BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
314375.2 in reply to 314375.1
Date: 04/19/2022 03:27:45
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
940940
Second Team:
Nitra Urpiners
Ahojte,
máme za sebou ďalšiu dvojsezónu, v ktorej sme z tímu dostali maximum. V tej prvej sme v kvalifikácii nepostúpili o skóre za Českom ale predbehli sme napríklad Grékov či Rumunov. V druhej sezóne sme v turnaji útechy došli až do 3.kola playoff, kde sme hrali u víťaza z Francúzska. Vytrénoval sa nám prvý hráč so súčtom skilov 150 a stal sa tak historicky najlepším Slovákom v hre - hovorím o Kopylovi. Bohužiaľ dlhodobý problém pod košom nám bráni myslieť na kvalitnejšie výsledky. Tam zaostávame za svetom o viac ako triedu. Aj preto som obetoval svoje tímy a snažím sa v oboch zaplátať aspoň dieru Adamcom a Vojčickým, stvoril som aj Karasku, ktorého som musel z Utopie predať, ale trénuje ďalej a bude v repre už v tejto sezóne. Dúfam, že spolu s kvalitnou generáciou na obvode sa nám podarí v dohladnom čase niejaké prekvapenie.

Moje ciele v prípade zvolenia ostávajú rovnaké. Pomáhať v tréningu vytvárať kvalitných mladíkov a v súťažnej časti dostať z tímu maximum, aby aj manažéri mali čo najdlhšie zisky z reprezentantov.

Budem vďačný ak oceníte moju prácu hlasom! Chcel by som byť pri tíme ešte po dobu, čo moji chlapci z tréningu budú dominovať. Tzn. ešte 2 obdobia by som rád viedol repre. Ak bude mať následne niekto úprimný záujem makať v prospech repre, nemám problém sa vzdať.

zajino

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching