Ps: Razmišljal sem tudi o tem, da bi igralce ki jih ne trenira slovenski trener vrgel ven iz repke kjub temu da je dober ali najboljši da bi vzpodbudili slovenske uporabnike da trenirajo domače igralce..
Tako bodo slovenski trenerji postali še bolj leni, ker bodo vedeli, da zaradi manjše konkurence njihov igralec sigurno pride not.
V bistvu ne vem kaj narediti odgovorov prek mailov ni forum ni aktiven itd..
Forum bo aktiven, kolikor boš ti aktiven. In več mailov kot boš poslal, več boš dobil odgovorov.
Tudi jaz kot U21 selektor nisem dobil odgovore na vse maile. Še nobenemu ni to ratalo
Če računaš, da bo 1/3 tvojih mailov odgovorjena, to pomeni, da boš dobil 3 odgovore na 10 mailov. Ampak to tudi pomeni, da boš dobil 30 odgovorov na 100 mailov.
Pa naredimo zlato generacijo. a problem nastane k igralcev ni na trg
Vsak dan spremljam trg. Eno iskanje imam nastavljeno za U21 igralce, drugo za NT igralce. Od letošnjega drafta do danes se je prodalo ali pa je še na trgu ogromno Slovencev, primernih za U21. In večinoma za čisto normalne zneske.
Če pod vse skupaj potegnemo črto:
1. v vodenje U21 je treba vložiti dosti časa, vendar bo ta čas poplačan tudi z vrhunskimi NT igralci, naši menedžerji bodo znali bolje trenirati in več menedžerjev bo ostalo v igri.
2. Vodenje U21 je dostikrat nehvaležno delo, saj se rezultati tvojega dela poznajo na veliko področjih (glej prvo točko), večina ljudi pa vidi samo razmerje zmag in porazov mladinske vrste.
3. Posledično lahko pri U21 z dobrim delom narediš največ koristi za Slovensko skupnost, ali pa največ škode s slabim delom.
Glede na vse te tri točke mora po mojem vsak, ki kandidira za U21 trenerja vedeti, v kaj se spušča in kakšne posledice lahko ima njegovo (ne)delo.
Veš, kako sem jaz rešil problem neodgovarjanja na maile in manjko treniranja? Pošiljal sem še več mailov. Dve sezoni zapored sem čisto vsakemu menedžerju, ki je na naboru dobil igralca s potencialom 6 ali več, poslal mail ne glede na skille igralca. Približno 40% mi je odgovorilo in sem jim napisal trening plan ter spremljal, če trenirajo. Je to dosti dela? Je. So rezultati prišli? So. Ali imam občutek, da skupnost nima pojma, kako trdo je treba delati za dober rezultat v U21? Absolutno, in to mi je najbolj zagravžalo delo z U21.
In ne boš verjel, na kakšen način sem se lahko tega občutka lahko "otresel" - z gledanjem risank
Resno, odkar je ta starejša nora na ninja želve (Nickelodeonova 3D serija), jih gledam z njo. Nekega dne Leonardo noče več voditi ostalih želv, ker slednje ne vedo, da voditi ni lahko - še posebej, če ti ni čisto nobeden hvaležen za to. In Splinter ga postavi na mesto s to izjavo:
Leonardo: Fantje pojma nimajo, pod kakšnim pritiskom sem, oni se pa samo pritožujejo. Je preveč, če prosim za preprosto zahvalo?
Splinter: Seveda je! Vodenje ne pomeni, da te morajo ceniti. Gre za odgovornost. Vseeno je, ali je tvoje breme težko. Važno je, da ga nosiš.
Mogoče se bo kdo smejal temu, da citiram izjave iz risank. Tisti pozabljajo, da so risanke dandanes dostikrat poučne in v usta risanih junakov avtorji polagajo resnice, ki smo jih nekateri odrasli že pozabili ali se nikoli naučili.
Za vodenje v podjetju dobiš plačo, ki simbolizira hvaležnost. A ko delaš zastonj, moraš "hvaležnost" iskati drugje: V izboljšani repki, osveščanju novih menedžerjev o treningu, aktivnem forumu...Zato pravim, da U21 ni za vsakega in da klubski uspeh ali uspešno vodenje članov še zdaleč ne pomeni, da bo ta uspešnost prenesena tudi v mladinsko reprezentanco.