BCM ZALAU (56988)
share
Manager: CMN90
Country: România
League: II.3
Rival: Reghin Bulls
World Rank: 1141
Country Rank: 13
Last Online: 09/10/2019

Second Team:
BCM ZALAU II
Country: Utopia
League: IV.34
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
BCM ZALAU Franciza Creata!
Posted on 09/24/2013

Astăzi este o zi glorioasă pentru BuzzerBeater, deoarece oficialii au anunțat introducerea unei noi echipe -BCM ZALAU. Echipa încă nu a avut ocazia să joace nici un singur meci, dar deja există o mulțime de fani gata să urmărească cu sufletul la gură această nouă și captivantă franciză. Fanii au dat năvala la casele de bilete pentru a procura abonamente pentru tot sezonul, mass-media concurează pentru a obține cît mai multe detalii captivante despre echipă, iar posturile TV se luptă pentru drepturile de difuzare a meciurilor.

Cu managerul general CMN90 la cîrma echipei, viitorul pare luminos pentru BCM ZALAU. Aventura pentru obținerea titlului de cea mai bună echipă din BuzzerBeater începe acum!

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement