BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
304648.2 in reply to 304648.1
Date: 06/03/2020 05:24:37
Szepiz Playground
II.3
Overall Posts Rated:
183183
Second Team:
Ground Zero
Sziasztok!

Roviden nehany gondolat.

1) Sikerult egy remek epitett csapattal es taktikaval megnyernem az I ligat, tehat mondjuk ra hogy vegigjartam mar minden diviziot, tapasztaltam sokmindent es megvannak a sajat elkepzeleseim.

2) Mentorkodtam is, elveztem is.

3) Tobbszor nemzetkozi forumokon nevelkedtem, onnan meritettem a bajnok csapat felepiteset is, mondjuk ugy volt onnan mentorom:)

4) Erdekel a jatek, mi sem bizonyitja jobban itt vagyok 2012 ota??? ha jol emelkszem.

5) Jelenleg ujraepitem a csapatom, es csak edzek 7-es edzovel. Szivesen segitek a nagy csapatnak is ha elfogadjak

6) Uj motivacios forraskent es mert erdekel, megneznem milyen a nemzeti kiscsapatot vinni.

7) Sosem csinaltam meg, tehat "technikailag" sem tudom mivel jar, milyen uj menuk, opciok, hozzafereseket kapnek. Nem tudom van e lehetoseg a fiatalaokat valahogy listazni, latni hova kerultek, kiket kellene megkeresni.

8) Nem tudom mennyi idot igenyel, de van egy 16 honapos kisfiam, ezaltal inkabb csak estenkent mondanam hogy fixen foglalkozom a jatekkal, de ezt kb tudom vallalni napi szinten.

9) Leven nem minden fiatal jatekos van hazai kezben (es meg sokszor ugy is nehez) nyilvan a sajat elgondolasom, taktika, csapat szerkezet sokban fugg attol a random faktortol hogy milyen kozremukodest tudok kialakitani a tulajokkal.

10) Eredmenyt nyilvan nem tudok garantalni, de meg elorevetiteni sem szeretnek, viszont hogy probalkozom valami ujat hozni azt igen.

Udv,
Szepiz.

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
304648.7 in reply to 304648.1
Date: 06/04/2020 21:15:49
Los Grandes Flakos
III.11
Overall Posts Rated:
7171
Üdv mindenkinek!!
A nevem Javier. Mint látni fogod, nagyon sok tapasztalatom van a játékban (csaknem 13 éves). Nemzeti csapatokat irányítottam Argentínából, Ecuadorból, Nigériából, mind a legnagyobb, mind az U21-es országos csapatnak.
Ezen túlmenően időbe telik az együttműködők és a megfelelő képzési terv kidolgozása a jövőbeli fiatalok számára, mivel ez hosszú távú. Ehhez mindenki számára nyitva hagyom a lehetőséget, aki együttműködni kíván az Ön választásával, hogy csatlakozzon!
A legjobb módon történő működés érdekében minden együttműködő az író felügyelete alatt edzésükben a játékosokat az adott helyükön fogja ellátni.
Első nagy célként az osztályozás kutatására indulunk a Pre-World Cup következő fordulójára.

Mindenki szívélyes üdvözletét hagyom ... Gyere Magyarország!

GranFlako
Javier