BuzzerBeater Forums

Latvija - IV.16 > kurš?

kurš?

Set priority
Show messages by
From: Armiins

This Post:
00
194964.13 in reply to 194964.12
Date: 04/30/2017 06:50:22
Overall Posts Rated:
231231
Kuru uzskati par labāko Latvijas menedžeri - Wertol, Turix, Versis, varbūt kāds cits?
Kurus 3 no tagadējiem latviešu buzzerbeater spēletājiem, Tu gribētu savā komandā, ja būtu tāda iespēja?
Tev doto 130 skillpointi - izveido savu spēlētāju (bez FT/staminas)!
Kurš uzvarēs LBL, kurš NBA?

Paldies, Bagij! Veiksmi Tev dzīvē un šeit! Lai izdodas piepildīt visus mērķus!

Uhh, viennozīmīgi grūtākais jautājums! Es nevēlētos izcelt kādu konkrētu menedžeri, jo mums ir daudz lielisku un panākumus sasniegušu komandu vadītāju. Drīzāk varētu pieminēt ēras, kurās atsevišķi klubi dominēja. Līdz 15. sezonai BK Tukums un Laachi dalīja titulus, tad sekoja Broken Roses dominance daudzu sezonu garumā. Un šobrīd Ilguciеms Ваd Danсеrs skalda un valda visu šo pasākumu.

Noteikti jāpiemin un liels paldies jāpasaka visiem NT un U-21 vadītājiem par ieguldīto darbu un panākumiem Latvijas komūnas pārstāvēšanā starptautiskā arēnā. Kā arī, mums ir bijuši savi B3 čempioni - tas tomēr ieraksts uz mūžu.

Atbildē par izlases spēlētājiem mazliet nokaunos, jo neesmu sekojis individuāli spēlētāju panākumiem un pienesumam izlases labā, tādēļ nemācēšu teikt. Iziešu cauri izlases arslēgas spēlēm, varbūt tad man būs viedoklis :)
Iedomājos, ka savā komandā labprāt redzētu šādu multiskilainu SU:
Metiens lēcienā: 15
Tālmetieni: 10
Aizs. perimetrā: 13
Dribls: 15
Caurgājiens: 15
Piespēles: 10
Metiens zem groza: 18
Aizs. soda lauk.: 19
Atlecošās: 12
Bloķēšana: 3

Kā valmierietis, LBL būšu par Valmieras titula nosargāšanu, pēc neskaidrā un lēnīgā sezonas sākuma, "uz papīra" tas ir paveicams! Un vispār, joprojām milzīgs prieks par pagājušā gada uzvaru! NBA man nav tāda izteikta favorīta, nav mīļākās komandas. Tā neitrāli patīk GSW šovveidīgais basis, bet tā kā Spurs spēlē Dāvis, tad būšu par Spurs.

Liels paldies, Armiin par izrādīto interesi, jautājumiem un darbu mūsu buzzera komūnas labā! Arī Tev vēlu visu to labāko gan dzīvē, gan spēlē un ļoti ceru, ka Latvijas komūna šeit ir uz ilgu palikšanu!