BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
303290.2 in reply to 303290.1
Date: 02/25/2020 08:03:36
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
939939
Second Team:
Nitra Urpiners
Ahojte,
opäť sa uchádzam o vaše hlasy. Cieľom je pokračujúce zlepšovanie výkonov našej repre a usmerňovanie tréningu mladých. Už dlhšie sa zaoberám myšlienkou rozprúdenia diskusného fóra, tém je milión, len ten čas nazvyš už nie je.. Ale verím, že sa mi to v nasledovnom volebnom období podarí.
Som rád, že ostatná sezóna nás vyniesla až do tretieho koša, teda niekde na koniec druhej desiatky tímov v EU. Postupne stúpame, až z piateho koša.. Za to patrí vďaka všetkým manažérom ochotným makať na svojich talentoch a veru v ostatných 2 sezónach sa ich dosť aj objavilo v repre. A čím viac hráčov v repre z domácej ligy, tým kvalitnejšia repre.. Svet je momentálne nabitý hráčmi z chybného draftu spred pár sezón, kedy sa vypľulo strašne veľa HOF a MVP hráčov, aj preto krajiny ako my, máme veľmi kvalitné tímy. Preto konkrétne ciele o postupe zo skupiny v budúcej sezóne by bolo trúfalé. Zatiaľ to vyzerá, že našimi súpermi budú Francúzi, Česi/Srbi, Nemci, Portugalci, Rakúšania/Maďari, Cyprus/Andora, Malta/Moldavsko. Ani jeden oddychový súper a dostať sa medzi prvých dvoch bude extrémne náročné..
Napriek tomu sa o to pokúsime, ak mi dáte hlas. Ďakujem

zajino

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching