BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > [NT] Tlacove spravy

[NT] Tlacove spravy

Set priority
Show messages by
From: Vieruš
This Post:
66
193589.1
Date: 08/07/2011 16:59:57
Overall Posts Rated:
311311
Majstrovstvá Európy môžu začať!

V sobotu naši reprezentanti odcestovali do Českej republiky, kde v pondelok podvečer odohrajú svoj prvý zápas v základnej časti Majstrovstiev Európy proti Albánsku. Prvý zápas u seniorskej repre si "na ostro" vyskúša aj náš nový realizačný tím na čele so Psychom.

Komunikácia s médiami však bola horšia ako katastrofálna. Podarilo sa nám zastihnúť len maséra tímu Jána Česneka, ktorý len rýchlo a stručne povedal, že hráči cestovali súkromným lietadlom ešte v sobotu večer a nie sú ubytovaní v dejisku zápasu. Dokonca mali zakázané ukazovať sa médiám celý víkend. Súpisku si preto môžeme len domyslieť. S určitosťou však vieme, že necestoval dvoj-týždňový maród Radko Boguský, ktorý si v sobotu necelú minútu pred koncom zápasu zranil členok.

Z Albánskych hráčov je najväčšou hviezdou Keqi pôsobiaci v Turecku. Domácimi fanúšikmi veľmi obľúbený - príležitostne sa venuje modelingu. Druhá hviezda Sahitaj si nezacestuje. Majiteľ ho veľmi podozrivo na poslednú chvíľu umiestnil na listinu zranených. Čo je pre nás len dobre.

Držme teda našim palce! Bude to naše prvé víťazstvo?


PS: Prosím každého, aby do tohto vlákna nikto iný neprispieval, bude to vymazané.

Last edited by Vieruš at 08/07/2011 17:05:52

From: Vieruš
This Post:
77
193589.2 in reply to 193589.1
Date: 08/12/2011 17:46:34
Overall Posts Rated:
311311
Na prvý pohľad jednoznačný pondelkový zápas proti Albánsku (16081) sa pre nás nevyvíjal od začiatku az tak ružovo. Hráčov sa nám podarilo zastihnúť až po dnešnom tréningu, keďže sa zdržali v Česku a následne si museli plniť klubové povinnosti.

Prinášame krátky rozhovor s najlepším strelcom zápasu MICHALOM BOMBAROM (6065591):

Aké sú Vaše dojmy zo zápasu s Albánskom?
Albánci boli veľmi nepríjemým súperom z toho pohľadu, že hrali zákerne. Prvé dve štvrtiny boli ťažké, ale v šatni sme si povedali, že kvalita je na našej strane a musíme zvíťaziť nad uštipačnými poznámkami a škaredými faulami. Miro s Jarom sa síce trošku neovládli. O tom sa ešte budeme musieť porozprávať, keďže nás čakajú súperi podobného kalibru - Arménsko, prípadne Bosna a Hercegovina.

Len nedávno ste sa museli sťahovať do Brna, pretože váš tím zmenil majiteľa. Ako pociťujete túto zmenu prostredia?
Brno sa mi páči, som tu zatiaľ spokojný. Od minulého týždňa je tu so mnou už aj rodina, takže je to ešte lepšie. Uvidíme ako to bude s novým majiteľom. Trochu som sa obával núteného prestupu, ale spolieham sa na našu manažérku, ktorá v klube ostala.

Vašim spoluhráčom v klube je aj Branislav Drunek. Vy ste boli dlhodobo najlepším hráčom ešte v časoch Stoned Aelfs. Ako vnímate Braňa? Nie je pre vás akousi konkurenciou?
Braňo je správny chlapík. Je u nás už tretiu sezónu, ale nikdy som ho nebral ako konkurenta. Ja som narozdiel od neho stálica v klube, na druhej strane, on má veľa skúseností z rôznych klubov, veď náš tím je pre neho už šiestym v profesionálnej kariére. Dobre sa dopĺňame na palubovke aj mimo nej.

Koho považujete za najvačší talent na Slovensku v posledných rokoch?
Náš Valentín Repčík. Basketbal má v krvi a tvrdo na sebe maká.

