Dements Sabadell (76662)
share
Manager: Archer19
Online
Country: España
League: IV.21
Rival: MONTEMUR
World Rank: 4066
Country Rank: 306
BBM Tier: 9
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Alessandro Achenza al Saló de la Fama
Posted on 10/26/2020

Ens complau anunciar l'estrena del Saló de la Fama del nostre club, i que aquest serà inaugurat pel nostre actual capità Alessandro Achenza.

Volem reconèixer la magnífica aportació que ha fet a l'equip i al club des que va retornar-hi, després de la dissolució de la nostra franquicia predecessora. Podran descobrir molts més detalls sobre la seva carrera a l'equip en la pàgina de Saló de la Fama del nostre club. Tanti auguri, capitano!

Aprofitem aquest comunicat per a informar d'un petit canvi a la plantilla de l'equip a mitja temporada. S'ha decidit tallar el contracte del jove Miguel Colip per no assolir la progressió esperada. En el seu lloc, s'ha incorporat el jove talent australià Peter Arputham (19 anys, escorta, 1'85m).

Gràcies per la seva atenció,
fins aviat!

Archer19
Mànager Dements Sabadell

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement