BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
321927.3 in reply to 321927.1
Date: 11/29/2023 06:39:21
Ružni
II.3
Overall Posts Rated:
2121
Pozdrav svima u našoj zajednici!

Nažalost, stanje je lošije od osrednjosti čega su svjesni svi pa se zato nitko niti ne želi baviti izborničkim poslom.

Rezultat se ne može ostvariti u dogledno vrijeme, ali se proces izgradnje mora započeti.
Na ovogodišnjem draftu u 1. ligi i 2. ligama imamo 7 novaka ČKS i od toga samo jednog 18-godišnjaka. Uz njih tu su eventualno još 2 potentnija MVP-a. Prvi korak je da što veći broj ljudi uloži barem minimalna sredstva za draftiranje kako bi se proširila baza potencijalnih A reprezentativaca.

U21 je napravila značajan iskorak i na tome čestitke. Ipak, realno gledajući, od svih njih tek dvojica ( Novoselić i Buneta ) su potencijal za A vrstu. Mi iz svake generacije moramo imati barem 4-5 kandidata da bi u konačnici imali dovoljnu širinu izbora.

Svi zainteresirani za napredak A vrste znaju da boljim draftiranjem, kvalitetnijim novacima, njihovim treniranjem i razvojem dobivaju i sami kvalitetnije igrače te postaju konkurentniji. No, svatko ima svoj pristup BB-u i svoje planove.
Ja se obraćam onima kojima se planovi preklapaju s potrebama A vrste te onima koji su spremni svoje planove modificirati.

Nastojao bih pronaći održivi plan dodatnog nagrađivanja onih s najvećim doprinosom za A vrstu, a mišljenja sam da je potrebno oko 15-20 uključenih ( mislim na treniranje stvarnih potencijala za A vrstu ).

Inače, zahtjevi za igrače moraju se značajno povećati i modificirati, ali to može slijediti tek nakon povećanja baze i konkuretnosti koja će onda i sama to proizvesti. Današnja stvarna košarka ukazuje na smjerove razvoja.

Suradnja sa svima je dobrodošla i neophodna, a moguća je na sve načine koji nekome odgovaraju. Isključivost je neprihvatljiva, ograničenost i egoizam isključeni.

Ne želimo li svi imati ponosnu Hrvatsku!?

Last edited by Prljavi at 11/29/2023 06:49:47

From: Jukic

This Post:
11
321927.4 in reply to 321927.2
Date: 11/30/2023 09:10:46
Zivine
II.1
Overall Posts Rated:
459459
Poštovani,

mislim da o meni vec svi sve znate.

20 sezona sam bio na celu mlade repke. Nekako rekao bi je prirodan proces da sada probam i sa starijom.
Vecina momaka koja je bila u mladoj repci sada kuca na vrata starije pa bi neekako i iz nostalgije volio preuzeti stariju repku.
Zadnjih sezonu sam se nekako primirio i sve gledao iz sjene ali jednostavno osjetim da u meni ima jos malo energije i motivacije za dati i uloziti u ovu repku.

Znate da sam tu od 2 sezone i to me cini jednim od najdugovjecnihih managera u samoj zajednici.
Suradivao sam sa mnogim managerima kako u mladoj tako i u starijoj repci, po prvim forumima jos oko 12 sezone, pa tako i sada na discordu.

Ukoliko imate povjerenja u mene i moje veteranske/umirovljenicke sposobnosti rasuđivanja i stratetiziranja, ja sam Vam tu na raspolaganju.
Želje još imam


LP