Sezon 12 czas zacząć!
Na wstępie witam wszystkich nowych prezesów w naszej lidze. Mam nadzieję, że będzie się wam tu podobać :) Weteranów też witam, żeby nie było.. ;]
Mam nadzieję, że będziecie aktywnie uczestniczyć w życiu forum i nie tylko ;) Pochwalcie się odczuciami związanymi z nową ligą, celami na ten sezon, i czymkolwiek tylko chcecie.
Z mojej strony - nareszcie dopisało szczęście w losowaniu PP. Po dwóch sezonach grania z III ligowcami w pierwszej rundzie trafiłem na drużynę z V! Oby częściej takie losowania. Co do ligi, liczę na jakiekolwiek miejsce w PO, na awans jeszcze za wcześnie a spadać jakoś nie wypada ;) Draft... nic godnego zainteresowania, jeden zawodnik ostatecznie do podtrenowania - reszta piach.
Jeśli już o drafcie mowa, mam pytanie. Trenuje ktoś lub zamierza trenować rozgrywających? Nasz tegoroczny triumfator fazy play-off został skautem i to właśnie on będzie teraz opiekował się przyszłymi (miejmy nadzieję) kadrowiczami na tej pozycji.
Co jeszcze... Aaa.. zapraszam wszystkich i starych i nowych prezesów na czat podczas meczów. Naprawdę fajna atmosfera się tworzy, tylko muszą być ludzie. W poprzednim sezonie na czacie potrafiło być nawet 5 prezesów naszej ligi, w tym.. oczekuję więcej ;) Wchodzić śmiało, nie bać się :P mecze są wtedy zdecydowanie ciekawsze!
I ostatnia nadzieja ;P zasada93, kopik, ivanek, Gregorek - mam nadzieję, że pomożecie rozkręcić forum i czat :)
Pozdrawiam wszystkich i powodzenia!
Last edited by prezes007_VIP at 3/24/2010 9:28:03 AM