BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
300777.2 in reply to 300777.1
Date: 08/17/2019 02:58:20
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
940940
Second Team:
Nitra Urpiners
Ahojte, opäť sú tu voľby trénera repre. Opäť mám záujem pokračovať vo vedení našich hráčov.

Uplynulá sezóna bola dosť zlá, nástup mladíkov je síce potešiteľný, ale bohužiaľ k extratriede im ešte okrem skúseností čo to chýba. K tomu sa pridali zranenia v nevhodnom čase a zlé formy, ktoré sa lepšili až postupom času. Výsledky z uplynulej sezóny nás zatlačili v rebríčku dosť dole a preto sme boli nižšie nasadení do tejto sezóny. Považujem to za problém, pretože hráme s kvalitnými súpermi už na úvod, a to charakteru našich skilov nevyhovuje, lepšie výsledky dosahujeme, keď začíname so slabšími.

Za súperov máme Talianov - jasných favoritov skupiny, Izrael, ktorý nás v predminulej sezóne vyradil, a najmä Rusko a Belgicko. Bude to zamotané a postup by bol pre mňa veľkým úspechom.

V tejto sezóne už naplno rátame s mladíkmi, ktorí by mali prebrať úlohu na obvode, no pod košom to stále plátame so starcami. Budeme potrebovať nástup Králika či Marcinčíka, ktorým však stále chýba do repre kvality niečo vyše sezóny..

Budem sa snažiť naďalej najmä podporovať tréning nastupujúcej generácie, ktorá by si zaslúžila opäť pekný úspech. To, že mať v tíme repre hráčov sa oplatí si môžete potvrdiť z poslednej extraligovej sezóny, kedy sa z titulu teší tím nabitý repre hráčmi, k čomu zuzze gratulujem! Je to odmena zato, ako nám zachránila zopár hráčov pred úpadkom..

Ďakujem za potenciálne hlasy a verím v lepšiu dvojsezónu ako tú minulú.
zajino


1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching