BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
44
296539.5 in reply to 296539.4
Date: 10/27/2018 09:31:17
Overall Posts Rated:
2020
Pozdrav svim menadžerima iz BB zajednice Srbije! :D Ja sam menadzer Sampi(nj)on, a pre sam nastupao na ovoj igrici kao manager007 sa timom Big Team(možete ovo da proverite, sada je to bot tim pod nazivom KK Mega Leks). Sa ovim novim timom nastupam tek nešto više od jedne sezone, međutim sa prethodnim Big Team-om imam skoro 20 sezona iskustva u BB svetu.Sa ovim timom sam nastupao od sezone 13 do sezone 31, kada sam zbog drugih obaveza morao da odustanem.
No, dosta o prošlosti pre svega bih hteo da objasnim razloge svoje sadašnje kandidature. Do sada se nikada nisam kandidovao na izborima, jer je uvek bilo iskusnijih menadžera,ali i iz želje da skupim što je više moguće iskustva pre nego što to učinim. Takođe i sa Big Team-om, a i sada, moja ekipa uvek bila jedna od onih sa najmanjim budžetom u ligi.Tada sam u II ligi nastupao sa arenom od svega 7000 mesta, što je naravno bilo izuzetno ograničavajući faktor za moj budžet. Zbog toga sam morao da često isprobavam različite taktike( i defanzivne i ofanzivne),što i danas činim, i na taj način sam veoma dobro upoznao funkcionsanje BB enigin-a( barem je to moje mišljenje :D ), a takođe sam i dosta sam pratio različite forume u kojima se diskutovalo o taktici,što na sajtu,a pre i dok su postojali van sajta.S obzirom na aktuelni trenutak naše mlade reprezentacije, koja u ovom trenutku,nažalost,nije u samom evropskom i svetskom vrhu, smatram da bi ova moja osobina mogla dobro doći našoj nacionalnoj selekciji. Takođe zbog već pomenutog ograničenog budžeta, uglavnom sam i radio sa igračima koji su na nivou kvaliteta mladih reprezentativaca naše zemlje, pa smatram da bi to mogla biti još jedna olakšavajuća okolnost za mene.Takođe u narednom periodu imaću i više slobodnog vremena, pa me je to navelo na razmišljanje da je ovo dovar trenutak za kandidaturu.
Što se tiče formiranja skauting tima, voleo bih da mi se priključe igrači sa što većim iskustvom u razvoju mladih igrača ( bez obzira na nacionalnost igrača) ali pre svega oni koji će biti spremni da žrtvuju dosta vremena,posebno na startu ovog mandata,kada treba postaviti bazu za ovaj dvosezonski period.Moj plan je da skauting tim broj 5 ili 10 članova( 1 ili 2 po poziciji, zavisiće od broja zainteresovanih menadžera).Uloga skauta biće osim unošenja podataka u bazu i formiranje plana razvoja svakog igrača koji je potencijalni reprezentativac,a koji će biti poslat selektoru na potvrdu.Takođe skauti bi me obaveštali o svim problemima sa menadžerima naših igrača i tada bih ja stupao u kontakt sa menadžerima da bih probao da kao selektir rešim problem. Osim toga otvoren sam za svaku vrstu taktičkih predloga koje će mi skauti poslati, ali će konačna odluka o taktici,kao i posledice tog izbora biti na meni.Zarad lakše komunikacije između selektora i skauta u planu mi je i formiranje čet grupe izvan BB u kojoj bi bila moguća brza razmena informacija. Takođe voleo bih da ostvarim i dobar kontakt sa selektorom A tima kako bi me on blagovremeno obaveštavao o deficitu na određenim pozicijama,upozoravao na igrače koji su pred penzijom,a za koje ne postoji adekvatna zamena,a kako bi stručni štab omladinske reprezentacije mogao da se fokusira na te pozicije.
O samim očekivanjima u ovoj sezoni mogu govoriti tek nakon upoznavanja sa igračima kojima raspolažemo i mi ali i naši protivnici,ali mogu da obećam ozbiljan pristup svakoj utakmici. Inače izveštaje o svojim odlukama, izboru igrača,analize utakmica pisaću na kraju sezone, u formi sveobuhvatnog izveštaja za završenu sezonu,kako ne bih otkrivao svoja rešenja,ideje razmišljanja u toku same sezone jer ipak danas svi imaju google translate :D
Hvala svima koji su izdvojili vreme da pročitaju oaj obiman post i moram da istaknem da mi je zaista neprijatno što sam morao ovde da sam sebe hvalimali znate već kako morate da nafilujete CV kada se prijavlujete za neki posao :P Rado ću odgovoriti na sva pitanja u odeljku debata na forumu :D
Još jednom pozdrav svim menadžerima BB Srbije, Sampi(nj)on :D

This Post:
11
296539.6 in reply to 296539.5
Date: 10/28/2018 09:44:34
Overall Posts Rated:
22
Imas punu podrsku od mene, Sampi(nj)on! :D