BuzzerBeater Forums

BB România > NT sezonul 47

NT sezonul 47 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Otis

To: Otis
This Post:
00
301071.20 in reply to 301071.4
Date: 11/28/2019 14:52:42
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
Urmatoarea generatie de jucatori pe interior

pentru scopul acestei expuneri ma voi referi la jucatorii care au sub 26 de ani.
in momentul de fata nu avem nimic pe segmentul 26-30 in afara de ce e la lot care sa se incadreze in standarde de NT.
actual. decat cu o singur exceptie, respectiv Lazar Matei (27 de ani) care apartine lui Indolentii. din pacate el are prea putin OD ca sa joace in NT, dar daca creste doua trepte, ca skill raw are sanse sa contribuie cel mai de indata. dar la 27 de ani sa cresti OD e putin probabil.

pe segmentul de 25 de ani e concurenta mare. avem 4 jucatori dezvoltati pe interior aproape la maxim insa doar unul are dezvoltate skillurile secundare pe exterior, iar aici repet, aparare bun, 7, dar nu de jucat in NT. Ordinea dupa ultimul antrenament ar fi Robert Barsan si in rest toti ceilalti de 25 la egalitate. Barsan este si singurul HoF iar ceilalti risca sa-si atinga potentialul fiind doar mvp.

astfel, pe segmentul de 24 de ani cei mai buni jucatori care vin din urma, din nou gratie lui BV Pistons sunt doi tineri pe care ii are in utopia
Stoica vasile si Dincu Paul. amandoi au secundarele dezvoltate fix pana la nivelul la care trebuie. amandoi probabil ca o sa creasca pe recuperari si interior. in conditii normale ei ar fi trebui sa intre in lotul NT de la anul fiindca sunt putin mai slabi decat cei mai batrani, firesc, dar pe ei am sa-i includ de pe acum in lot fiindca pe pozitia de SF si rezerva PF sunt mai buni decat pivotii actuali daca e sa ne raportam la situatia de peste 5-6 saptamani.

in rest, Matei Stefan , tot 24, are sanse pe termen lung sa prinda NT in special fiindca actualele generatii de 21 22 si 23 au fost foarte slabe pe interior. destul de greu sa prinda din urma pe cei doi de la pistons cat si alti jucatori enumerati anterior dar are sanse reale daca se va dezvolta cum trebuie.


deci, cei doi jucatori de 24 de ani vor fi chemati la lot pe baza secundarelor pt a suplini zone lipsa.

Matei si Stanciu vor putea prinde lotul daca se dezvolta pe secundare, ca aproape toti enumerati, sau daca cresc pe skill raw si se impun prin prisma faptului ca au cel mai mult talent brut, i.e. salarii peste 200k.


pe scurt, stam bine dar mai trebuie un sezon si va fi mai bine la anul. totodata e de bine ca peste jumatate din ce am enumerat sunt sub controlul userilor romani


inainte de a trece la un thread nou am sa completez aici pt cine e curios ce s-a intamplat 3 luni mai tarziu.
pe 26-30 Matei lazar nu a mia crescut la OD. a fost vandut de 2 ori. 7 saptamani a stat in franta. absolut degeaba. m-a tot dus cu zaharelul managerul lui ca ii da liber ca ii da stamina. i-a dat pe draq. acum e al cluj, deja a inceput sa creasca.
as vrea sa i multumesc si lui Indolentii daca citeste asta. el a crescut inca o treapta de SB inainte sa l vanda si cumva chair si in lipsa de secundare e cel mai dezvotlat jcuator raw din lot.

tinerii de 26 si 25 l-au surclasat asa ca nu prea erau motive sa l tina in 2 in cdt inc are salarii de acest gens e absorb ami usor in rbba.

segmentul de 25 de ani Barsan a ajuns pe transfer last minute si nu a crescut in prima jumatate a anului. chiarsi asa. de apreciat efortul lui BCM Zalau ca l-a adus pana unde l-a adus. din fericire Sighet l-a preluat si i-a continut antrenamentul ca macar pe principale sa ajunga jucator de NT.

segmentul de 24 de an unul dintre tinerii respectivi a fost convertit in SF si ne asigura o punte pentru urmataorea generatie,m gratie lui bv pistons. iar al doiela tanar a ajuns tot la Sighet si acum este cumva aliniat cu Barsan si amandoic resc sa fie rezerva de C si rezerva de PF pe urmatorii 4 ani.



dupa cum am zis Matei stefan a intrat in lot. azi a crescut suficient incat sa fie in lot. si cam atat