BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
224264.2 in reply to 224264.1
Date: 08/22/2012 17:15:54
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11561156
Second Team:
Jirkov
Jelikož se zatím nepřihlásil žádný jiný kandidát a do konce registrace zbývá něco málo přes 30 hodin a nechci případným odstoupením riskovat, že vyhraje Macros pravidlem, že není žádný kandidát, tak jsem se rozhodl napsat řeč.
Za 10 sezon u NT jsem od píky vybudoval tým, který postupně dosáhl na všechny trofeje, takže možná trochu chybí motivace. Samozřejmě by se dalo pokračovat plně v současném trendu a pokusit se vyhrát podruhé ME, podruhé MS. Výsledky nebudou úplně na vedlejší koleji, ale chtěl bych vložit do hry více různých taktických variant v době kdy hře hodně dominuje kombinace Look Inside a osobky. Už nyní jsme čas od času zahráli Patient, výjimečně Princeton a v obraně 3-2 nebo 2-3 zonu. Jak nám dorůstají další hráči, myslím, že by se dalo uvažovat o tom hrát vnější taktiky Princeton, Motion a Run and Gun častěji. V útoku bych rád zkusil zaběhnutý Look Inside doplnit ještě Low Postem, který např. u Poláků fungoval viditelně hůře než Look Inside, naopak Slováci, kteří mají multiskillově tým něco mezi našim a polským, ho hráli občas celkem efektivně.
Takže cílem je ukázat, že to jde i trochu jinak, i když si myslím, že až se na nás naučí soupeři hrát 3-2 zonu, bude to hodně těžké prorazit s vnějšíma taktikama. Zase na druhou stranu je nechci hrát pořád, ale střídat to, takže hrozba našeho Look Inside pořád bude soupeře strašit.
Kdyby se někomu tato vize nelíbila, tak jednou z možností je přihlásit se do voleb a přednést protikandidaturu.