BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Vieruš
This Post:
66
217145.2 in reply to 217145.1
Date: 05/15/2012 06:56:43
Overall Posts Rated:
311311
Zdravím všetkých manažérov!

Pri mojom jubileu (10. sezóne na BB) sa hlásim do volieb :) Nad kandidatúrou som uvažovala už pár sezón dozadu, ale nejako som sa neodvážila prevziať tú zodpovednosť. Teraz myslím nastal čas :)
Od kedy kormidlo prevzala wendi, pôsobím (ešte stále) pri U21 ako skautka. Skauting ma bavil, aj baví, ale rozhodla som sa posunúť to o niečo ďalej... Určite zavážilo aj to, že wendi už nemá toľko času..

Čo sa týka práce s mladými, nie je čo meniť. Pracovala by som na rovnakej báze ako wendi. Ako oživenie a zvýšenie povedomia o našich mladých, by som možno dávala priebežne nejaké zaujímavosti (ak sa nájdu) príp. štatistiky. Pri skautoch by som ako motiváciu zaviedla vyhlasovanie ceny Skaut roka :) Týmto chcem zároveň poprosiť všetkých manažérov, ktorí by mali záujem hoci len málom (nemusí to byť práve skauting, robota sa vždy nájde) prispieť k chodu U21 tímu, nech mi píšu BB-mail a niečo vymyslíme, vítaný je každý, prax nevyžadujem, zaučíme sa :) ..keď si niekto vezme už len dajme tomu 5 hráčov, aj to je veľká pomoc...

Času mám momentálne (celé obdobie) dostatok, tu by problém nebol. Spoluprácu mám zatiaľ dohodnutú so zajinom, chlebom, koffom, kevolom, Hadarom, vzDUCHOM, wendi, Yurisom a Nikom a ochotu pomocť vyjadrili aj Lucasinho s Daewom. Samozrejme spolieham sa aj na Mateja a Psycha (ktorí o tom zatiaľ nevedia :)).

Na záver.. určite som nenapísala všetko, čo by ste sa chceli odo mňa dozvedieť. Píšte, pokúsim sa odpovedať na všetky otázky ;)

Edit: preklepy

Last edited by Vieruš at 05/15/2012 06:58:14

Message deleted