BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
307374.2 in reply to 307374.1
Date: 12/17/2020 03:20:19
Confusing Pigs
Extraliga
Overall Posts Rated:
124124
Second Team:
Confused Pigs
Ahojte,
opäť sa hlásim o vašu podporu vo voľbách.
Prvé volebné obdobie bolo zoznamovacie. Musím sa priznať, že som mala asi naivnú idealistickú predstavu ohľadom skautingu a spolupráce manažérov. Je nás momentálne 97 tímov, avšak zohnať 5-6 manažérov ochotných trénovať pre jeden ročník je priam nadľudská úloha.. Práca vypisovať a sledovať manažérom tých cca 250 hráčov je absolútnou stratou času, obzvlášť keď aj tak tí, čo trénujú netrénujú s maximálnym vybavením (tréner mladíkov + telocvičňa). Nemáme tak šancu dotiahnuť sa na top tímy a myslieť na medailu. Je teda riadne demotivujúce. Robiť to však len tak, bez snahy to zmeniť, to by ma nebavilo. Preto:

Pripravujeme s trénerom seniorskej repre akúsi centralizovanú akadémiu. Jednoducho chcem zostaviť vlákno na fóre, kde by sa hlásili manažéri ochotní trénovať aj so svojim vybavením (myslím tým BB zázemie), určením sezóny, kedy chcú začať a jednoducho by sme koordinovali každý ročník podľa toho. Zameriame sa na najlepšie potenciále (tí ktorí budú mať najlepšie podmienky) a tí by trénovali aj hráčov pre U21 a NT. Bodenek alebo Vojčický nám to ukázali, že je to možné skĺbiť! Potenciále superstar a nižšie by potom boli koordinované ako podkošáci, resp. podľa ochoty ako doplnok k U21 tímu. Ale prioritou by mali ostať MVP a vyššie, ktorí by mali zaberať minimálne polovicu tímov.

Čo sa týka výsledkov resp. zloženia kádra, boli to moje prvé dve sezóny s hráčmi skilov okolo 12-14. Je to iné ako viesť hráčov s vlastnosťami na úrovni 18-20. Ale dostávam sa do toho. Myslím, že takticky to bolo z mojej strany celkom dobré, vytkla by som si asi posledný zápas proti Holandsku, kde som prijala návrh na TIE. Nechcela som klamať, ale bolo to pre nás menej výhodné..

Zhrniem to, mám záujem pokračovať, mám záujem pomôcť komunite, aby už prestala vyhadzovať peniaze nedostatočným tréningom priemerných Slovákov, ale aby sa konečne u nás začal tréningový proces na najvyššej možnej úrovni malého množstva kvalitných hráčov, ktoré máme. Ak ste za, dajte mi hlas.

Ďakujem
zuzza =)

This Post:
00
307374.3 in reply to 307374.2
Date: 12/17/2020 13:05:02
Svätý Jur Snakers
Extraliga
Overall Posts Rated:
274274
Zahlasovane a drzim palce ;)