BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
296539.2 in reply to 296539.1
Date: 10/25/2018 04:06:58
KPMS
III.2
Overall Posts Rated:
965965
Добар дан, драга заједница. Желим да номинам своју кандидатуру за мјесто тренера омладинског тима. Верујем да би земља са огромним кошаркашким традицијама, како у стварном животу тако иу овој игри, требала борити за награде на свим турнирима. Да бих остварио ове циљеве, имам жељу, искуство и вријеме.
Мало о себи. У игри са 21 сезоном, био је шампион Украјине, освојио куп, треновао репрезентативну репрезентацију Украјине и омладинску репрезентацију Белорусије.
Још један мали плус моје кандидатуре је да познајем параметре дела играча младих репрезентација Украјине (ми играмо у једној групи на Европском првенству).
Драго ми је да одговорим на ваша питања.

Good afternoon, dear community. I want to nominate my candidacy for the post of coach of the youth team. I believe that a country with huge basketball traditions, both in real life and in this game, should fight for prizes in all tournaments. To achieve these goals, I have the desire, experience and time.
A little bit about yourself. In the game with 21 seasons, he was the champion of Ukraine, won the cup, coached the national team of Ukraine and the youth national team of Belarus.
Another small plus of my candidacy is that I know the parameters of a part of the players of the youth national team of Ukraine (we play in one group at the European Championship).
I am pleased to answer your questions.

Message deleted
From: Dzi-Dzi
This Post:
1212
296539.4 in reply to 296539.1
Date: 10/26/2018 10:41:10
Svemirski Kosarkasi
II.3
Overall Posts Rated:
120120
Second Team:
Distopija
Pozdrav bazerašice i bazeraši!
Ovim putem bih želeo da izrazim svoju želju i kandidujem se za upražnjeno mesto selektora naše mlade reprezentacije.
Bio sam deo stručnog štaba, tačnije skauting tima, mlade reprezentacije ako se ne varam punih 8 sezona. Radio sam sa mnogim mladim igračima i sarađivao sa njihovim menadžerima kako bi podstakao razvoj i pomogao našoj zajednici, a i sam sam davao neke igrače za nju. Specijalnost mi je bila pozicija beka, a po potrebi i centra, te sam upućen u gotovo kompletan način rada sa igračima, a i komunikacijom sa njihovim menadžerima.
Mlada reprezentacija jeste upala u neku rezultatsku krizu, ali smatram da posedujemo solidan potencijal i da nam svakako nije mesto ovde gde se sada nalazimo. Radeći uz prethodne selektore i njihove pomoćnike uvideo sam da entuzijazam kod tih ljudi, a i menadžera potencijalnih reprezentativaca, još uvek postoji i nije sve tako crno. Ukoliko bi sve to lepo kanalisali došlo bi do napretka i pomaka na bolje.
Ovaj deo svaki kandidat najviše mrzi, ne mogu da obećam instant rezultat i medalje, ali u svom stručnom štabu okupiću ekipu prekaljenih menadžera koji znaju sta je potrebno da bi mlada reprezentacija funkcionisala i napredovala. Voleo bih i da zadržim neke kolege skaute koji su do sada obavljali svoj posao vrlo korektno, ali u nedostatku komunikacije sa selektorom nisu izvlačili maksimum iz raznih situacija. Ono što mogu da obećam je da će uz organizovanu delegaciju poslova, koja će mi pomoći da što bolje funkcionišemo, svako od nas na čelu sa mojom malenkošću dati sve od sebe da vratimo našu reprezentaciju na dobar put.
Kandidature ostalih menadžera ne bih komentarisao, napomenuo bih da ako pobedim protivkandidate bih vrlo rado primio u svoj stručni štab. Na drugoj temi koja je predviđena za to, otvoren sam za bilo kakvu polemiku.
Hvala svima koji su odvojili svoje vreme da ovo pročitaju, nadam se da nisam bio previše opširan

