BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
318987.2 in reply to 318987.1
Date: 05/17/2023 06:35:32
Sziasztok!

Előszöris köszönöm az előző két szezon bizalmát, nem is kérdés, hogy újra el szeretnék indulni a kapitányi posztért. Sikerült megszervezni egy nagyon jól működő stábot, akikkel a meccstaktikákat és távlatosabb víziókat csiszoljuk, elindítottunk egy mentorálási programot új és fejlődni vágyó menedzsereknek és folyamatosan bővítjük a nevelői hálozatot. A gép már forog. Az 59. és 60. szezon alakulásáról itt a fórumon találtok (270099.523) beszámolókat, most inkább a következő szezonok kilátásairól szeretnék írni.

A mandátum két szezonra szól, de az elkezdett munka gyümölcse csak fokozatosan érik be. Ami a rövid táv, hogy hétről hétre megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni a csapatból a meccseken, abban bevallom, nincs túl nagy mozgástér. Végignézve az előző két szezon eredményeit, a képességeinkhez mérten jó eredményeket értünk el. De csak a képességeinkhez képest. A mi munkánk abban áll, hogy a jövő válogatott kerete sokkal magasabb színvonalat képviseljen, amivel járhatnak majd a sokkal jobb eredmények is. Ez viszont sok év kitartó munkájával jár.

Ezt a munkát elkezdtük. Sok menedzser elköteleződése kellett ahhoz, hogy közel 20 játékos nevelése folyjon a 18-23 éves korosztályban azzal az egyetlen céllal, hogy nemzetközileg kiemelkedő válogatottunk legyen a jövőben. Ezúton is köszönöm minden résztvevő odaadását, és azokét is, akik az aktuális generáció fejlesztésén dolgoznak.

Szeretném kérni a közösség felhatalmazását egy szavazat formájában, hogy ezt a munkát végigvihessük.

Köszi és hajrá,
Pelican

Last edited by Pelican (HUN NT) at 05/17/2023 06:36:02