BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Election Rules / Vaalien säännöt

Election Rules / Vaalien säännöt (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
303295.2 in reply to 303295.1
Date: 02/25/2020 09:11:41
Pehmeät Tyttö Norsut
III.7
Overall Posts Rated:
404404
Maajoukkuevaalien viralliset säännöt.

Käyttäjät voivat rekisteröityä ehdolle vain yhteen vaaliin. He saavat rekisteröityä minkä tahansa maan vaaleihin ehdolle, vaikka se ei olisi heidän oma maansa.

Vaalien voittaja ratkaistaan BuzzerBeater käyttäjien antamilla äänillä. Käyttäjät voivat äänestää ainoastaan oman maansa vaaleissa ehdolla olevia ehdokkaita.

Foorumeilla on odotettavissa merkittävää keskustelua ehdokkaista. Ennen vaalien toista kierrosta foorumeilla on vain 2 vaaleihin liittyvää ketjua. Toinen ketju sisältää ehdokkaiden puheet ja toinen ketju on auki vapaalle väittelylle/keskustelulle. Foorumeilla vaaleihin liittyvä keskustelu on sille varattujen ketjujen ulkopuolella kielletty. Ehdokkaat jotka yrittävät kerätä ääniä bb-postin tai muiden foorumeiden välityksellä tulevat hylätyiksi.

Kolme päivää ennen vaalien päättymistä kello 07:00 (Suomen aikaa) ehdokaslistaa supistetaan toisen kierroksen ryhmäksi. Ryhmään mukaan pääsee 5 eniten ääniä saanutta, jonka lisäksi ne joilla on vähintään 5% kokonaisäänistä. Tämän jälkeen vaaleihin ei hyväksytä enään uusia rekisteröitymisiä.

Toisen kierroksen alettua jokainen jäljellä oleva ehdokas on oikeutettu avaamaan yhden oman vaalipuun kampanjalleen.

GM.t saavat asettua ehdolle vaaleissa. BB.t eivät. Voit olla vain yhden maajoukkueen valmentaja kerrallaan. GM.t eivät saa moderoida vaaleihin liittyvissä ketjuissa joissa ovat ehdolla.

Vaalien voittaja valitaan maajoukkueen manageriksi kahdeksi kaudeksi. Ensimmäinen kausi sisältää maanosan turnauksen(EM-kisat) ja toinen maailman laajuiset ottelut(MM-kisat/lohdutusturnaus).

Managerin suosiota seurataan maajoukkueen etusivulla koko pestin ajan. Annamme mahdollisuuden yhteisöille äänestää epäsuositut managerit pestistään maajoukkueen ja yhteisön edun nimissä.

Nämä säännöt voivat tuntua hieman kovilta, mutta niiden tarkoituksena on saada vaalit etenemään sujuvasti ja varmistamaan etteivät asiat riistäydy käsistä. Mikäli sääntöjä ei pystytä noudattamaan voivat ne johtaa ehdokkuuden poistamiseen, pelin sisäisiin sakkoihin tai rangaistuksiin. Äärimmäisen vakavissa tapauksissa rikkeet voivat johtaa jopa sivustolta sulkemiseen. Yrittäkää pitää vaalit ja väittelyt kunnioittavina ja reiluina muita käyttäjiä kohtaan BuzzerBeater-pelin ja yhteisön hengen mukaan.