BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > İkincil Personeller

İkincil Personeller (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
294516.1
Date: 06/30/2018 05:40:25
Overall Posts Rated:
3030
Buzzerbeater'ın başlangıcından beri üç tane personel vardı: Sağlık ile ilgilenen Doktorlar, antrenmanlarla ilgilenen Antrönerler ve satışlar ile ilgilenen Halkla İlişkiler Müdürleri. Bu personeller yine ana görevlerine devam ederken ikincil personel denilen yeni personeller geldi ve onlar hakkında bilgilendirmek için yazı yazmaya karar verdim. Hadi yeni personellerle tanışalım.

Genç antrenörü: Sadece 18-19 yaş arası oyuncular bu antrenörden fayda sağlayacaktır. Sadece bu oyuncuların antrenmanlarıyla ilgilenecek ve oyuncuların gelişimine katkı sağlayarak milli takımlar için gelişmelerine yardım edecek. Yüksek kalitede antrenörler almanızı tavsiye ederim.

Spor Psikoloğu: Bazen önemli oyuncularınız gerekli süreleri almasına rağmen en iyi form düzeyine gelmez. Bu konuda tamda bu antrenör devreye giriyor. Oyuncu minimum oynama süresinde oynadığı sürece bu antrenörler formlarını en üst düzeyde tutmalarına yardım edecekler.

Diyetisyen: Oyuncuların dayanıklıklarının düşmesini önleyen koç sınıfı.

Bu koçlar işe alınırken iyi düşünülmesini tavsiye ederim yoksa takımınız için çok pahalı bir maliyeti olabilir. İyi oyunlar...


Last edited by erasslan at 06/30/2018 05:50:05