WickinT (93002)
share
Manager: Wickin
Country: Nederland
League: DBA Pro A
Rival: Amsterdam Nightmare
World Rank: 508
Country Rank: 4
Last Online: 07/09/2020

Second Team:
WickinT II
Country: Utopia
League: III.14
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
DBA, here we come!
Posted on 08/10/2019

In het eerste leven van de club is het niet gelukt en ook na de reïncarnatie heeft het een seizoentje of 10 geduurd, maar het is dan eindelijk zo ver: we promoveren naar de DBA!

In een zinderende tweede Finals game waar onze ploeg, ondanks een blessure en 3 fouled outs, de gehele match de baas is geweest over Malabama Giants, heeft het team laten zien wat ze waard zijn. Mede met hulp van een geluksvogel uit de tribune, wisten de heren in het vierde kwart de schade beperkt te houden en de overwinning mee naar huis te nemen.

Door het ongeslagen seizoen heeft de manager al enige tijd gehad om zich voor te bereiden op de stap naar het hoogste niveau van Nederland. De wensenlijst voor het komende seizoen is duidelijk en zelfs in de PL is afgelopen vrijdag al gewonnen van een DBA team.

Nu lekker feesten, vanaf morgen begint de zoektocht op de transfermarkt.

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement