BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
297996.2 in reply to 297996.1
Date: 02/03/2019 14:28:07
Overall Posts Rated:
335335
Pozdravljeni, ob moji vnovični kandidaturi, bi rad zapisal nekaj smernic za prihajajoči mandat, v kolikor se odločite, da me ponovno podprete.

- Ob vnovičnem mandatu obljubljam odprtje nitke za novo sezono reprezentančnih tekem, ki je v prejšnji tekmi manjkala prvič odkar vodim reprezentanco.

- Večjo aktivnost na forumu. Zagotovo bom bolj aktiven na reprezentančnem forumu. Je pa moja aktivnost odvisna tudi od aktivnosti skupnosti. Ob konstruktivnih debatah sem se do sedaj še vedno vključil v debate. Če debat ni, potem tudi sam ne morem obljubit kaj več kot nekaj objav na sezono.

- Več priložnosti za mlajše igralce, ki obetajo. Nekateri igralci imajo vsestransko igro, vendar jim v njihovi igri tudi nekaj manjka. Pomanjkljivosti bom poskušal skriti in izkoristiti njihove prednosti. Če ne druga, bomo dobili vsaj odgovor kaj nam lahko ti igralci v prihodnosti prinesejo.

- Delo pomočnikov. Če bom še naprej selektor bom v novem mandatu zaprosil za pomoč "scoutov" pri nadzorovanju treninga pri kandidatih za člansko reprezentanco.


Lep pozdrav