This Post:
44
296539.5 in reply to 296539.4
Date: 10/27/2018 09:31:17
Overall Posts Rated:
2020
Pozdrav svim menadžerima iz BB zajednice Srbije! :D Ja sam menadzer Sampi(nj)on, a pre sam nastupao na ovoj igrici kao manager007 sa timom Big Team(možete ovo da proverite, sada je to bot tim pod nazivom KK Mega Leks). Sa ovim novim timom nastupam tek nešto više od jedne sezone, međutim sa prethodnim Big Team-om imam skoro 20 sezona iskustva u BB svetu.Sa ovim timom sam nastupao od sezone 13 do sezone 31, kada sam zbog drugih obaveza morao da odustanem.
No, dosta o prošlosti pre svega bih hteo da objasnim razloge svoje sadašnje kandidature. Do sada se nikada nisam kandidovao na izborima, jer je uvek bilo iskusnijih menadžera,ali i iz želje da skupim što je više moguće iskustva pre nego što to učinim. Takođe i sa Big Team-om, a i sada, moja ekipa uvek bila jedna od onih sa najmanjim budžetom u ligi.Tada sam u II ligi nastupao sa arenom od svega 7000 mesta, što je naravno bilo izuzetno ograničavajući faktor za moj budžet. Zbog toga sam morao da često isprobavam različite taktike( i defanzivne i ofanzivne),što i danas činim, i na taj način sam veoma dobro upoznao funkcionsanje BB enigin-a( barem je to moje mišljenje :D ), a takođe sam i dosta sam pratio različite forume u kojima se diskutovalo o taktici,što na sajtu,a pre i dok su postojali van sajta.S obzirom na aktuelni trenutak naše mlade reprezentacije, koja u ovom trenutku,nažalost,nije u samom evropskom i svetskom vrhu, smatram da bi ova moja osobina mogla dobro doći našoj nacionalnoj selekciji. Takođe zbog već pomenutog ograničenog budžeta, uglavnom sam i radio sa igračima koji su na nivou kvaliteta mladih reprezentativaca naše zemlje, pa smatram da bi to mogla biti još jedna olakšavajuća okolnost za mene.Takođe u narednom periodu imaću i više slobodnog vremena, pa me je to navelo na razmišljanje da je ovo dovar trenutak za kandidaturu.
Što se tiče formiranja skauting tima, voleo bih da mi se priključe igrači sa što većim iskustvom u razvoju mladih igrača ( bez obzira na nacionalnost igrača) ali pre svega oni koji će biti spremni da žrtvuju dosta vremena,posebno na startu ovog mandata,kada treba postaviti bazu za ovaj dvosezonski period.Moj plan je da skauting tim broj 5 ili 10 članova( 1 ili 2 po poziciji, zavisiće od broja zainteresovanih menadžera).Uloga skauta biće osim unošenja podataka u bazu i formiranje plana razvoja svakog igrača koji je potencijalni reprezentativac,a koji će biti poslat selektoru na potvrdu.Takođe skauti bi me obaveštali o svim problemima sa menadžerima naših igrača i tada bih ja stupao u kontakt sa menadžerima da bih probao da kao selektir rešim problem. Osim toga otvoren sam za svaku vrstu taktičkih predloga koje će mi skauti poslati, ali će konačna odluka o taktici,kao i posledice tog izbora biti na meni.Zarad lakše komunikacije između selektora i skauta u planu mi je i formiranje čet grupe izvan BB u kojoj bi bila moguća brza razmena informacija. Takođe voleo bih da ostvarim i dobar kontakt sa selektorom A tima kako bi me on blagovremeno obaveštavao o deficitu na određenim pozicijama,upozoravao na igrače koji su pred penzijom,a za koje ne postoji adekvatna zamena,a kako bi stručni štab omladinske reprezentacije mogao da se fokusira na te pozicije.
O samim očekivanjima u ovoj sezoni mogu govoriti tek nakon upoznavanja sa igračima kojima raspolažemo i mi ali i naši protivnici,ali mogu da obećam ozbiljan pristup svakoj utakmici. Inače izveštaje o svojim odlukama, izboru igrača,analize utakmica pisaću na kraju sezone, u formi sveobuhvatnog izveštaja za završenu sezonu,kako ne bih otkrivao svoja rešenja,ideje razmišljanja u toku same sezone jer ipak danas svi imaju google translate :D
Hvala svima koji su izdvojili vreme da pročitaju oaj obiman post i moram da istaknem da mi je zaista neprijatno što sam morao ovde da sam sebe hvalimali znate već kako morate da nafilujete CV kada se prijavlujete za neki posao :P Rado ću odgovoriti na sva pitanja u odeljku debata na forumu :D
Još jednom pozdrav svim menadžerima BB Srbije, Sampi(nj)on :D

This Post:
11
296539.6 in reply to 296539.5
Date: 10/28/2018 09:44:34
Overall Posts Rated:
22
Imas punu podrsku od mene, Sampi(nj)on! :D