BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
306094.2 in reply to 306094.1
Date: 09/09/2020 08:11:56
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
939939
Second Team:
Nitra Urpiners
Ahojte, opäť sa hlásim o vaše hlasy!
Máme za sebou ďalšie 2 sezóny, v 49. sme zakončili kvalifikáciu ME s bilanciou 5-2, keď boli nad naše sily Gréci a Francúzi. Tam si niet čo vyčítať, dokonca sme porazili Ukrajinu a Portugalsko, tímy, s ktorými sme mohli bez problémov prehrať.. Sezónu tak hodnotím na 2-ku, dosiahli sme nadpriemer, ale zázrak sme nevyrobili..
V ostatnej sezóne 50 nám prial žreb Turnaja útechy a chcel som to využiť na víťazstvo. Nič iné totiž v tomto turnaji nie je dôležité - iba ak naháňanie bodov do renkingu, ale s tým žiadnu dieru do sveta nevyrobíme. Žiaľ, Estónci mali na turnaj iný pohľad a boli nad naše sily. Ich cieľom bolo asi iba prežiť ďalšie kolo. Vo finále dostali od Talianov od 40 bodov.. Jasný favorit Taliansko tak bude hostiť po výhre v Turnaji útechy tohtoročné ME aj s kvalifikáciou a je teda jasne hlavným kandidátom na zisk titulu ME..

Z hráčskeho kádra nám odišli v tomto cykle okrem iných hneď 2 SF - Gračka a Machát, pod košom nás opustí Horničák.. Naopak do zostavy sa čoraz viac tlačia Vojník, Truchaň, Peteraj, Gondol a Knažník. Celkovo si držíme zhruba rovnakú silu ako v predchádzajúcom období.

Príchodom novej manažérky na U21 sa začalo trošku viac dbať na tréning, no je nás málo. pracujeme pomaly na akejsi koncepcii, ale zatiaľ nám z toho vyšlo, že keď nás je raz málo, tak potrebujeme trénovať iba naozajstnú kvalitu. Tu vidím priestor na zlepšenie, aby sme tých pár z vás, ktorí trénujete, donútili / presvedčili, že trénovať priemerných hráčov a nie naplno, nie je cesta ani pre vaše tímy a teda ani pre repre. Akým spôsobom to zabezpečiť je zatiaľ otázka. Ak nebudeme mať akési farmy, alebo už skôr spomenutých rozbiehačov tréningu, tak to bude naozaj ťažké. Ja sám som ochotný skúsiť byť rozbiehačom tréningu, uvidíme, či sa to osvedčí alebo nie.

Budem rád za každý hlas, každú odozvu v ktorýkoľvek deň na akúkoľvek tému. Mojim mottom do ďalšej dvojsezóny by tak bolo: MAXIMALIZUJME KVALITU TRÉNINGOVÉHO PROCESU!

Ďakujem
zajino


1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching