BuzzerBeater Forums

BB România > Ritm de antrenament pentru U21 si NT

Ritm de antrenament pentru U21 si NT

Set priority
Show messages by
From: Otis

To: Otis
This Post:
22
301086.3 in reply to 301086.2
Date: 01/04/2020 08:39:59
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
dragi useri,
marti, peste 3 zile, se va deschide fereastra de scouting pentru draft.
va rog sa aveti in vedere cateva detalii in momentul in care faceti scoutingul. dupa cum stiti v-am incurajat si chiar insistat sa bagati in draft fiindca avem nevoie de juc cat mai buni pentru u21.
la NT cumva jucatorii cei ami buni ajung in mainile cele mai bune fiindca adesea sunt vanduti pt profit dar problema e cu cei care nu sunt nt dar pot fi de folos u21.

some facts:
un jucator de 18 ani poate sa aiba TSP maxim 70 iar un juc de 19 maxim 80. acestea sunt maximuri teoretice.
practic, jucatori la 18 ani cu tsp 65 valoreaza o gramada de bani air de 19 am vazut si la 75 pe TL.

dupa cum vedeti politica u21 s-a schimbat si deja suntem deschisi la ideea de a antrena chiar si perenial allstars pt u21, jucatori care probabil isi vor atinge potentialul chiar la 20-21 de ani, dar care pot fi de real folos echipei u21.
Totusi politica u21 limitaza nr juc non-nt deci nici nu tb sa exageram cu antrenarea de perenial si superstars.
limita de potential functioneaza si ca un beneficiu, fiindca pretul mic de transfer permite cumpararae lor si antrenarea de catre echipe mai mici care altfel n-ar avea bani de un mvp si degeaba paltesc un mvp daca nu ii ating potentialul in timp.
deci pentru draft, un jucator cu 4 stele potential inca ne poate fi util 3 stele categoric nu.
ca o observatie, urmatorii doi pivoti la u21 pt 2 sezoane vor fi juc superstar trasi la 19 ani (!) care am avut noroc sa ii gasim extrasi cu skills aproape la maxim, mult mai valorosi decat unii decenti trasi la 18 si antrenati agresiv

apoi, sa stiti ca nu conteaza secundarele la u21 asa ca scoutingul pe baza de skills nu e valoros. la cati de putini suntem si daca gasim un hof cu od 2 sau passing 3 tot tb sa l luam in calcul fiindca dupa cum ati vazut mia sus , nu tragem mai mult de 9 mvp pe ani si vro 6 hof. deci, din acest motiv nu sunt oportune tipurile de scotuingul pentru nationale:
Gather&Shoot: Reveal Jump Shot and Rebounding
Extra Pass: Reveal Jump Range and Passing
Post Up Dribble: Reveal Handling and Inside Shot
On Ball Defense: Reveal Outside Defense and Shot Blocking
Cut Inside: Reveal Driving and Inside Defense

daca faci un draft exhaustiv si ai de ales dintre doi sau 3 juc abia atunci poti sa foloesti unnul din acele tipuri de draft, ca sa iti dai seama concret care e mai bun


din acest motiv, recomandarea mea si a intregului staf este sa apelati la Group Demonstration: In order to help get their names out there, all of the players your scout estimated to be 1-ball or 2-ball prospects have offered to arrange a demonstration of their skills. This option is equivalent to scouting each of these players once, though it will not provide any additional information for players you have already scouted.

o echipa in mod normal intr-u an baga 2 bile de draft pe saptamana si scoate 28 de bile. cine baga 3 are 42. in ambee cazuri acest bile nu sunt asa multe incat sa faci un draft exhaustiv iar daca le abgi al plesneala simti ca ai si risipit bani. de aceea acest grup demonstration iti arata plaja de skill a aproape o treime din draft. prin aceasta economisesti cam vreo 6 bile, cheltuind 10 in loc de 16 pt a vedea acei jucatori. de aici fiecare face cum vrea dar sugestia e urmatoarea.
cu bilelel ramase, sa se faca scouting pe potentialul jucatorilor de 5 stele skill fiindca si daca gasesc ceva de 4 bile, aia ne pot fi foarte utili pe care lumea va da bani.



From: Otis

To: Otis
This Post:
00
301086.4 in reply to 301086.3
Date: 01/04/2020 08:40:08
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders

deci pe scurt.
pas 1) grup demonstration
pas 2) interview pe fiecare jucator de 5 stele la "skill group" sau altfel zis plaja/intervalul de skill
pas 3) daca va mai raman bile, scoutati si jcuatorii de 4 stele la skill nu atat pt skill cat in speranta ca dati de ceva foarte talentat.

altfel zis ordinea de slectie a unui jucator asa tb sa fie:
prioritar a) 5 stele talent 5 stele skill b) 5 stele talent 4 stele skill si apoi c) 4 stele talent si 5 trepte skill

categoriile alea fiind importante in felul urmator, juc din combinatia a) e bun pt club si are sanse NT, b) e bun pt club dar nu oblgiatoriu nt iar c) pt u21 e ok si il poate antrea altcineva daca nu vrei tu sa te ocupi de el