A posledná otázka. Za ktorý klub na BuzzerBeatri by ste si chceli zahrať aspoň jeden zápas?
Svojho času to bolo BC Tooroo, ale teraz s vekom už len Leschen Dragons. Hoci pred nejakým časom som zvažoval ponuku od BC Hostivař.

Last edited by Vieruš at 08/12/2011 17:53:46

From: Vieruš
This Post:
11
193589.3 in reply to 193589.2
Date: 08/21/2011 14:46:45
Overall Posts Rated:
311311
Zajtra nás čaká zápas so Švédskom, v ktorom by sme nemali zaváhať a na svoje konto si pripísať naše tretie víťazstvo v základnej časti ME. Uvidíme nakoľko ovplyvnia zápas momentálne formy hráčov či už na Švédskej alebo našej strane.

Najväčšou hviezdou Švédov je Dan Andersson hrajúci najvyššiu litovskú ligu. Drunekovi či Renácovi siaha asi tak pod pazuchu a keďže celkom rád zbiera fauly, mohol by sa v tejto svojej záľube prejaviť aj v najbližšom zápase. Nie zo srandy má prezývku "tiny spy" teda malý špión...

Naši reprezentanti sú už v dejisku zápasu, v šatni vládne optimizmus. Jožko Renác, jeden z našich najmladších si myslí, že Švédi sú síce snaživí, ale potrebovali by kus šťastia, aby nás dokázali poraziť.

Držme teda našim palce, aby bez zbytočných zranení a iných problémov zdolali chladných severanov!

From: Vieruš
This Post:
66
193589.4 in reply to 193589.3
Date: 08/25/2011 05:38:58
Overall Posts Rated:
311311
Po zápase so Švédskom a pred zápasom s Bosnou a Hercegovinou, sme zavítali do Zálesia, neďaleko Bratislavy, a vyspovedali našu SF-jednotku a momentálne najlepšieho strelca Extraligy MILOSLAVA DUBRAVCÁKA.
- Za Slovensko odohral 29 súťažných (+14 prípravných) zápasov. Oporou bol aj v U21, kde si pripísal 16 súťažných a 14 priateľských zápasov, čím sa radí medzi hráčov s najvyšším počtom štartov. V sezóne 16 si zahral All-Star Slovenskej Extraligy. -

Ako hodnotíte túto sezónu či už v klube alebo s repre tímom?
Čo sa týka klubu, párkrát sme mali smolu a prišli sme o víťazstvo. Nie som úplne sklamaný, ale mohli sme mať aj lepší začiatok sezóny. Ani žreb v pohári k nám nebol milosrdný. Už v 3. kole sme narazili na Lucasinhov tím a to nás stálo veľa síl. V reprezentácii sa nám zatiaľ darí. Máme skvelú partiu, vždy sa teším na zápasy s chalanmi.

Túto sezónu vás zastihlo nie vážne, ale dosť nepríjemné zranenie oka. Už je všetko v poriadku?
Nie je to ešte na 100%. Chodím stále na kontroly, ale výsledky sú lepšie a lepšie. Pomaly sa dostávam do formy.

Boli ste už na dovolenke tento rok? Prípadne sa ešte len chystáte?
Na dovolenke som bol už v júli, po tom čo sme vypadli z Play-off. Bol som s priateľmi v Španielsku pri mori, v Andalúzii.

Spolu s Bombarom, Szamosim a Boguským (momentálne mimo kádra) patríte medzi hráčov, ktorí ostávajú verní svojmu materskému klubu. Neomrzelo vás to ešte? A neberiete tento fakt ako oberanie sa o skúsenosti?
Pravdou je, že mal som obdobie kedy sme sa nepohodli s manažérom klubu a rozmýšlal som aj o odchode, ale myslím si, že to patrí k tomu. Uvedomil som si, že je nemožné, aby sme sa vždy vo všetkom zhodli a tak som ostal. Čo som ani nikdy neoľutoval. V Zálesí som vyrástol, mám tu rodinu, priateľov takže o odchode zatiaľ vôbec neuvažujem. Navyše mojím snom je získať so Zálesím majstrovský titul.

A posledná otázka od fanúšikov - máte prirodzene také kučeravé vlasy alebo si ich kulmujete?
Sú to originálne prirodzené kučierky bez úprav.

Last edited by Vieruš at 08/25/2011 07:35:45