BuzzerBeater Forums

BB Nederland > Nationaal Team Speeches

Nationaal Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
109315.2 in reply to 109315.1
Date: 09/08/2009 04:50:42
Talentinho
DBA Pro A
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
De Grote Spelers
Hallo allemaal,

zoals enkelen al wel verwacht hadden, ga ik mij dit jaar verkiesbaar stellen voor de functie van coach voor het u21 NT. Voor degenen die mij nog niet kennen, hier onder even een korte intro:

LA-3point king is de naam, ben 22 jaar en studeer momenteel. Ik speel al een behoorlijke tijd BB, over het algemeen behoorlijk fanatiek! De wat actievere managers weten dat ik op het forum soms erg scherp ben, maar de gedachte erachter is altijd om zo tot een constructieve oplossing te komen. Een discussie op zijn tijd is juist goed. Ik heb wisselende resultaten behaald tot op heden. In seizoen 8 ben ik met opzet gedegradeerd naar div III, zodat ik sterker terug kon komen om op die manier hopelijk door te stoten naar de DBA PRO. Daarvoor had ik een matig team, waarbij ik het vooral van tactische ingevingen moest hebben. Op die manier heb ik in seizoen 5 en 6 de bekerfinale gehaald terwijl er vele teams een stuk sterker waren.

Daarnaast heb ik ook wel wat dingen gedaan voor de Nederlandse BB-community. Ik ben 4 seizoenen geleden begonnen met het scoutingswerk, destijds heb ik samen met The Hammer verder gebouwd op het fundament van Rijswijker en Patjebono. Ook heb ik vanaf het begin van het u21 aan de zijde gestaan van The Hammer als assistent, vele analyses gedaan (welke niet openbaar werden zoals die van Thijs) en vaak goede discussies gehad. Recentelijk heb ik nog 1 van de grotere u21-talenen binnengehaald, waardoor ik nu 2 spelers van het u21 train. Ik denk dat na 4 jaar van dichtbij de ontwikkelingen volgen, de tijd rijp is om zelf aan het roer te komen.

Ik ben van plan om weer meer aandacht van de community naar de NT's te krijgen, o.a. door uitgebreide voorbeschouwingen te gaan plaatsen voor de games. Hopelijk trekt de aandacht op het fora voor het NT weer iets meer aan, zoals 2 jaar geleden!

Momenteel lijkt de jongere generatie het moeilijk te hebben met verbeteren, maar hopelijk kan mijn enthousiasme er voor zorgen dat alle managers net zo enthousiast worden om alle toekomstige toppers door te ontwikkelen zodat Nederland zijn reputatie binnen BB hoog kan houden de komende seizoenen.

Vragen? Kritiek? Zet het vooral in de debate-thread!

Last edited by 3point king at 09/08/2009 04:52:17

This Post:
00
109315.3 in reply to 109315.2
Date: 09/08/2009 05:58:26
Overall Posts Rated:
204204
Beste NT-volgers ,

Hierbij stel ik me beschikbaar voor de positie van U21-coach. Ik heb er de tijd voor, ben zeker fanatiek genoeg en beschik over genoeg know-how. Daarnaast heb ik affiniteit met het NT omdat ik vanaf het begin van mijn BB-carriƩre al talenten voor het U21/NT train. Daarnaast ben ik inmiddels een 3- tal seizoenen NT Scout en dus bekend met ons NT.

Misschien vinden jullie het ook fijn te weten wie ik ben, vandaar wat persoonlijke informatie: Ik ben Gerben van der Heide, man, 26 jaar. Ik ben werkzoekende. Ben in februari afgestudeerd in Bouwkunde/Architectuur/Stedenbouwkunde aan de TU Delft. Ik ben binnen BB dus scout voor het NT. Ik ben Buzzerbeater begonnen te spelen door een mededling op Hattrick welke ik moest vertalen. Ik ben namelijk LA daar. Deze neventaken vragen niet veel tijd en daarom lijkt mij het moment ideaal om U21-coach te worden!

Binnen mijn eigen team staat voornamelijk de training van deze talenten voorop en probeer deze te combineren met gewenste resultaten. Mijn team is begonnen in de III, en ben afgelopen seizoen als 3e geeindigd in de II, ook werd de kwartfinale van de beker bereikt.

Bij het U21 zal het alleen om de resultaten gaan. Ik ga daarvoor gewoon proberen mijn stinkende best te doen, ik durf waar nodig risico's te nemen om maar zo hoog mogelijk te eindigen, want als je niet schiet is het altijd mis!

Het doel is zoveel mogelijk uit het beschikbare spelersmateriaal te halen en de nederlandse talenten een goede ontwikkeling te laten doormaken. Zoals TheHammer en Rijswijker hier de aanzet toe hebben gegeven. Dit zal niet bestaan uit het opnemen van 18-jarige talenten in de selectie, omdat ik van mening ben dat dit ten koste gaat van de wedstrijdselectie en het eventueel redden van talenten. Ik wil de toekomst van de U21/NT op een andere manier stimuleren, door de managers van de talenten duidelijk te maken waar hun talent momenteel binnen de hiƫrarchie van de U21 staat. De wedstrijdselectie en het resultaat staat ten alle tijde voorop.

Vraag maar raak,

Arsjitekt


Last edited by Arsjitekt at 09/08/2009 06:17:52

From: Arnowen
This Post:
00
109315.4 in reply to 109315.3
Date: 09/08/2009 18:02:49
Overall Posts Rated:
11
Ok....ik zal ook maar een klein stukje schrijven waarom ik bondscoach van U21 wil worden....
Ik heb tijd zat en zit er veel te veel doelloos achter dus nu kan ik die tijd nuttig besteden, veel vaderland trots, en ik vind BB gewoon tof
Ik wil Nederland verder helpen in de ontwikkeling van hun talenten...
Dit wordt mijn 7e seizoen dus ik heb aardig wat BB ervaring....
Ik heb net mijn hele team verkocht om 3 nederlandse SG talenten aan te kopen en deze een paar seizoenen met een level 7 trainer te trainen.....
en als jullie niet om mij stemmen, tsja dan niet ...dan wordt ik wel scout ofzo even goede vrienden....

op de vraag: Ben je bereid om bijv. net als 3point grondige voorbeschouwingen te maken, elke tegenstander dus grondig te analyseren? Wil jij je net als Arsjitekt ook volledig bezig gaan houden met het sturen van managers die potentiele NT kandidaten hebben?

ik vind dat geen extraatjes. Dat zijn gewoon 2 taken die een bondscoach altijd moet doen.
Iemand die in BB zijn tegenstander niet analyseerd zal nooit ver komen in dit spel en als je de coaches van jou talenten niet stuurt zul je de zwakke punten van het team nooit verbeteren.
Ps. ik zag dat de concurrenten al 2 schitterende speeches hadden gemaakt, dus ik dacht hou het kort en krachtig ;-)


Last edited by Arnowen at 09/09/2009 05:10:07