BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Topnik
This Post:
55
313015.2 in reply to 313015.1
Date: 01/12/2022 16:23:05
KK Topnici
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
531531
Second Team:
KK Topnici u21
Zdravo ekipa

Po četvrti put sam se odlučio prijaviti za selektora u21 reprezentacije. Ovaj put neću pisati dug govor jer svi ste upoznati sa tim ko sam na BBu i kakvi su uspjesi iza mene. Naravno za te uspjehe ne bi mogao biti zaslužan samo ja nego i vlasnici igrača koji su trenirali omladince za reprezentaciju.
Znate sami da sam istrenirao neke igrače za u21 reprezentaciju, a i za A reprezentaciju. Siguran sam da su svi vlasnici sa kojima sam bio u kontaktu zadovoljni sa našom saradnjom u vezi treninga.

Prethodne sezone mlada reprezentacija je igrala finale Utješnog turnira i nažalost nismo uspjeli da obezbjedimo domaći teren u ovoj sezoni. Naravno o ovoj sezoni ću više reći ako ostanem selektor. Mogu da kažem kako sam ostao dužan da objavim izvještaj finala, ali privatne obaveze uz upisivanje igrača sa drafta mi nisu dopustile da to uradim. Mogu da najavim da će u toku sutrašnjeg dana biti izvještaj i analiza prethodne sezone.
Naravno preko privatnih poruka sam se zahvalio vlasnicima igrala iz prethodne sezone na dobrom treningu i čuvanju dobre forme svih igrača tokom sezone.

Nadam se da ću opet imati vaše povjerenje i da ću ostati na poziciji u21 selektora. Hvala unaprijed svima koji će glasati za mene.


VOLIM TE BOSNO!