BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Topnik
This Post:
22
299317.2 in reply to 299317.1
Date: 05/07/2019 18:35:17
KK Topnici
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
531531
Second Team:
KK Topnici u21
Veliki pozdrav svim članovima BH zajednice na BB-u.

Moje ime je Topnik i vlasnik sam naravno ekipe KK Topnici. Četiri godine su prošle kako sam na ovoj igri, a što se tiče sezona tu sam 15 ili 16 sezona.

U prvoj sezoni na čelu u21 reprezentacije sam prošao kvalifikacije i plasirao se na Europsko prvenstvo. U prvoj sezoni mogu da kažem da sam kiksao samo protiv reprezentacije Bugarske, ali na toj utakmici nisam očekivao patient sa bekom na PF.
Na Europskom prvenstvu smo došli do dvije pobjede protiv reprezentacija Slovenije i Latvije, a tri utakmice smo izgubili od realno jačih reprezentacija.
Kako nismo uspjeli da osvojimo treće mjesto i ostvarimo plasman u baraž za SP otišli smo na utješni turnir. Tamo je bio primarni cilj da osvojimo turnir kako bi osvojili domaćinstvo na narednom Europskom prvenstvu.
Na utješnom turniru smo dobro igrali u prvom dijelu turnira i zasluženo smo osvojili prvo mjesto nakon regularnog dijela turnira. Uslijedila je nokaut faza gdje smo ostvarili svih pet pobjeda, a turnir smo zaključili sa pobjedom protiv reprezentacije Turske.
Mogu da kažem da je druga sezona u prvom mandatu bila savršena i da smo zasluženo osvojili prvo mjesto. Vlasnici igrača su vodili računa o minutama igrača tako da smo uvijek imali igrače u dobroj formi.

Trenutno u svojoj ekipi imam tri igrača koja treniram i koja su budućnost NT naše reprezentacije, a imam i trenutnog člana NT a to je Sanjin Radoš. Prethodnu sezonu sam imao i našeg najboljeg centra Sulejmana Džihića.
Mogu da kažem da sam ostvario dobar kontakt sa svim vlasnicima ekipa u našoj zajednici i da su oni uvijek bili raspoloženi za dobru saradnju.
Obećavam opet maksimalnu posvećenost reprezentaciji i svim igračima koji su dio naše zajednice.

Ako neko ima da postavi neko pitanje neka tu uradi na temi za debatu, a ja ću mu odgovoriti na to pitanje.
Samo jako! Volim te BiH!