BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
291565.2 in reply to 291565.1
Date: 01/04/2018 09:41:15
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
949949
Second Team:
Nitra Urpiners
Ahojte všetci,
opäť kandidujem na post repre trénera. Je pravdou že toto obdobie budem dosť časovo zaneprázdnený ale verím, že to zvládnem. Aj teraz prebieham hráčov a skautujem len tak tak. Drží ma však to, že nám postupne dozrievajú chlapci ktorých tréning sme začali pred pár sezónami a teším sa na ich príchod do repre, či už sú to hráči typu Gračka, Špitálik, Fulmek , Medveď či Lenkavský či niekto iný.
Do budúcej sezóny si prajem veľa šťastia, pretože v skupine so Španielskom, Nemeckom a Českom by bol zázrak ak by sme skončili lepšie ako 4. Máme tam potom súperov typu Dánsko, Rumunsko a Čierna hora a to sú tímy na našej úrovni.. Ak sa niečo pokazí (zranenie, minúty a pod.) tak sa kľudne môže stať, že skončíme predposlední:) Ale verím, že to sa nestane.
Máme stále tie isté problémy (písal som o nich po minulé sezóny aj na externom fóre), hráči noví ešte neprichádzajú, naopak vekom niektorých strácame. Napredujeme teda pomaličky.
Stále plánujem dávať info o zápasoch na externé, kde vždy prezradím čo to a poskytnem návod, ktorý si každý kto má záujem o hru môže prečítať.

Verím, že v budúcej ťažkej sezóne budeme pripravení a spolu pri tom v čo najväčšom počte!

zajino

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching