BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
297999.2 in reply to 297999.1
Date: 01/30/2019 02:52:20
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
949949
Second Team:
Nitra Urpiners
Tak sa opäť hlásim o vašu priazeň v ďalších voľbách za repre trénera. V ostatnom období sa nám podaril konečne poriadny úspech - postup na ME! Dosiahli sme teda maximum našich terajších možností, snáď aj trošku viac a skončili sme v Európe 11.
V Turnaji útechy sme mali náročný los, kedy sme mali vonku ťažkých súperov a na to sme aj doplatili. Napriek tomu sme sa dostali o 1 kolo ďalej ako pred dvoma sezónami. Celkovo teda hodnotím volebné obdobie 43-44 za veľmi vydarené.

Z kádra nám odchádza Kolárik, Klapáč, do poslednej sezóny asi vyráža Gaborčík, možno Bujanský, Frajkor.. Veľmi sa však teším, a to je hlavná moja motivácia, že nám dorastá generácia, ktorú pomáham vychovávať od kedy som sa do repre vrátil a že sa objavujú noví manažéri schopní a ochotní trénovať:

jojo89- Orešan, Bydlosak
Barny_Ha- Michel
"16" - Špitálik
zuzza6 - Bielik
Cosadeje - Michalák, Strmý
Magic Denis - Marcincik
kevol - Sisulak, Dalos
môj Jagodka
v Grécku snáď Žitnák

Títo by mohli zasiahnuť (niektorí aj hneď zasiahnu) už v tomto cykle. Verím že sa stanú tým, čo majú - veľkými oporami, aké sme tu už pár sezón nemali. Vďaka patrí aj tradičným skúseným manažérom, ktorí sú tiež opäť na dobrej ceste napr. Dobo3, Bohun, rincewind, wendi a teším sa, že prvého Slováka v repre má secession!

Veľmi ma potešili kropilak a bzucko1, ktorý sa ukazujú nádejne a verím, že im to ostane!

Ďakujem aj všetkým terajším majiteľom repre hráčov za naozaj dobré služby.

Nasledujúca sezóna bude náročná, hráme u usporiadateľa v Grécku kvalifikáciu, čiže prakticky hráme len o 1 postupové miesto s Holandskom, Izraelom a Estónskom. Cieľom je snaha zopakovať úspech zo sezóny 43 - kvalifikovať sa ďalej, ale bude veľmi veľmi náročné..

Ďakujem za každý hlas!
zajino

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching