BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
77
308635.2 in reply to 308635.1
Date: 03/23/2021 16:22:04
Kerlci
SKL
Overall Posts Rated:
14951495
Second Team:
Kerlci II
Lep pozdrav,

dve sezoni sta naokoli, in spet gremo v nov selektorski mandat članske reprezentance.

Pretekli dve sezoni sta postregli z nekaj lepimi zmagami in tudi z nekaj grenkimi porazi. Na splošno smo seveda lahko z izplenom na EP precej zadovoljni, z rezultatom na tolažilnem turnirju pa manj. Pomembno je, da sedaj, ko smo se uvrstili v drugi krog EP, in smo tudi na jakostni lestvici na razmeroma visokem 12. mestu med evropskimi ekipami (sicer pa ta hip 23. na svetu), lahko rečemo, da smo ujeli priključek višjega srednjega razreda evropskih in tudi svetovnih reprezentanc. Slednje nam daje možnosti za vidnejše dosežke v vseh tekmovanjih, seveda pa spet nismo tako visoko, da bi si lahko take dosežke pripisali kar v naprej. Za vsako zmago proti dostojnim tekmecem bo še naprej potrebno garati.

Vsekakor veseli, da smo trenutno dokaj solidni, seveda pa imam ambicije, da postanemo še boljši in zato imam tudi nekaj idej, kako stvari peljati naprej, višje. Je pa seveda implementacija takih stvar povečinii stvar 10 sezon in več, in skoraj zagotovo bi to preseglo okvirje mojega celotnega mandata.

Mislim sicer, da si je vsak, ki približno spremlja forum in/ali discord kanal že lahko ustvaril mnenje o mojem delu, kakršno koli že - upam seveda, da povečini dobro. Zato po zgornjem uvodu ne bom pretirano dolgovezil, vsekakor bom hvaležen vašega glasu, če pa se javi še kakšen drug kandidat, pa bom tudi z veseljem prisluhnil njegovim idejam.

Lep pozdrav in upam na čimveč zmag v naslednjih dveh sezonah