manjkala kvaliteta za kakšen resen presežek. Vseeno, predvsem tolažilni turnir v sezoni 48 je pokazal, da se lahko kosamo z vsemi. Naši krvniki Poljaki, ki smo jih precej namučili, so kasneje brez težav osvojili turnir, kar priča o tem, da nismo več tako daleč od zelo konkurenčnih reprezentanc.

Skratka, tu ne bom dolgovezil na dolgo in široko. Mislim, da je delo selektorja delo na dolgi rok - četudi vem, da reprezentanca ne sme postati domena parih posameznikov - in samoumevno se mi zdi, da bom ponovno kandidiral. Vesel bi bil vašega glasu!