11/05/2011  0 replies

Sæsonafslutning

10/23/2011  1 replies

Press Announcements

Kamp tre i sæsonen, bød lige som sidste sæson på et udebaneopgør imod Paitlan Flyvers. En kamp der sidste sæson endte med et svigende nederlag og formentlig var en af årsagerne til den efterfølgende dårlige periode i ligaen.

Lørdagens kamp var en af dem der kostede GM Funzip, både grå hård og negle. Efter en god første periode blev vi fuldstændig udspillet i 2. og halter så bagefter resten af kampen indtil der er 2 minutter tilbage og vi får udlignet til 74 -74. Derefter går der 2 nervepirrende minutter hvor ingen af holdende trods masser af chancer formår at score. Men med 11 sek. tager Giannuzzi sagen i egen hånd og scorer de afgørende 2 points.

Vi tog nok lidt for let på kampen, men må være tilfredse med at vi i 4. periode skyder flyverne ned i forsvaret, og kun tillader 10 points imod os . Flyvers formår ikke at score i de sidste 4 minutter.

Kampens Fab spiller : Benny Gudmundsen, 17 p. 8 ass. 6 reb. og 4 steal. på den noget uvante SG position.

Tirsdag venter en spændende hjemmekamp mod AW, som har været ude og forstærke truppen i weekenden, og formentlig vil gøre hvad de kan for at revancere sidste sæsons nederlag i PO kvartfinalen.