BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
44
316642.2 in reply to 316642.1
Date: 11/02/2022 11:30:25
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
940940
Second Team:
Nitra Urpiners
Ahojte!

Máme pred sebou ďalšiu dvojsezónu. V minulej sme obstáli so cťou, v kvalifikácii ME sme skončili s 3 prehrami na prvom nepostupovom mieste a v Turnaji útechy sme po perfektnej základnej časti vypadli doma so 4.tímom Európy Belgickom v prvom kole playoff.

Teraz nás čaká skupina smrti v kvalifikácii ME. Bohužiaľ sme sa opäť dostali do skupiny s domácim tímom - Holandskom, ktoré vyhralo Turnaj útechy (vo finále zdolali Španielov doma) a je favorit č.1 na postup. Z druhého koša nám padlo Španielsko.. Myslím, že komentár je zbytočný. Z tretieho koša máme Portugalsko, ktoré nás v minulej kvalifikácii ľahko zdolalo a zo 4.koša máme Maďarov, ktorých sme v minulej sezóne doma zdolali o 12 bodov. Postup je v rovine utópie, ale s formami je všetko možné..

Teraz k mojej kandidatúre. Vložil som veľa energie do zaplátania diery na podkoši z vlastných klubových zdrojov a toto je pravdepodobne už čas, kedy by táto generácia mala priniesť ovocie. Škoda toho žrebu na túto sezónu.. Všeobecne mám pocit, že svet, hlavne špička, nám uteká, nie že by sme sa k nej blížili. A to trháme rekordy v súčte hráčskych skilov aj my. Stále však máme jediného hráča s CPS 150+ aj to z externých zdrojov.. Nedarí sa mi nájsť pár jednotlivcov či skupinu, ktorá by túto hru tak žrala, aby sme tento rýchly vlak zachytili a čosi vytvorili. Zišiel by sa nám dátový analytik, štatistik, ITčkár, ktorého by to chytilo.. NT je beh na dlhú trať a ja nemám toľko času už, aby som to všetko pokrýval. Skautujem sezónne cca 20tis. hráčov, k tomu každého repre súpera a koordinujem tréning mladých. Na konci sezóny sa vždy naštvem a nechápem že tu v podstate nik poriadne netrénuje. Napriek tomu som presvedčený o tom, že kvalitná NT je pre našu komunitu dôležitá, je dôležitá pre ambiciózne SK tímy ktoré budú mať záujem hrať o špicu sveta. Verím, že sa nájde niekto s entuziazmom, ktorý by bol čochvíľa ochotný a schopný našej komunite a nášmu NT pomôcť a mňa vystriedať a dopriať mi trošku oddychu od NT. Dovtedy som tu pripravený dať zo seba opäť všetko, aby sme sa opäť mohli pohybovať na vysokej európskej úrovni a dočkali sa ešte raz niekedy postupu z kvalifikácie ME.

Vďaka za každý hlas!
zajino

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching