BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
1414
312997.2 in reply to 312997.1
Date: 01/12/2022 01:44:36
ExplosiveBubbleWrap
III.10
Overall Posts Rated:
13621362
Second Team:
BubblesExploded
Hello Serbia!

My name is Bubbles and I am running for the position of U21 National Team manager for the beautiful country of Serbia. It seems that the last few seasons have been poorly run due to inactive managers and it is a shame to see that Serbia has not made the Worlds Tournament since season 41. I am confident that I will be the most active U21 manager Serbia has had in many seasons and together we can get this team back to the Worlds Tournament.

Who Am I?

I have played BuzzerBeater for over 30 seasons and had previously taken the United States U21 National Team to four straight gold medals in seasons 26-29. I have never lost a U21 Tournament before, and while Europe is a much tougher task than Americas, I believe that I can make Serbia a winning team again. I have a U21 National Team record of 47-10 in four seasons as a manager.

I also have the one and only BuzzerBeater YouTube Channel: (https://youtube.com/c/BubblesBuzzerBeater)

This should be proof that I am very dedicated to the game and have a great understanding of BuzzerBeater as a whole, as well as training, and game-planning. Not only this, but I believe that with my following, I can get managers, even outside of Serbia, to help train for the U21 National Team. I 100% believe that I am the best candidate for this position.

Serbia Can Become A Top European Team

Serbia already has many smart managers training promising U21 prospects. That means that the hardest challenge of running a U21 team is in good hands already, thanks to your community. What I plan to do is find the perfect group of 18 players who can run a diverse group of tactics and give us as much line up flexibility as possible. I am also intending on training two Serbian U21 prospects myself to lead the charge for future Serbian Worlds teams.

Please feel free to ask me any questions!

P.S. I am a Denver Nuggets fan, so Nikola Jokic is my favorite basketball player. Love you all!

Srpski prevod:

Zdravo Srbijo!

Zovem se Bubbles i kandidujem se za mesto menadžera U21 reprezentacije lepe zemlje Srbije. Čini se da je poslednjih nekoliko sezona loše vođeno zbog neaktivnih menadžera i šteta je videti da Srbija nije uspela na Svetskom turniru od sezone 41. Uveren sam da ću biti najaktivniji menadžer U21 koji je Srbija imala u mnogo sezona i zajedno možemo vratiti ovaj tim na Svetski turnir.

Ko sam ja?

Igrao sam u BuzzerBeater-u više od 30 sezona i ranije sam odveo U21 reprezentaciju Sjedinjenih Država do četiri uzastopne zlatne medalje u sezonama 26-29. Nikada ranije nisam izgubio U21 turnir, i dok je Evropa mnogo teži zadatak od Amerike, verujem da mogu ponovo da učinim od Srbije pobednički tim. Imam rekord U21 reprezentacije od 47-10 u četiri sezone kao menadžer.

Takođe imam jedan i jedini Jutjub kanal BuzzerBeater: (https://youtube.com/c/BubblesBuzzerBeater)

Ovo bi trebalo da bude dokaz da sam veoma posvećen igri i da odlično razumem BuzzerBeater u celini, kao i obuku i planiranje igre. Ne samo ovo, već verujem da svojim praćenjem mogu da nateram menadžere, čak i van Srbije, da pomognu u obuci za U21 reprezentaciju. 100% verujem da sam najbolji kandidat za ovu funkciju.

Srbija može da postane vrhunski evropski tim

Srbija već ima mnogo pametnih menadžera koji obučavaju obećavajuće izglede za U21. To znači da je najteži izazov vođenja U21 tima već u dobrim rukama, zahvaljujući vašoj zajednici. Ono što planiram da uradim je da pronađem savršenu grupu od 18 igrača koji mogu da vode raznoliku grupu taktika i da nam daju što je moguće veću fleksibilnost u postavi. Takođe nameravam da i sam obučim dvojicu srpskih U21 perspektivnih igrača koji će voditi brigu o budućim srpskim svetskim timovima.

Slobodno mi postavite bilo kakva pitanja!

P.S. Ja sam navijač Denver Nagetsa, tako da je Nikola Jokić moj omiljeni košarkaš. Sve vas volim!



Last edited by E.B.W. at 01/13/2022 17:03:18

Bubbles BuzzerBeater Official YouTube Channel:(https://www.youtube.com/@BubblesBuzzerBeater)
This Post:
66
312997.3 in reply to 312997.2
Date: 01/12/2022 12:32:43
Les Passantes
II.3
Overall Posts Rated:
282282
Poštovanje BB Srbijo. Nije mi bila namera uraditi ovaj korak, ali mislim da bi se propisno posrali po našim bb precima ako bi dozvolili da nam neko preko bare bude selektor. Nista lose o kolegi, uspeha i znanja ima neosporno, ali mislim da je red da kao zajednica se uključimo svi zarad uspeha nacionalnog tima, bilo to U2 ili a, jer svima je drago kad do istog dodje, a svi pljujemo u teška vremena.
Sa A selektorom sam u kontaktu već duže vreme i uz njegovu podršku ovo radim. Mislim da je to bitan faktor uspeha, taj odnos, komunikacija i organizacija izmedju dva selektora. Neki od planova su pre svega animiranje novih korisnika i pomoć istima. Slazem se sa onim što je tunjevina izneo na forumu pre par meseci, oko foruma. Ažurirano bih uz Sismisovu pomoć, i svih zainteresovnih, bb prirucnik kao i plan oko treninga, dve teme koje su prastare. Čisto da se prilagode savremenim bb dešavanjima. Srediti forum malo da bude pregledniji, a i truditi se oziveti isti.
Što se U21 tiče, mnogo se izgubilo u poslednje dve sezone. Mora od temelaj dosta opet da se radi. Shodno tome bilo kakve rezultate obećavati je nezahvalno. Ali izgovora nema za sve drugo što sledi. Sa ovog drafta je došlo dobrih igrača, materijala za rad ima. Generacije od 19 i 20 god još mogu da se koriguju, ostaje zapeti da se izvuče maximum. Grupa sada na Evropskom nije laka, počev od Finske koja je uzela utesni turnir prosle sezone, pa ostalih. Ali nema predaje.
Svi su dobrodošli da pomognu i doprinesu, jer jedino tako možemo vratiti BB Srbiju u srecna vremena Ivka i ostalih veličina.

Message deleted